Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luu

Dlaczego ładnym tak trudno...??

Polecane posty

Gość Luu

jestem ładną (kiedys byłam modelką) zgrabna i inteligentna dziewczyna > Jestem towarzyska, lubie poznawac nowych ludzi. Jestem otwartą i ciepła osoba a mimo to strasznie trudno znalesc mi faceta...poprostu nie mam powodzenia....moze faceci sie boją ??? p.s.nie uwazam sie za niewiadomo kogo, ale poprosstu znam swoja wartość...

Gość hmmmmmmmmmmdddddd
bingo :D jestem za ładna dlatego nie mam faceta !!!!!

Gość grrrr
Bo my się podobno takich kobiet boimy:P Dobre sobie....:P

Gość Agniesia Małgosia
Fantastycznie Cię rozumiem. Mam tak samo. Jestem, nie chwaląc się :P atrakcyjną dziewczyną i mam wrażenie, że facetów to odstrasza. Chyba boją się odrzucenia :(

Gość Luu
nie mam wielkich wymagan. Nie szukam ksiecia z bajki- przystojniaka..Chce zwykłego chlopaka , kotry ma w sobie ''to coś'' .i jest dojrzały emocjonalnie...

Gość ______o
enta kobieta mówi jedno i to samo enta kobieta skończy z kimś zupełnie innym niż tu opisywany

Gość Luu
do ''stanczyk'' dlaczego ''to coś'' tak sugeruje?? wcale nie...ja nawet wole facetow ktorzy nie sa klasycznie przystojni, lecz maja w sobie cos interesujacego...

Luu o własnie dlatego że olewasz takich jak ja:) Wyciągłem ręke olałaś - cóż bywa. tylko potem nie becz, żeś samotna:)

Gość z moich obserwacji
z obserwacji koleżanek tych o nieprzecietnej urodzie: są ładne, miłe, inteligentne - niby nie mają wielkich wymagań- a jednak. Zadnej z nich nigdy nie widziałam z chłopakiem biedniejszym, nieciekawej urody, z takim zwykłym. Są samotne. Ale za kim one patrza? Choc zaprzeczają, to taka prawda że chcą kogoś "lepszego" i ciągle szukają...

Gość Luu
skad wiesz co moze sie dziewczynie w Tobie spodobać..?? dzieki

Gość Gothic_Beauty
kobieto waz sie w garsc...

Gość kawkaala
ja tez sie podpisuje pod tym topikiem, jestem ladna, podobam sie facetom, ale jakos nie obserwuje powznego zainteesowania moja osoba, chociaz zanojmych i kolegow mam wielu, bo jestem wesola i sympatyczna:)mam wrazenie ,ze niektorzy "chcieliby,ale boja sie", a ci co by chcieli i sie nie boja nie sa zbyt fajnymi ludzmi:)dodam,ze aktulanie jestem w zwiazku, ale jakkolwiek okrytnie to zabrzmi jest to zwiazek " z braku laku"

Gość Luu
gdybys zobaczyl faceta , ktory mi sie ostatnio spodobal rozesmialbys sie na głos.... A ja bylam nim zauroczona..niestety ma juz dziewczyne.....

Gość z moich obserwacji
o i ładowanie się w zwiazki z braku laku.... a co za tym idize marnowanie czasu napoznanie kogos fajnego

Gość Luu
a skad jestes cyniczek?? do Stańczyk: ja nigy nie spławiłam zadnego chłopaka w zaden chamski sposób- nie jestem taka..nie jestem jakas zadufana w sobie lalunia i nie krzywdze ludzi....

Gość Luu
a ja Lubelskie..... niestety...

Luu - jesli swoja urode uwazasz za swoja najwazniejsza i najwartosciowsza ceche, to moze dlatego? bo w tytule NIE napisalas: \"Dlaczego inteligentnym tak trudno...??\" ani \"Dlaczego przyjacielskim i towarzyskim tak trudno...??\" ani \"Dlaczego ludziom ciekawym swiata i majacym zainteresowania tak trudno...??\" ani \"Dlaczego utalentowanym artystom tak trudno...??\" ani nic innego, tylko wlasnie \"..ładnym..\" - skoro tak bardzo skupiasz sie na wlasnej urodzie, to widac niewiele ponadto masz do zaoferowania, bo ludzie o bogatym wnetrzu raczej nie pisza, jacy to oni sa ladni.

Gość Luu
anyżówka.. napisalam wiecej niz o urodzie...a to wlasnie ja uwazam za problem i przeszkode w znalezienui chlopaka........

Gość Vlad Palownik
bo to prawda !!!! uroda jest jednym z głównych czynników powodzenia jak jesteś brzydki / brzydka lub bardzo ładna / bardzo ładny to jest cholernie ciężko.... szkoda że ja należę do tej pierwszej grupy :-(

Gość kawkaala
nie mozna mi zarzucic,ze zwracam uwage na urode przy wybrze partnera, bo moi dotychczasowi faceci byli raczej z kategorii bardzo przecietnych lub nawet ponizej przecietnej, wyglad jest jak najmniej istotny dla mnie( raczje zwracam uwage na sposob ubierania sie niz na cechy fzyczne, bo styl ubioru tez swiadczy o czlwieu), ale najwazniejszy jest dla mnie charakter, facet cieply, uczciwy, wierny, a przy tym wesoly i zaradny

Gość Luu
"ale najwazniejszy jest dla mnie charakter, facet cieply, uczciwy, wierny, a przy tym wesoly i zaradny" szukam u faceta dokładnie tego samego.........

Gość Luu
nie to nie ja...nie mam gg. ;/ ale puszczam Ci teraz... ;)