Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredka kolorowa

ja chce być asertywna

Polecane posty

Mam wielki problem z odmawianiem , przez to wplątuje się w różne głupie sytuacje , zazwyczaja z facetami :-( i na koniec oni myślą , że ja jestem zimna, wyrachowana , bez uczuć , a to przecież nieprawda, po prostu głupio mi odmawiać :-( i od początku mówić prawdę .

Gość lollusia
o widze ze nie tylko ja tak mam..to pocieszajace;)

Gość lollusia
poznaje kogos jest milo tylko no wlasnie ja chyba jestem zbyt mila i ktos od razu w tym dopatruje sie czegos wiecej..a to nie tak...tez nie cierpie mowic komus prosto w twarz ze nie podoba mi sie ..tym bardziej ze zaraz pojawiaja sie pytania : ale dlaczego? co jest nie tak? a pozniej rozne teksty ze jestem np cwana itp...a to nie o to tu chodzi..mam udawac ze ktos mi sie podoba skoro jest wprost przeciwnie...ale i tak pozniej taka osoba sprawia ze mam jakies dziwne poczucie winy:/

no dokladnie , jestem dla kogoś miła, tak po prostu jak do 2-go człowieka, a on zaraz sobie myśli , że coś z tego będzie :-( i póżniej jeszcze bardziej mi głupio , ehh.... i tak w kółko , to co mam z nikim nie gadać i być do wszystkich niemiła.Ja też mam później poczucie winy :-( no ale co mam się zmuszać . Bez sensu.

Gość lollusia
oddaje sie chłopcom za paczkę kolorowych kredek:classic_cool:

czasami sobie myśle , że chyba jakaś chora jestem i tylko ja mam takie problemy , moje koleżanki to od razu mówią spadaj i się nie przejmują , a ja brnę w to dalej i dalej .. .....

Gość cradle of love
faceci lubia takie uległe i łatwe dziwki jak ty:)

Gość ddddddddddddddd
i czemu sie pieklisz?:) fajne sa takie panienki, które nie potrafia nigdy odmówić:) sam często zaciągam je do łózka:)

mnie nikt do łóżka nie zaciąga , chodzi mi tylko o to, że oni sobie myślą nie wiadomo co , a ja od nich nic nie chcę , i jak już mam tego naprawde dosyć i jakoś delikatnie ich spławie , to oni uważają , że jestem zimna itd. (zresztą już piasłam) a ja mam wtedy wyrzuty sumienia i myślę ,że może faktycznie to moja wina.

Gość fajny facet z innego forum
i po co męczysz siebie i facetów? daj upust swojej lubieżnej fantazji i nie zaciskaj szpary, bo zostaniesz stara panną :)

Gość stara panna 59
musisz zaliczać facetów i wybrac tego z którym najlepiej sie dopasujecie. taka jest prawda:( ja zgrywałam cnotę i zostałam sama na stare lata, a na kolanach mam kota:(

Gość lollusia
widzisz kredka..od razu nas maja za latwe heh czy ktoras z nas napisala ze byla wiecej niz mila...ja mowie o jednym spotkaniu z kims czy nawet dwoch , gora trzech zeby kogos lepiej poznac by sie przekonac czy ten ktos jest wart uwagi, mam na mysli tylko rozmowe! nic na to nie poradze ze bardzo wrazliwa ze mnie osoba i przejmuje sie tym zeby kogos nie urazic..bo od razu widze siebie w takiej sytuacji i wiem ze dla mnie tez by to bylo nie mile gdyby mi ktos powiedzial ze sory ale nie spotkamy sie wiecej..ale i tak wole komus powiedziec jak jest niz np przestac sie w ogole odzywac. naprawde powiedzenie tych paru slow prawdy nie jest przyjemne...zwlaszcza ze nie trafilam na osobe ktora by po takich slowach sie zachowala normlanie tzn uszanowala to i ok milo bylo nara tylko wlasnie zaczynaja sie jakies uwagi pod moim adresem..typu cwaniara, wybredna, itp

wlaśnie , albo np. pobawie sie z kimś na imprezie (potańcze - żeby nie było wątpliwości ) to nie znaczy że ja z nim chcę juz od razu nie wiadomo co , a ten mi pisze smsy :cześć słoneczko , skarbie :o więc się z nim umawiam , żeby wyjaśnić tą sprawę , przecież nie chcę tego pisać przez smsa , a ten opowiada wszystkim , że ja tylko taką miłą udaje, że jestem chamska ...

Gość eeeeehci ludzie
i jest mi cholernie trudno komuś coś powiedzieć wprost, ale mam postępy,ostatnio sie odważyłam bo stwierdziłąm że to bezsensu zwlekać,bo potem jest jeszcze gorzej,powiedziałam i koleś podziękował mi za szczerość:) to było przez tel więc łatwiej niż prosto w twarz no ale dobrze że tak wyszło,to było po pierwszym spotkaniu