Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia_23

jak to jest z facetami?

Polecane posty

Możliwe, ze to jest klasyczny przykład bawidamka, który owsze, kocha jedną kobietę, ale nie uważa, ze robi coś złego zabawiając sie z innymi dziewczynami (wcale nie musi z nimi sypiać). Pewnie to typ, który wiecznie bedzie potrzebował potwierdzenia własnej atrakcyjności i zawsze bedzie brylował wśród koleżanek, flirtujac i prawiąc komplementy jednocześnie oczekujac tego samego od innych. A takim pomostem bezpieczeństwa jesteś Ty, bo to z Tobą jest i ma w razie czego wentyl powrotu do ciepłej, stałej dziewczyny. Facet jest niedojrzały emocjonalnie i pewnie dorośnie za jakieś 10 lat lub nigdy. Taki przerośniety Piotrus Pan współczesnych czasów.

Gość Martisha**
ja tez traktuje cie powaznie i chocaz w to nie wierzysz, usiluje pomoc ty po prostu nie widzisz pewnych rzeczy, ale jak sie spojrzy na to z pewnej perspektywy, to widac ze facet nie jest z toba fair:O

Gość edzia_23
Figazmakiem albo przeszlas kurs psychologi, albo po prostu znasz mojego faceta na wylot:) ale tak powaznie to chyba ten wlasnie typ:( bo komplementy to mozna mu mowic i mowic i mowic:)

Gość edzia_23
Martisha** moze i masz racje, tylko jak sie jest z kims tyle czasu (ponad 2 lata) to pewnych rzeczy nie chce lub nie mozna dostrzec, bo w sumie naprawde nie mam sie do czego przyczepic, tylko ostatnio jakos tak wyszlo z tym smsem, ze go zobaczylam (on o tym nie wie) i to mnie gryzie, ale cale dnie prawie spedzamy razem no kurde nie wiem juz czy przypadkiem sama siebie nie probuje oszukac:/

Gość a-z
edzia_23--->Twój facet ma niskie poczucie własnej wartości dlatego potrzebuje dowodów zainteresowania

Gość Martisha**
edzia przykro mi:( dokladnie, jest bardzo zakompleksiony

Gość edzia_23
ale mnie to wkurza:( wkurza wkurza bo to niby duze cos a niby nic juz teraz zaczelam sobie wymyslac niewiadomo co ze:(

Już trochę żyję na tym świecie i przeżyłam z facetami co nieco ;-) (a było ich trochę w moim zyciu). Poza tym patrzenie z boku na pewne sytuacje daje lepszy obraz. Kończę, bo córka chce do kompa :-))