Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cz*kawka

mam ochotę na...

Polecane posty

Gość cz*kawka

no właśnie. mam ochotę na bzykanko. strasszną. A mój mąż nic. Wczoraj powiedziałam mu, że mamna niego ochotę, a on, że ma dużo pracy... Czuję się okropnie. Chyba sobie kupie wibrator... Chodzię nakręcona już kilka dni, miziam się do niego, a on nic... nachodzą mnie myś;i, że jestem do niczego... ale wiem, ze tak nie jest.... tydzień temu na imprezie, jeden znajomy proponował mi wyjście, odmówiłam, bo dla mnie najważniejszy jest mój mąż, a on woli oglądac gołe baby w necie... oj no i co ja mam robić no co?

Gość Porob sobie
pare zdjec i wstaw na neta . Wtedy bedzie ogladal CIEBIE ! :D Moze zauwazy kolo kogo spi i co traci ... :classic_cool:

Gość cz*kawka
Chyba nic innego mi nie pozostaje :(

Gość cz*kawka
A może macie jakiś pomysł jak go sprowokować?

Gość cz*kawka
HardXxX kurcze troszkę się obawiam zabawiać przy nim. Daję mu aluzje, ale nie pomaga. Bardzo się boję, że mnie wyśmieje. Wiem, że to jest być może głupie i dziecinne zwłaszcza, ze jesteśmy związkiem z długim stażem i prawie pięć lat po ślubie, ale nie wiem... A z drugiej strony bardzo mi się chce seksu, zwłaszcza jak mam takie dni jak teraz gdy hormony szaleją, a my się kochamy raz na dwa tygodnie, a ja chcę częściej, ja chcę seksu...

Gość pulcia
Nie rob nic! Jak zobaczy,ze go olewasz to moze sie obudzi. Nadawalabys sie dla mojego meza,hihi! Poza tym to wibrator nie glupia rzecz!

Gość cz*kawka
Ja znowu nie chce tak często, nie musze codziennie, ale dwa, trzy razy w tygodniu wystarczyłoby mi. A jeszcze najbardziej irytujące jest to, że mój mąż czasami lunatykuje i wtedy dotyka moją broszkę i robi mi taką niesamowitą palcóweczke, ale jak tylko próbuję coś zrobić to on się kładzie spać. Ja wiem, że on to robi na śpiąco, widze po oczach i po tym, że ten dotyk jest inny, ale robi mi tylko smaka.

Gość gość
Zwal sobie broszke, powinno pomoc....

Gość dziewczynaaaaa
gdy moj sie odemnie odwraca i nie ma ochoty ja go obracam z powrotem na plecy biore jego orez do buzi az stanie sie twardy i ujezdzam na jezdzca ;) mnie nie interesuje go to czy ma ochote czy ne.. najwyzej uzna to za gwalt :D

Gość gość
Nie na dlugo, ale nie ma nic zalosniejszego niz zmuszanie faceta do seksu...

Gość kochana pozdro
obciągnij!!

zboczki pierdolone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest dla kobiet problem . bierzecie kiedy chcecie ,bo boimy sie ,że jak odmówimy raz,drugi to aczniecie szukać gdzie indziej . mam was dosyć , kórwa kobietyy ,ile można gadać ,naprowadzać ,nakręcać . to nie działa , dlaczego oni myślką jedną półkulą!!!!!!!!!!!

Gość bo ... bo ... bo...
przepraszamy :o

Gość dziewczynaaaaaaaa
pozdro 600 ja nie zmuszam tylko odbieram swoja naleznosc.. ja mam ochote on nie musi ale chce i to robie..

Gość gość
ja nie daje, kiedy moj chce, pewnie robie blad i zostane zalosna zdradzona stara panna 😭....ale wiecie, leje na to:o

Gość gość
Nie no spoko, dziewczynoooo, tylko ze jego cialo nie jest Twoja wlasnoscia i nie jest to zadna naleznosc...i nie jest to obowiazek bzykac sie, gdy ta druga strona ma ochote...Dla mnie na tym polegal zawsze szacunek....na rozumieniu, ze ktoz moze nie chciec, bop cos....a jesli taka sytuacja sie przedluza, to kopa w dupe na droge i koniec.

Gość Do jankesa
pobaw sie troszke mala to ci przejdzie to wkurwienie :classic_cool:

Pozdro ja też nie w tedy kiedy on chce a ja nie .!!!. 2 tyg. temu spałam przez tydzień u dzieci tak mnie wkórwił .

Gość gość
Oooo, a mnie od tygodnia boli jajnik i seks to ostatnie o czym mysle....zawsze jest jakis powod, dla ktotego nie ma seksu w zwiazku, trzeba go tylko wspolnie znalesc i rozwiazac. Niekiedy rozwiazaniem jest powiedzenie sobie papa....

Gość bo ... bo ... bo...
bo wy jesteście łatwymi sukami zdolnymi pójść do łóżka w każdej nadarzającej się okazji tak samo my jesteśmy kutasami którzy tylko patrzą jak tu wydymac nowe ciałko... jesteśmy stworzeni by się ranić :(

Gość gość
oj, tez tak niestety mysle czasem:o

Gość gość
bo cos mi dolega chyba, musze isc do gina, ale mam stracha, ze mi cysta rosnie:o w tym miesiacu chyba owulacji nie mialam 😭, tylko krwawienia.