Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatata12

Bez Głupich komentów piszcze

Polecane posty

Gość tratatata12

zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne Harmonet ... w 7 dniowej przerwie w drugim dniu ... kochalam sie z swoim chlopakiem ... podczasz stosunku dostałam miesiączke ujrzałam na jego penisie krew,kochaliśmy sie dalej... on nie spuścił sie we mnie ... spuszczał sie po za mną dziś mam zacząć 2 opakowanie .. i własnie niewiem czy moge zajść w ciąże jeżeli sie tak kochaliśmy .. lekarz mi powiedział ze podczasz 7-dniowej przerwy również jestem zabezpieczona .. tylko jest jeden problem ... te tabletki brałam od 3 dnia cyklu .. a nie od 1 .. tak jak powinno czy one działały? Tak jak powinne? Pozatym lekarz przepisał mi je nie badając mnie czy one wogóle działają? prosze piszcie prosze

jesli nie umiesz czytac ulotki to odpowiem tak: jesli zaczelac brac od 3 dnia cykly to po 7 dniach jestes juz zabezpieczona. czyli 10 dnia cyklu. w 7mio dniowej przerwie tez jestes zabezpieczona. pozatym byl stosunek przerywany. wiec nie ma stresu.

Gość ricia
Jak dobrze rozumiem, może być stres, bo ona wzięła tabletkę nie po 7 dniach przerwy ale po 10. więc .... Radujmy się, becikowe nadciąga

wziela w trzecim dniu cyklu czy 3dnia miesiaczki. naucz sie czytac. nie ma co sie stresowac. a jak sie stresuje to niech zrobi test. nie taki drogi.

Gość ricia
No to rzeczywiscie źle zrozumiałam. Jakoś mi tak wyszło, że tratatata zaczeła 2 opakowanie nie po 7 dniach przerwy, a po 10. Sorry, przepraszam. Ale becikowe fajna sprawa...:p

Gość ricia
lady ale po co te nerwy????

Gość tratatata12
dziękuje wam kobitki jesteście kochane ... padły teksty wcześniej .. że jestem dziecko .. i wogole mam 21 lat jestem w stresie mam dużo problemów i jakos trzęse sie jak pisze .. a wogóle antybiotyki osłabiają tabletki hormonalne... własnie jestem chora ... i biore antybiotyki... chyba sie powinnam teraz dodatkowo zabezpieczac:DP:D znów wydatki:)

Jesli bierzesz antybiotyki to powinnaś się dodatkowo zabezpieczać zarówno w trakcie kuracji antybiotykowej jak i przez następne 7 dni