Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

Ta czesc forum schodzi na psy.

Polecane posty

Dee ---------- 🖐️ Święta prawda ! :) :) :) A niech tylko mi sie ktoś wyłamie kolorystycznie - nie odezwę sie do końca życia ! Nie po to jeżdżę od roku z Warszawy pod granicę niemiecką w celu doboru kokard do dachówek w sali weselnej , zeby mi się później jakaś ciotka zbuntowała i założyła niebieski szal zamiast tego który ja zaakceptowałam !

I koniecznie pod kolor etykietki na wódkę! A czcionka na niej musi być taka sama jak na wizytówkach i zaproszeniach ;) Bez tego ani rusz :) Nie zapomnijcie, że wiązanka musi być być odbwiązana czerwoną wstążeczką, jakby jakaś podła żmija pozazdrościła nam, że w tym dniu wyglądamy jak księżniczki z bajki i chciała na nas rzucić zły urok!!!

ja mam takie pytanie? czy jak wychodzice z domu do pracy, to nie zastanawiacie sie czy to co na siebie załozyłyście pasuje do siebie, czy jak idziecie na CZYJES wesele, to kupujecie buty pasujace do sukienki czy idziecie w kaloszach? czy jak robicie prezentacje dla klienta, to myslicie czy jest skladna, pasujaca do tematu itp? zaloze sie, ze tak ...to czemu dziwi was fakt, ze ktos dba o kazdy szczegół jednego z wazniejszych dni w zyciu?? mimo, ze brałam slub z milosci, jestem wykształconą i baaardzo tolerancyjna osoba, tez dbałam o to, zeby np serwetki były w odpowiednim kolorze, zeby kwiaty byly odpowiednio ustawione itp. nie kazdy jest tak elokwenty jak Wy i inaczej wyraza swoje emocje, osoba szczesliwa DZIELI SIE SWOIM SZCZESCIEM A NIE CHWALI. jezeli Wy to odbieracie inaczej, to wniosek wyciagam jednoznaczny: jestescie rozgoryczone, albo istnieja jakies zakłocenia w komunikacji po stronie odbiorcy.

Gość hahahahhahhahaha
w takim razie co WY proponujecie za tematy na tym forum?

co nie jest zabronione to jest dozwolone :) nie widziałam tu nigdzie zakazu handlu sukniami slubnymi