Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luu

Dlaczego ładnym tak trudno...??

Polecane posty

Gość z moich obserwacji
moje koleżanki tez tak mówią.......

Gość kawkaala
luu- zawsze mnie to drazni, ze kazdy komu powiem o tym problemie mowi mi,ze mam zbyt wysokie wymagania,a ja wiem,ze czasem one sa nawet przeze mnie znizane...,jednak najbardziej wedlg mnie pasuje do mojej sytuacji ta teoria,ze mezczyzni sie boja.Ja nigdy zadnego faceta nie splawilam bezczelnie, nie jestem wychuchana niunia zapatrzoa w siebie, ci co mnie znaja mowia o mnie ze jestem 'do tanca i do rozanca":)czasem uroda pomaga,ale czasem widac jest przeszkodą

Gość Luu
kaawkala widze ze mamy dużo wspólnego... :) pozdrawiam ciepło...

ale ja nie twierdze, ze wy szukacie tylko ladnych facetow - i wiem, Luu, ze napisalas tez o innych rzeczach, rzecz w tym, ze o urodzie naisalas w pierwszej kolejnosci, i w tytule topiku, co swiadczy, ze to kluczowa sprawa. 12:59 Luu \"jestem ładną (kiedys byłam modelką) zgrabna i inteligentna dziewczyna > Jestem towarzyska, lubie poznawac nowych ludzi. Jestem otwartą i ciepła osoba \" po pierwsze ladna i zgrabna byla modelka, a cala reszta dopiero po tym. no i wlasnie o te kolejnosc chodzi. bo uroda ma byc dodatkiem do charakteru, a nie charakter dodatkiem do urody. skoro urode stawiasz na piedestale, przed cala reszta, no to wybacz... widac ci fajni faceci czuja pismo nosem i tyle..

Gość kawkaala
luu- pozdrawiam rowniez:) anyzowko wydaje mi sie, ze ze luu napisala o tym w pierwszej kolejnosci, bo uwaza,ze to akurat jej wyglad jest przeszkoda w zanalezieniu wartosciowej osoby, nie to jaka jest,ale jak wyglada i raczej nie chodzi o to,ze do wygladu przywiazuje duza wage,ale o to,ze to faceci traktuja to jako cos pierwszoplanowego i najprawdopodobniej obawiaja sie "zaczepienia" ladnej kobiety...

Gość Luu
anyżówka kolejny raz podkreslam ze zaczełam od urody bo wlasnie ja uwazam za problem i przeszkodę......Nie znasz mnie wiec nie oceniaj - proszę. pozdr.

Gość Luu
kawkaala Dokładnie...... :)

Gość kawkaala
osobiscie mysle,ze mam szczescie do facetow, ktorzy sa bardzo pewni siebie, moze nawet zakochani w sobie, chociaz ani intelektualnie ani fzycznie nie wrozniaja sie specjalnie i zwiazki z takimi chlopakami sa chyba z gory skazane na niepwodzenie...natomisat pewnie ci skromni, niesmiali i wartosciowi nie maja odwagi "startowac" do ladnej dziewczyny, bo mysla, ze taka dziewczyna ma wygorowane wymagania i kolko sie zamyka

Gość Luu
Stańczyk "ladne dziewczyny sa bardziej niedostepne i maja wieksze wymagania przez co sa bardziej skore do odrzucenia i upokorzenia" nie wszystkie! ja nigdy nikogo nie upokorzyłam, nigdy. Nawet jak wiem ze nie wyjdzie mi z jakims chłopakiem staram sie abysmy byli przyjaciólmi.... Spróbuj z ta dziewczyna, skoro ja znasz juz dlugo to wiesz jaka jest, moze nawet jak nic nie wyjdzie to na pewno Cie nie upokorzy. pozdr.

Najgorsze upokorzenie dla mężczyzny to jak nie wyjdzie w związku to powiedzieć mu \"zostańmy przyjaciółmi\". To jak w pysk dostać..

Gość kawkaala
stanczyk i to jest wlasnie ten stereotyp, ze ladne sa niedostepne i maja olbrzymie wymagania i tedencje do odrzucania, dlatego ladne dziewczyny sa nieszczsliwe, bo nie maja okazji byc z fajnymi facetami,a fajni faceci sa niesczsliwi bo nie moga zdobyc ladnej dziewczyny z powodu swoich nieuzasadnionych obaw:)

Gość Luu
kawkaala i znów sie kółko zamyka..... :(

Gość kawkaala
mowie to z cala pewnoscia prawdopodobienstwo odrzucenia przez ladna,ale madra dziewczyne jest takie samo jak przez mniej ladna

\'jestem ładną (kiedys byłam modelką)\' ... reklamowałam pokarm dla kotów :P \'jestem ladna, podobam sie facetom, ale jakos nie obserwuje powznego zainteesowania moja osoba\' - to się wzajemnie wyklucza :P

Gość Luu
firthlady ...to mialo być smieszne?? ..... nie było......

Prawda jest taka , że faceci się po prostu boją takich kobiet.Wiem bo sam jestem facetem haha.I w dodatku jeszcze myślą , że jak trafią na fajną kobietę to musi być ona już zajęta. Oto cała historyja.

Luu, to nie miało być śmieszne a tragiczne :P. Toż to niesamowita tragedia dla pięknej osoby kiedy tak ją wszyscy olewają. Proponuję przywiesić tabliczkę do ubrania \'jestem ładna (kiedyś byłam modelką) \' - powodzenie murowane !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Smutna Pusia
wszyscy tu mowia o ladnych, atrakcyjnych a co maja powiedziec ci mniej ladni, np puszysci ? czasami czuje sie jak podkategoria czlowieka, bo pracy nie moge znalesc, nie mam pieniedzy aby chodzic na fitness, aerobik itd... o facecie nie wspomne bo tu wszyscy tak jak stanczyk np leca na ladne dziewczyny a ja wiem ze ladna nie jestem bo mozna miec nadwage ale ladna buzie, a ja ponoc mam szpetna - tak mi kiedys ktos powiedzial i to sie sprawdza :-(

Gość Luu
firthlady ale o co Ci w ogóle chodzi...O to że tak napisałam??J ak widzisz po odpowiedziach niektórych osób- jednak coś w tym jest... Chcialam przestawic problem ładnych dziewczyn z facetami...

Gość bordo
Nie wiem jak to jest być ładnym, ale chętnie się zamienię z autorką. Zobaczy wtedy jak to jest brzydkim, może jej się odmieni światopogląd:)

Gość Luu
Napisze tak..: Ostatnio spodobał mi sie facet ....Jak powiedzialm o tym znajomej poprostu mnie wysmiala..Powiedziala ''przestań-przeciez on jest tragiczny'', a ja bylam nim - jestem nim zauroczona..Rzeczywiscie nie jest przystojny ale spodobał mi sie jego głos, sposób w jaki mówi jak sie usmiecha, jak na mnie patrzy....( Niestety jest z kims zwiazany...... )

\'Chcialam przestawic problem ładnych dziewczyn z facetami...\' nie, teraz to już tylko boki zrywać :D ja jestem ładna wręcz piękna i nigdy nie miałam żadnych problemów z facetami :P więc nie baw się w przedstawiciela ładnych dziewczyn ...

Gość Luu
fifthavenue ciesze sie twoim szczesciem.... :)

Jak nie masz powodzenia to odpowiedzi na pytanie czemu zacznij od samej siebie. Na pewno jest cos co facetow od Ciebie odzuca. Wiem napisalas ze nie \"nosisz sie\" jestes syppatyczna, madra itd ale jakis powod musi byc i na pewno nie jest to uroda. A moze jestes mila i sympatyczna i ladna ale po prostu nudna. Nie pisze tego ze zlosliwosci, chodzi o to zeby sie zastanowic co zmienic zeby bylolepiej. Ja osobiscie na powodzenie nigdy nie nazekalam a modelka nie bylam ani byc nie zamiezam (nawet jakbym byla wystarczajaco ladna to sa lepsze sposoby zarabiania i spedzania czasu). Kiedys (bardzo dawno temu) mialam wielkie problemy z ludzmi (o chlopakach sie w tym wieku nie myslalo), caly czas myslalam ze z ich powodu. Ale to nie prawda bo kiedy zrozumialam swoje bledy i sie zmienilam wszystko sie odwrocilo. A co do modelek: nie chce Cie osadzac i nie mowie o Tobie ale duzo modelek jakie znam to zmanierowane ksiezniczki :O nie nadajace sie do zycia razem.

Gość Desly
Faceci wola pospolite dziewczeta bo nie musza sie wtedy bac , ze im kumpel panienke odbije. Ktos to kiedys na tym forum napisal i mysle , ze to prawda.

Gość Luu
świst co do bycia modelka- była to jedyniie chwilowa przygoda ktora zaczela sie od tegp ze chcialam zrobic przyjacielowi przysługę, wiec nie traktowalam tego jak swoja prace i żródło zarabiania pieniedzy lecz jako przygode... co do bycia nudna - watpie..mam naprawde duzo przyjaciół z różnych środowisk i w różnym wieku..Podobno zawsze jestem ''dusza towarzystwa...'' :)

Gość moim zdaniem jest tak ze
jestes ladna ale glupia

Gość Luu
Nie jestem głupia.... niestety nie mogę Ci tego udowodnić..

Gość Autorka topiku ma racje
Wierze, ze jest ladna, inteligentna, fajna.. Ale faceci boja sie takich kobiet. Boja sie, ze dostana kosza, boja sie konkurencji, boja sie, ze ja straca. Kiedys byl topik o ladnych dziewczynach i karkach albo o ladnych dziewczynach i facetach-brzydalach. Ladna dziewczyna ma faceta, ktorego albo sama jakos delikatnie naprowadzi na to,ze jest zainteresowana, albo (najczesciej) takiego, ktory MA ODWAGE o nia zabiegac... I tu nie ma wielkiego pola do wyboru :/ Jest tez duze ryzyko, ze ladne panny nie sa kochane, sa wyrywane dla szpanu. Nie twierdze, to zawsze meska obluda, bo pewnie nawet podswiadomie to faceci robia... Ja teraz mam faceta - nie jestem pewna jego uczuc, ale rozwala mnie ciagle tekstami, ze nie wiedzial, ze kobieta moze byc jednoczesnie tak ladna i... inteligentna :/ Wole nie wiedziec jaki odsetek ma taka teorie,ze jak ladna, to glupia... Moze ladne kobiety maja lekki uraz, ze faceci leca tylko na ich wyglad i same tez podswiadomie maja dystans... Ja co do zadnego faceta nie jestem pewna, ze kochal. Ciagle powtarzaja, jaka jestem ladna, a 'kocham' jakos rzadziej... To dosc skomplikowane, ale faktycznie ladnym babeczkom trudniej z facetami... ALe ogolnie, w zyciu, na plus. Podobno nawet ladni przestepcy dostaja nizsze wyroki...

Gość Luu
Dzieki dziewczyno.................