Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radio eska

Do tych, którzy mają dużo wolnego czasu a nie pracują ...!!!!!

Polecane posty

Gość radio eska

Może zacznę od tego, że nie jest to topik, który ma na celu zmiażdzenie czyjejś osobowości, pogladów a raczej topik, przez który może mi cos doradzicie ;) Zastanawiam się jak spędzacie wolny czas skoro nie pracujecie , a macie np. malo zajęc? Nie usmiecha mi sie lezenie do 15. Wprawdzie mogloby byc przyjemne, ale na dluzsza mete jednak męczące ;) Poza tym mam juz swoje lata i nawet mi tak nie wypada, a więc pytam was jak wy się rozwijacie, jak sie realizujecie? Jak spedzacie ten wolny czas?

ja chociaz pracuję i studiuję dziennie zapisałam się na kurs językowy - nowy język od podstaw;) chodze na basen, aerobic i do sauny;) poza tym siedzę na kafe i jestem wiecznie zmęczona;)

mozesz zapisac sie jezyk; albo na kurs tanca; albo jakiejs sztuki walki; albo na jazde konna - chodi o to zeby rzwinac swoje umiejetnosci; zdobyc nowe; znalezc sobie zaiteresoania. mozesz tez zglosic sie na wolontariusza np do schroniska dla zwierzat i wyprowadac psy na spacer; itp itd

Ja dorabialam sobie pracujac. Mialam taki zapieprz ze tragedia. W wakacje odpoczywalam ale po miesiacu mialam dosc. Na szczescie poszlam na praktyke pozniej dostalam prace na umowe zlecenie na kilka dluzszych wyjazdow. Obecnie juz tylko chodze na zajecia i czasme rozmowy kwalifikacyjne. Pozatym przygotowuje sie do tych zajec co tez troche zajmuje i prowadze dom(moj facet ma za dobrze-codziennie obiadek po pracy i takie tam;)). I jestem szczesliwa.

Gość spolczuje z tym basenem
przeciez tam sie mozna jakiejs grzybicy nabawić lub innej choroby. Ludzie sikają, charchają i nie tylko. To taka wspólna wanna. Ohyda!! Już o wysuszeniu skóry od chloru nie wspomne