Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacer jesienny

spacer jesienny

Polecane posty

Gość spacer jesienny

Dziś rano spotkaliśmy się na przystanku tramwaju podmiejskiego w środku Łodzi. Tramwaj przedziwny, nie widziałam takiego od lat, a motorniczy sprzedawał bilety przez malutkie okienko.Wywoził nas wśród mgieł i jesiennej zadumy najpierw na biedne zapomniane przedmieścia, potem pokazywał malutkie osady, wsie, miasteczka.Dojechaliśmy doLlutomierska, 3000 ludzi tam nasiąka nostalgią jesienną.Wspaniałe zabytki tez już są jesienne od setek lat.Potem spacer do Konstantynowa,11km.Drogi między lasami i polami nie szły tylko się wiły razem z .mgłą.Widzieliśmy opuszczone ,rozsypujące się domy które jesienią nie rażą i nie smucą bo jesień to też rozsypywanie się lata.Wedrowaliśmy przez lasy, laski i lasięta pod niebem szarym i spokojnym.Wszyscy przesiąknęliśmy spokojem wysnutym z fruwającego babiego lata.Jeżeli ktoś z Was czuje te klimaty to nie mam co dalej pisać,sami znacie smak tego powietrza.A ten spacer przedziwny zorganizował PTTk.Gdybym przypadkiem z nimi nie poszła to bym nie uwierzyła.Buziak dla nich!

Gość odgcogos
zawsze mówiłam że Łódź i okolice to piękne miejsca... szkoda że mnie z wami nie było, fajnie że ci się podobało :)))

Gość Ja też chcę
tak spacerować

Gość Trzeba było mnie zawołać
Poszedłbym

Gość niemożliwe
Łódz to brzydkie miasto

Gość aaaaaaach
zawsze chciałam pojechać i zobaczyć Łódż, ale zawsze spotykam się ze słowami: Łódź jest brzydka, tam kompletnie nic nie ma! a to napewno nieprawda!!! jak sie wkurze to sama tam pojade :P

Gość brzydka niebrzydka
ale ludzie superjaści