Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krokodyl

Modsi mężczyźni

Polecane posty

Gość abstynentka
Może nie piękne, ;) ale za to ...dojrzałe. :P :D

Gość grrrr
dobrze bo tylko z takimi umiem sie dogadać

Gość a ja znam tak
Też się czasami zastanaiwam, jak faceci odbierają starsze od siebie kobiety...

Gość 21 lat
ja pierdolę-ja to bym chciał se taką trzydziestkę znalezć-nie będę czarował że głównie do łóżka; problem tylko taki że za chuj nie wiem gdzie takiej szukać-niwe lubię motywów typu podjazd na ulicy, w knajpach takich nie widuję, żadna taka koło mnie nie mieszka...fuck-gdzie to znależć??????????????

żeby znalesc dojrzała kobiete która chciała by młodego faceta, trzeba mniec naprawde szczescie:-O

Gość krokody
Kobiety dojrzałe sa tak pociągająe i przeurocze uroda dojrzała i jest w pełnym rozkwicie az miło popatrzeć nie mówiąc o dotykaniu.

Gość abstynentka
Jukenku 👄 i tu masz rację. Jakoś trudno większości dojrzałym kobietom związać się, choćby na chwilę, z dużo młodszym od siebie mężczyzną. Jak dla mnie jest to na dzień dzisiejszy nie do pomyślenia. Jednak wiem, że los lubi płatac figle, więc się też i nie zarzekam. ;) :D

Gość ja starsza
Jestem z młodszym juz 4 lata,mieszkamuy razem i jest ok,nawet mi sie oświadczył,ale nie przyjęłam

Gość abstynentka
Jukenku, może i różyczka, ale z ostrymi kolcami. ;) :D Cieszę się, że dzielnie trwasz przy swoim wczorajszym postanowieniu. :D

Gość abstynentka
Ja strasza,>>> czy możesz zdradzić jak duża róznica wieku jest pomiędzy Wami? :)

Gość 21lat
nikt mi nie chce dać rady gdzie taką starszą znależć to chuj wam w dupy wszystkim na tej kafeterii

Gość ja starsza
12 lat,ja ponad 40,on 30.Dlatego nie chce zadnego slubu,jak mu sie znudzi to moze odejść;)

juken jesteś rozbrajający wiesz :) jak nie całusy to kwiatki :) no no nie mogę wyjsć z podziwu jaka zmiana :) :D :D

Gość ja starsza
Nie jestem głupia i zdaję sobie sprawę,ze to duza róznica wieku,on lubi dojrzałe babki,ale ja za 10 lat bede juz przejrzała;)

tak szczerze ...wydaje mi sie ze kobiety mają wieksze możliwości niż faceci by zadbać o swój wygląd mimo wieku :) za 10 lat on będzie miał 40......przed sobą brzuszek i łysinkę :) nam łysienie nie grozi...a nad brzuszkiem tez potrafimy bardziej zapanować :) zrobimy dużo by ładnie wyglądać :) prawda?

Gość ja starsza
On bardzo młodo wyglada i nie sądze,ze kiedykolwiek sie zapuści. Dba o siebie,jest przystojny,dużo biega i naprawdę nie jestem w stanie go "przeskoczyć";)

Gość knapokmiot
najsłodsze poniżej 30 nie schodzą...

Gość Krokody
Ważne jest ucucie, a kobieta zawsze jest piękna nie waże ile ma lat. Przpiękne jest dojrzałe ciałko

Gość abstynentka
Krokodylu gdzie tacy mili ludzie jak Ty, potrafiacy docenić piekno każdej kobiety mieszkają? A jak jeszcze powiesz mi, ile masz lat... ;)

Gość abstynentka
Co ja mogę pwiedzieć... hmmmm....... miło Pana poznać. ;) :D

mnie rowniez :) ciekawi mnie jaki przekroj wieku by Cie interesowal? Jak tak rozmawiamy o mlodszym :)

Gość też ta starsza
u mnie 9 latek :) ja 34 on 25 :) oświadczyny też już byly, też nie przyjete ale nadal jest super :)

mnie nurtuje pytanie jak to jest! Nigdy nie mialem mlodszej kobiety, naj wieksza roznica wyniosla 4 lata ale ja mialem wtedy 19 wiec hmm jeszcze mlodziutki bylem i tak nei za bardzo wiedzialem co sie z czym je :) ze tak powiem a teraz...

Gość abstynentka
Też ta starsza> więc tylko życzyć Ci nalezy, aby to sie nigdy nie zmieniło. :) Wiem, że takie związki mają przyszłość.

moim zdaniem 10 lat to tak jeszcze ujdzie...więcej to już ryzyko.....wszystko też zależy od tego czego się w tym związku szuka......czy stabilizacji czy raczej mocniejszych wrażen. Napewno takie związki....mają swoje plusy i minusy.....plusy upatruję w sferach intymnych....a minusy w zyciu codziennym. Otoczenie, rodzina...potrafi dziwnie reagować na taki układ partnerski.....