Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Dyskoteka Alfa w Mierzęcicach. Kto się dzis wybiera ????

Polecane posty

Gość ALFOWICZ
W SIERPNIU 18 Z SĄCZÓWA ;]

Aa... sączów :D Hmm, domyslam sie ze.. jutro tez bedziesz na majówce :> Mam prosbe :) Zabierz se sobą starsze rodzeństwo lub kolegów... (rodzeństwo- najlepiej płci męskiej) ;) Do zobaczenia

Pozdrawiam Mierzęcice......................! 👄 Spędziłam tam NIEZAPOMNIANE WAKACJE.................!

heh, no to wpadnij jutro! :) jest Ogromna majówka :) panie do 22.00 wstep wolny! :P

Gość ALFOWICZ
niestety nie mam rodzenstwa :( łeee.ee nie wiem.. wczoraj troszke zaszalałem na 18 :) hmm a ty ile masz lat i skad jestes:P zawsze my sie mozemy poznac :D

Gość ALFOWICZ
hmm a z tymi kolegami zobacze co da sie zorbic :D

Hmm, ja 17 i pobliskie okolice alfy :) Wez no tych kolegów... Tak... 20- 24 :) A zapowiada sie superowa zabawa ;) ;)

Gość ALFOWICZ
Zapowiadala sie super zabawa no ale nie wyszło :P byłem w alfie ... mało ludzi ... choc znajomych był z 80% ;P Fajnie grali muza swietna ... ale jakos pusto było

No dokładnie. Ale muzyka wyjątkowo fajna (przynajmniej na dole) I czemu kolegów nie zabrałes.. hmm ???

Gość ALFOWICZ
jak to nie zabrałem :D byli :]

Gość ewka21
czesc jelsi chodiz o alfe to jest fajna dla dzicikaów początkujacych hehe czyli 16-17 starszytm sie juz tam nudzi no ewentualnie jakies chaszcze po 30tce tam przyjdą bez zębów ale tka na powaznie to moim zdaniem tam jest spoko wychodizlam sie tam duzo:)ale jednak wole np onyx:)no ale co ja tu gadam jka moj czas dyskotek minąL:)pozdrawiam .ewa

Gość Ona ..
Nie zabrałes :P Ludzie z Sączowa są ok ;] a ja jakos ich nie zauwazyłam :P Moze ja mam problem z oczami ??? NO to.. wez ich za tydzien w sobote ( 12 maj chyba)

Gość kamil21
jeszcze tam nie byłem podobno nie jest żle dużo mam kolegów w tych okolicach i jak ktoś trochę więcej wypije to nie znaczy że wieśniak

Gość kamil21
chcecie się pobawić z kulturką jedzcie do tarnowskich gór brak dzieciaków w wieku 15-18 lat, nie latają obok nawalone lub naćpane bobasy , nie mam zaczepek, normalnie pełna kultura.

No to.. Kamilku moze wpadniesz do alfa? W najblizszym czasie? coprawda... Twój klub jest najlepszy- wiadomo ale moze zacznij zwiedzac swiat ;). W końcu.. to bardzo bliziutko TG

Gość DJ
Witam mi w ALFA sie podobało mam tam dużo znajomych grałem tam z DJ RACHELEM i było wzorowo . Bede tam teraz w weekend bo dawno mnie tam nie było , moze cosik pogram. POoZdRooO

Gość kamil21
muszę tam pojechać w te wakacje, jeszcze tam nie byłem i ja nie pisałem że mój klub jest the best tylko że warto tam jechać

Oj tam Kamilku ;) do wakacji jeszcze.. miesiac został :) Mozesz wpasc wczesniej no ale jak tam sobie chcesz ;) Aha.. i lepiej wpasc na jakies wieksze imprezy.. typu..urodziny albo rozpoczecie wakacji.. jest wiecej ludzi naprzykłąd :)

Gość kamil21
masz racje najlepiej jechać na jakąś większą imprezkę no chyba że ci wypadnie nocka w czerwcu muszę tam wpaść się trochę pobawić bo w sierpniu do wojska.

No zapraszam :) A ja np byłam tam wczoraj.. naprawde było fajnie.. jakos tak inaczej i ludzi tez sporo :) A wakacje są ..za dłuuugi czas.. Moze troszke wczesniej ? I jak CI sie spodoba to zdązysz zpowtórkowac jeszcze przed wojskiem ;)

Gość kamil21
w sumie tak

Gość kamil21

Gość kamil21

Gość kamil21
kurdele znowu nocki a tak a propo to widzę że jesteś fanką alfy jak to nie jest tajemnicą to ile masz lat.

Fanką ? Niee :) W zadnym wypadku.. ;) Zapraszam na emaila- sloneczko43@o2.pl Wtedy CI wszystkooo opowiem ;)

Gość kamil21

Gość kamil21
a może byś podała swoje gg