Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo żem ciekawa

Studia niepaństwowe

Polecane posty

Gość bo żem ciekawa

co myslicie o prywatnych studiach jak np. Wyższa Szkoła Humanistyczno- Ekonomiczna w Łodzi uwazacie, ze jesli ktos placi to zdaje czy, ze poziom rzeczywiscie jest wysoki?

Gość sprawdzam emoty ino
👄 ❤️ 🌻

Gość Tak se pisze...
Ta jest wporządku, Kupiecka w łodzi również! bo są wykładowcy z unowerku i na prawdę się przykładają(zresztą wystarczy spojrzeć na rankingi, że jest dobrze w tych szkołach), ale są też szkoły prywatne buble na których płacisz i masz!

Gość bo żem ciekawa
podnoszę

Gość ja studiowałam
w WSHE i było różnie. Niektórzy wykładowcy stawiają oceny za "ładne oczy" , a inni wymagają bardzo dużo. Jest więc pewnie tak, jak w każdej innej szkole, wszystko zależy od wykładowcy.

Wszystko zalezy od szkoły. Ja wylądowałam w wsb w Poznaniu i już widzę że lekko nie będzie. Zasada płacisz- zdajesz staje się smieszna kiedy z 40 kilku osób na pierwszym roku zostaje 8 na drugim :D. Trzeba patrzeć na rankingi i fora co studenty o studiowaniu na swojej uczelni gadają ;)

ja studiowalam w szkole prywatnej . poziom byl wysoki , nikt nie dostawal zaliczenia albo zdanego egzaminu gratis - niektorych bardzo to rozczarowalo. ja mysle, ze to zalezy od szkoly.

Gość III rok
ja studiuje w prywatnej uczelni i wcale lekko nie jest, sesja to koszmar :I Nie uwazam ze płacisz-masz, o nie!!!!!!!!!

Gość marychaaa
według mnie, to są lepsze i gorsze uczelnie prywatnego, tak jak i państowe.przyjeło się że prywatne są be, a państowe cacy, nie zgadzam się z tym, nie można wszystkiego wrzucić, do jednego worka. sporo mniejszych państwowych uczelnie nie jest wcale lepszych od tych kiepskich prywatnych.

Gość placisz przechodzisz logika

Gość zawiedzionnaaaa
Ja studiuję zaocznie na państwowej uczelni, myślałam, że wyższy poziom niż na prywatnej, a tu QPA. W dodatku same cioły na roku :( Na razie niczego nowego się nie nauczyłam...

Gość a ona udaje
a moja kolezanka chciala isc do wshe na filologie angielska, ale najpierw pisali jakis test za ktory placili 120 zl. na 40 osob dostalo sie 15 :P

Gość marychaaa
zwiedzionaaaa a gdzie studiujesz? ja zaczełam drugie studia zaoczne, no i też czuję że wielu ludzi, to poziomem nie grzeszy, pewnie sporo część ledwo zdała na studia i pchają się na studia, jejku...

Gość marychaaa
ledwo zdała matrurę, bo tak żadnego limitu punktów nie trzeba było mieć

Gość marychaaa
ledwo zdała mature* sorki za bład :)

Gość marychaaa
dodam, że to państwowa uczelnia, bez sensu, że nie było żadnej rekrutacji i limitu punktów, bo to wygląda tak że liczy się tylko kasa

Gość na płatnych
na pewno jest łatwiej, tych państwowych też.Nie jest prawdą że na niepaństwowych nic sie nie robi. Ale najwiecej zależy od podejścia wykładowcw, niektórym się nie chce i olewaja swoja pracę. Ale jak sie trafi ktoś gorliwy to tez potrafi zrobic pogrom:D Potrafia tak zrobić że sie zdaje po 5-6 razy:D

Gość marychaaa
bo ja wiem czy łatwiej na płatnych. chyba częściej przymyka się oko na pewne niedostatki wiedzy u stunetów zaocznych niż u dziennych. no ale niektórzy wykładowcy, to nie ukrywają swojego zdania jaką mają opinię o studentach zaocznych, w sumie większość to ludzie którzy nie dostali się na dzienne, a więc część z nich nie nadaje się na studia. to że mają maturę nie znaczy, że muszą studiować

Gość tak właśnie
myśle, zapłacisz- zdajesz

ja jestem na prywatnej uczelni poziom taki jak na uniwerku bo wszyscy wykladowcy z uniwerku... sa dobre i zle niepanstwowe szkoly - tak jak i panstwowe...

Gość onka222
ja studiuje 5rok na wshe bywało różnie ..... kwadratowo i podłużnie ;)