Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitka88

Zabronila mu sie ze mna spotykac !!

Polecane posty

Witam, sprawa wyglada nastepujaco, znam mojego przyjaciela od prawie 10 lat, zawsze sie dobrze rozumielismy .... spedzalismy ze soba duzo czasu. Wszystko sie zmienilo od kiedy jest ze swoja dziewczyna ehhh rozumiem iz nie mozemy sie tak czesto spotykac jak wczesniej (praktycznie codziennie), rozumiem iz nie rozmawiamy ze soba tak czesto jak kiedys bo nie ma na to czasu ... ale nie rozumiem dlaczego ona zabronila mu sie ze mna spotykac i slyszalam ze naszymi rozmowami na gg tez nie jest zachwycona :/ Przykro mi bardzo z tego powodu. Od kiedy sa razem (czyli od roku) spotkalismy sie moze ze 3 razy :( rozmowy na gg sa tendencyjne dlatego staram sie nie pisac :/ Ale nic nie poradze na to ze jest mi z tego powodu strasznie przykro :( wczoraj mielismy sie spotkac (sam zaproponowal) i jak oczywiscie bylam pewna odwolal spotkanie haha Szkoda ze cos to trwalo tyle lat poszlo w zapomnienie !!!

Gość Cyniczku ..
napisz cos o sobie :D

Gość sddfssdfswd
wiem że Ci przykro, ale nie dziwię się tej dziewczynie. Ja swojemu facetowi też bym zabroniła. Pozdrawiam.

Gość Cyniczku ..
to chociaż ... ile masz lat :) ?

hmmm ale nie rozumiem dlaczego ludzie poswiecaja przyjazn dla milosci jak wszytsko mozna pogodzic :)

tylko ze ja go traktuje jak kolege a nie jako obiekt milosci i nie zrobilabym w zyciu nic co by moglo spowodowac rozpad jego zwiazku :| a wiadome jest ze boimy sie tego czego nie znamy :D

kitka Nie ma przyjaźńi miedzy kobietą a mężcyzą. A po drugie ludzie poświecają przyjaźń nie tlyko dla miłości. Nie wszystko pogodzić sie da. On może by mógł, ta jego panna nie - więc jest ważniejsza niż Ty. Sam bym zorbił to samo:)

Gość Cyniczku ..
no chyba , że tak :) ... dużo w sensie :) idealnie :D ...

ja rozumiem ze ona jest wazniejsza a raczej najwazniejsza :) ale dlaczego ludzie w zwiazkach ograniczaja swoje kontakty tylko do \"ukochanej\" osoby ? przeciez znajomi tez sa wazni chociaz dla glupiego porozmawiania o \"dupie marynie\" :D

Gość Cyniczku ..
Twój wiek jest idealny :) do mojego [tz. ja tak uważam ] ..

Gość wqefew
i słusznie zrobiła

Gość Cyniczku ..
8 mniej ;) ... ale nie jestem głupia małolatą :)

hahaha dobre :D tylko ze kiedys skonczy sie ten piekny zaczarowany swiat i wtedy nawet nie beda mieli sie do kogo odezwac...

proponowalam tez spotkanie w wiekszym gronie zeby mnie poznala i zobaczyla ze jestem w miare normlana osoba no ale niestety tez nie wyszlo :D

Gość Cyniczku ..
;) zrzadzenie losu ...

Gość Cyniczku ..
3418061 ;) ....( GG)