Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniaaaaaa.

Czy to prawda ze najlepszymi kochankami sa Arabowie ?

Polecane posty

Gość Moniaaaaaa.

Tak slyszalam od kolezanek , do tego podobno sa bardzo czuli i romantyczni , nie to co Polacy :O

Gość z tego co zauwazylam
nie wiem czy sa czuli i romantyczni ale na pewno sa napaleni i sperma im do lbow uderza

spróbuj z turkiem z kebaba oni zawsze mają ochotę na bliższą znajomość ;P

Szczegolnie Ci ktorzy biegna obladowani trotylem w tlum niewinnych ludzi z okrzykiem DZIHAD ... Jakie to romantyczne ;-) i co za idiota moze wierzyc ze w niebie bedzie na niego czekac 1000 dziewic ;p

Gość Moniaaaaaaaaaa
z turkiem już próbowałam

Gość etetetwtew
Czy chciała by pani Murzyna Murzyna , Murzyna ach nie Bo murzyn z Afryki to kocha jak dziki Murzyna , murzyna ach nie Czy chciała by pani Chińczyka Bo Chińczyk to zdrajca i żółte ma jajca Chińczyka , Chińczyka ach nie Czy chciała by pani Ruskiego .......... Bo Rusek z kołchozu , ma dyszel od wozu Ruskiego , Ruskiego ach nie Czy chciała by pani Araba .......... Bo Arab to pedał , zaraz by mnie sprzedał Czy chciała by pani Anglika .......... Bo Anglik flegmatyk , ma kuśkę jak patyk Czy chciała by pani Francuza .......... Bo Francuz jak liże to bolą go krzyże Czy chciała by pani Polaka Polaka , Polaka ach tak Bo Polak w potrzebie przytuli do siebie Polaka , Polaka ach tak

Gość Gothic_Beauty
turek to samiec.zazwyczaj maja zony tylko niezle to ukrywaja. sproboj z marokanczykiem albo jakims mieszanym....fajni sa...i czysci:) mojfacet jest naj naj nj:) jest pol saudi pol iran.

Gość NikaXXX
Ja jestem w związku z Irańczykiem i on jest wspaniałym romantykiem, jest niesamowicie czuły i świetny w łóżku.

Gość Polki nie potrafią się ubrać
Orany, kolejna tandetna prowokacja znudzonego stulejarza :O 0/10

Gość ciekawskadziewucha
to zależy od człowieka ,pochodzenie nie ma nic do rzeczy

Gość hadejka polejka
byłam w różnych krajach, tam wszędzie pełno turków arabów, handlują skradzionymi rzeczami.Zawsze lubią zabawiać się młodymi polkami :-O Normalnie styd mi za nie, tu w kraju tak nie jest ale tam....Polki zakochują się w turkach a oni sie śmieją, mówią że dają za darmo, że robią wszystko - fajnego loda i że rowa liżą ,coś okropnego.Każdy szuka Polki jak mówią do zaruchania. A tu topiki o miłości do Araba albo Turka. Może podobają sie polkom bo mają ciemną karnację i czarne włosy :-O

Gość Polki nie potrafią się ubrać
Niestety, polskim kure.wkom tego nie przetłumaczysz :O Było juz wiele tematów. Gothic_Beauty - na stos, albo wyjedź do Iranu :O Ja osobiście nie chcę takich szmat w moim kraju.

Gość NikaXXX
To chyba nie kwestia pochodzenia lecz kwestia człowieka. Ja z Machty'm mieszkam w Wiedniu, on praktycznie odciął sie od swoich korzeni. A co z tego, że Polka zakocha się w Arabie? Przecież to też człowiek, jak każdy znas.

Gość nigdy w życiu żadnego araba