Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhh

juz nigdy nie pokocham

Polecane posty

jak to możliwe ?? w grupie nie ma żadnych dziewczyn z którymi byłbyś na \"cześć\". p.s. to Ty szukasz koleżanki, czy dziewczyny ??

no ale ta dziewczyna wysyła Ci jakieś sygnały, że jest zainteresowana Tobą ??? p.s. piwo na pierwszą randkę :O :P ?

Tomek >> to Ty się tam dobrze rozglądaj :D sympatyczny jesteś, więc nie widzę powodów dla których nie miałabyś mieć koleżanek :) stańczyk >> no to 3mam kciuki :D w razie, jak nie zostanie dziewczyną :D to zyskasz może co najmniej koleżankę . i wszyscy na kafe będę szczęśliwi ;):P:P 🖐️

Gość kolegaaa
opętana ------------------> a Ty masz kolegów ?

ło matko :O primo : przyjaźni męsko - damskiej nie ma; secudno: nadużywasz słowa \"przyjaciel\" - bo nim się nie zostaje w ciągu jednego wieczoru, jednego tygodnia czy m-ca tertio : proponuję zwolnić tempo: rozegranie kwestii za pomocą albo albo, to porażka dla Ciebie...chłopakiem też z reguły nie zostaje się od pierwszego spotkania, to raczej sprawa w czasie rozciągnięta. Pytanie standard: miałeś już kiedyś dziewczynę ?? :D

Tomek >> musisz WIĘCEJ przebywać między ludźmi; jak masz okazję, to wyjdź właśnie czasem na weekend; poza tym, skoro wiesz, że takim podejściem w ciągu robienia licencjatu, niewiele zdziałałeś, to >> ucz się na błędach. 🖐️

no trochę ciężko wyskoczyć ni stąd ni zowąd z takim pytaniem :D z reguły współlokatorzy - to ludzie, którzy znają się z wcześniej...chociaż z tym to też różnie. w mieszkaniu prywatnym - ponieważ jest droższe z reguły mieszka się w 3, więc niekoniecznie muszą być od razu skojarzenia z parą. uffff pozdr. 🖐️

jak ją zobaczysz stańczyk powiedz, że ładnie wygląda, jak się uśmiechnie, to, że podoba Ci się jej uśmiech :P nie bądź nachalny ale uprzejmy, spróbuj ją dodknąć... jeśli się odsunie to znaczy, że ją nie interesujesz... a jeśli nie... to może coś z tego wyjdzie :P wtedy koniecznie buziak w policzek na dowidzenia... i możesz już planować kolejne (bardziej romantyczne) spotkanie :) pozdro od krówki... muuuuuuu :D

ja mieszkałam z kumplem w jednym pokoju w mieszkaniu... też ludzie spekulowali, że jesteśmy parą :D a nie byliśmy :P

stańczyk i popracuj nad osobowością :D bo tępych i nieciekawych ludzi raczej nikt nie lubi :o a pięknym być nie trzeba aby wzbudzać sympatię :D

dotknięcie jej dłoni np. to nic złego... :D i wcale tak nie pomyśli... ja tak nie myślałam jak mój obecnie już chłopak pocałował mnie w policzek po 2 spotkaniu w naszym życiu, tydzień później ogrzewał moje dłonie w swoich... :D poprostu nie przeszkadzało mi to bo mi się podobał! A jeśli ktoś mi się nie podoba to unikam kontaktu dotykowego... wtedy rzeczywście mam myśli, że ta osoba jest natrętna :o

stańczy >> zapytać możesz :) jak się zgodzi - to zawsze jest nadzieja; jak nie - to przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz... a tak zaczniesz gdybanie - co by było/jak by było gdybym ją zaprosił itp. nic nie tracisz - facet bez kosza, to nie facet :D:D 🖐️

stańczyk nie ohydny tylko akurat nie w jej guście :o człowieka nie da się zmusić do miłości... twoja sprawa jeśli chcesz się dalej łudzić co do tej niewiasty... mój facet też nie ma wielkiego powodzenia ale mi się baaaaardzo podoba :D

Gość baba bez kosza to nie baba
a Ty opetana dostałaś już kosza :)? Że Ci się jeszcze tak chce z nimi tutaj ;)

stańczyk >> chlasnął Cie kiedyś już ktoś porządnie :P ? -------------------------- nooo-tzn. nie wiem/ kiedyś mnie zostawił \"chłopak\" bo nie chciałam z nim się kochać :P ale wtenczas, naprawdę nie chciałam :P teraz to co innego :) a tak poza tym, to ja nie startuję do mężczyzn - więc raczej koszów nie obrywam :) 🖐️

stańczyk :O:O weź Ty się chłopie w garść :O

Tomek to dlatego nie jesteś prawdziwy facet :classic_cool:. Zacznij, spróbuj, jak zasmakujesz, to już nie będziesz mógł wię uwolnić :classic_cool:

Gość stańczyku
podetnij sobie net bo gadasz głupoty :(

stańczyk, czego masz dosyć? :o z takim podejściem to mało która będzie Cie chciała :o heh...ja wychodzę na miasto, poszaleć po sklepach 🖐️ :D

ano Ci sami, bo reszta śpi :O fakt - tęskni się już za kimś optymistycznym dam radę, dam radę, dam radę :P 🖐️ stańczyk >> Ty lepiej wyskocz sprawdzić czy Cię nie ma na jakiejś potupajce :D 🖐️

Gość stańczyku
tup tup tup wyjaśnio tobie co to potupajka :)

Gość discooooooooo
:D tylko sloganem strażackim :D

Tomek, ty już sam się dołujesz takimi myślami, trzeba wierzyć w siebie i myśleć pozytywnie... kurde, mój facet w liceum nie miał dziewczyny ani kumpli bo był gruby :( potem dostał kosza od laski, potem był z taką, która go zdradziła i zostawiła... ale jakoś się nie poddał, walczył o swoje szczęście i jest szczęsliwy ze mną (to znaczy mam taką nadzieję :D ) :)