Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Mój mąż bije mojego syna z poprzedniego związku

Polecane posty

mamy jeszcze córką. Chłopak jest teraz w trudnym wieku ma 16 lat ale jest zastraszony bo mąż twierdzi że nie jest ojcem i nie musi tego znosić

Gość nie pozwól na to
nie masz zadnego wpływu na męża?

Gość nie pozwól na to
wiesz co? ja bym na to nie pozwoliła twój syn to juz niemal dorosły człowiek to nie jest dziecko, któremu daje sie klapsa a jezeli mąz podnosi na niego rekę to jest to po prostu przemoc ja bym takiemu panu dzwi pokazała obojętnie czy to by był prawdziwy ojciec czy nie ciebie widocznie też lekceważy bo wie że ciebie boli to jak on traktuje twojego syna

Gość brum
im jestes skoro pozwalasz na to?

Gość lepiej go powstrzymaj
to nie średniowiecze i nie pozwalaj go bić zresztą to już nastolatek!!! Co będzie jak siły sie wyrównają??? może dojść do tragedii!!! a syn będzie miał do ciebie żal że nie potrafisz stanąć po jego stronie Współczuje mu takiej matki!!! Zrób coś poki nie będzie zapużno o ile już nie jest!!!

Gość przebywac miedzy normalnymi
takie slady na psychice pozostaja potem na dlugo, wiesz? nie pozwól mężowi na to, niech się wyzywa na silowni a nie na dziecku 😠

A Ciebie też bije? Jeśli tak, to kobieto zmień zamki pod jego nieobecność i wystaw jego rzeczy za drzwi. Każda fundacja pomocy kobietom wskaze Ci przepisy jak pozbyć sie z domu i życia meza-tyrana. Jeśli pozwalasz na przemoc wobec dzieci, to przykładasz tak samo rękę do tego bicia.

Gość nie pozwól na to
dajesz przyzwolenie na maltretowanie dziecka- to tez jest karalne

Gość co z ciebie za matka
że na to pozwalasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dajcie spokój tej kobiecie. Lepiej wskazać drogę, co powinna zrobić. Podejrzewam, ze nie tylko jej syna bije ten człowiek.

Gość co z ciebie za matka
ale to ona jest dorosla i jeśli ktoś może pomóc temu chlopakowi to tylko ona....... jest jego matka !!!!!! nigdy bym nie pozwolila na to zeby facet z którym jestem bil moje dziecko !!!! nigdy !!!!!

Gość brum
ta jasne, jest dużo kobiet które na to pozwala, faceci ich nie biją a one patrzą na to co robią z ich dziećmi przez palce bo boją sie ze facet odejdzie, zakładają ze może dziecko ma trudny okres i mu sie należy.

Gość nie szanowalabym
i nie kochala faceta, który bije dzicko, tym bardziej moje. Koniec.

Gość kobiiiiietka
mój też bije mojego syna a jak skończył 18 lat kazał mu się wyprowadzić, mieszkanie jego nie mogłam nic zrobić.

Gość święta racja
Podpisuję się pod "nie szanowalabym". Nikita dziwię Ci się że na to pozwalasz. Twój syn ma pewnie żal przede wszystkim do Ciebie. I słusznie.

Gość jak możesz być z takim
sukinsynem który bije slabszych ??? zakompleksiony dupek!!! gdyby tknal mi dziecko wywalilabym go z domu na zbity pysk !!!

Jestem oburzona i zniechęcona. Autorka tego topiku wypowiada się dość obcesowo na innym i nie wygląda na zbyt zmartwioną. Człowiek zastanawia sie jak pomóc, myśli, a tu okazuje się, ze temat to prawdopodobnie prowokacja.... Jestem zniesmaczona, że żeruje się takimi tematami na ludzkich uczuciach.

Gość zgadzam sie z figązmakiem
albo nikita to straszna baba, albo prowokacja

Gość ona4
kobieto jesli to prawda to jestes gorsza od niego, jak moglas dopuscic do tego zwiasku jezeli nie wiedzialas jak bedzie traktowal twoje dzieci,moja siostra tez jest w drugim zwiazku ,ale nie daj boze jak bym sie dowiedziala ze zle traktuje jej syna a jeszcze jak by go bil jestes tak samo winna kak on ,a moze bardziej zastanow sie na tym zwiaskiem

No i autorkę topiku wcięło. Marna prowokacja, wstydź się kobieto!!!! Takimi prowokacjami szkodzisz kobietom, które faktycznie mogą mieć problem z biciem w rodzinie. Jesteś kompletnym zerem, bo żerujesz na ludzkich uczuciach pasożycie.