Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yghhhhhh

Czy poszłybyście same do knajpy? -ankieta

Polecane posty

Gość yghhhhhh
Ale chodzi mi o bezpieczeństwo - w grupie przynajmniej jest jak wrócic, a wracać samemu trochę niefajnie.

Aha. No to chyba zależy od godziny o której masz zamiar wracać... Jesli masz kasę, możesz wziąć taksówkę, w większym mieście kursują nocne autobusy... A może spotkasz kogoś znajomego i problem sie rozwiąże? :) I drinki lepiej na raz, niż na raty, jesli bedziesz odchodzić od stolika ale to pewnie wiesz :) A gdzie masz zamiar sie bawić?

Gość yyyygh
No wiem, ale ja drinów nei piję , tylko piwo:) A piwo noszę ze sobą do klopa. sama nie wiem, kurde ...Boje sie trochę wracać, jak nikogo znajomego nei spotkam

Dlaczego nie? Lepiej iść w towarzystwie, bo samotną dziewczynę mogą zaczepiac, ale też zalezy to od rodzaju kanjpy, czy to nie jakas mordownia.

Gość yyyygh
Nie mordownia to to nei jest , ale ja mam zawsze tyle przygod, ze wlasnie dlatego sie boję iść sama - jak nei spotkam nikogo znajomego, to będzie przekichane

Gość konik polny123
kiedys mi sie zdarzyło ale wszyscy sie ogladali i czulam sie głupio. Inna sprawa ze wygladam na duzo mlodsza i moze mysleli "po co ta gówniara tu przyszła?"

Ja swego czasu chodziłam. Ale to była knajpka, w której barmanem był dobry kumpel i znajomi się tam zawsze zchodzili. A do domu wracałam taksówką. W końcu nie chodziłam na tyle często, zeby wydać całą kasiorkę na knajpę i taxi. Do obcej knajpy raczej bym nie poszła.

Gość ciotka klotka idiotka
Ekhmmm...teraz to juz człoweik sie neipewnie w swojej znanej knajpie czuje nawet ...kurde, jeszcze ze dwa lata temu to by dla mnie zaden problem nie był, ale tyle się słyszy o róznych swirach , co coś dosypuja i w ogóle popaprańców nie brak, nawet wsród taksiarzy....

Gość i jak
poszłaś w końcu czy nie?