Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabłotka

co sie dzieje mojemu chomikowi?

Polecane posty

Gość zabłotka

Sa tu jacys wlasciciele chomikow? Potrzebuje pomocy. Moj chomik od wczoraj caly czas kicha, myslalam ze sie przeziebil, ale klatka stoi tam gdzie zawsze, przeciagow nie bylo, nie wiem co sie dzieje :((( Moze to jakas alergia? ale ie dostal niczego nowego do klatki :(

mój też kiedyś kichał, poszłam z nim do weterynarza i dostał zastrzyk ale póxniej umarł :(

Gość dasss
A moj kiedys dostał jakis dziwnych drgawek, ledwie sie trzymał na nogach...poszłam z nim do weterynarza tez dostał zastrzyk i zdechł. Mysle ze jak nagle zaczyna cos sie dziwnego dziac z chomikiem to juz jest koniec. Przykro mi i współczuje

Gość zabłotka
taaaa, nie straszcie mnie, juz wystarczajaco sie boje :] A moj jakis czas temu tez kichal, poszlam do weterynarza, dostal zastrzyk i zyje , wiec nie zawsze to koniec, na szczescie. Tylko co mu sie stalo, nie jest przeciez strasznie zimno, nie powinie byl sie przeziebic :/

Przecież nikt Ci tu nie postawi diagnozy, nie widząc nawet zwierzaka. Idź do lekarza wet., on jest od tego!

Gość zabłotka
Ewa, jak ktos hoduje chomiki przez cale zycie to ma niejakie doswiadczenie, prawda? Nie szukam diagnozy, ale moze ktos cos mi powie, opisalam dokladnie co sie dzieje. Zlosc pieknosci szkodzi :)

Gość piczi piczi
byc moze wina pokarmu czy tez nowych trocin mialam pare chomikow i troche sie na tym znam mam tez nadzieje ze nie umiescilas chomika blisko okna!

Gość bzium bzium
przeciez chomiki tez choruja..norma...moj tez kiedys kichal,dawalam mu wiecej owocow,siedzial w cieplym i sam z tego wyszedl.przeciez jak ty masz katar czy psikasz to tez od razu do lekarza nie lecisz. poszlam z nim dopiero jak mial jakies grzybiczne cos na skorze..i dopiero 3 weterynarz mu pomogl,wiec jak widac sa weterynarze i weterynarze:/

Gość heelpiie
a mojemu zaczely wypadac wloski.... kicham mial dziwne oczka i zdechl ;/