Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albinoska

czy strażnicy miejscy z krakowa sa dobrymi kochankami???

Polecane posty

Gość tilka.milka
a znasz bajke o nosie...

Gość tilka.milka
to się zaczyna od..........no sie

Gość albinoska
tilka.milka :) jesteś świetna opowiedz coś więcej o twoim strażniku:) ja dziś specjalnie wyszłam na miasto żeby go spotkać,ale ma nocki:( więc się zmyję za niedługo.zaczyna o 21szej:D:D:D nocki są najlepsze:D:D:D:D Policjant????????czy ja cie przypadkiem nie znam???:) wysoki,łysy.i były strażnik???

Gość albinoska
a w ogóle to siec mam przeciązoną i od 2 godz próbuje się tu dostać.dopiero teraz mi sie udało. pogratulować sobie tylko:)

Gość tilka milka
do Albinoski, czy przypadkiem pierwsza litera imienia Twojego obiektu westchnień to nie T?

Gość tilka milka
A kto tu się znów z choinki urwał?

Gość straznik z krakowa

Gość tilka milka
dobre.Napisz cos o sobie strażaku.

Gość albinoska
tilka tak.ale ty sprytna jestes:D a jaką ma twój obiekt literke nazwiska pierwszą?:DDD hihi żeby się nie okazało że mamy ochote na tego samego strażnika:D:D hehe bo bedzie problemik: chyba że ty już jesteś z nim to inna sprawa

Gość albinoska
a ile on ma latek tilka??

Gość albinoska
oby nie 26 bo bedę musiała sie zaczaić na tego policjanta:) ostatnio coś mam pecha albo do zajętych albo żonatych:) a ten twój żonaty ?? ten na T.

Moim zdaniem najlepszym kochankiem jest Gienek z Porosiuków Kościelnych pod Hermanówką. Fantastycznie obrabia pałkę i pobiera jaja. Jest równiez misterzem w muskaniu penisa żelaznym prętem. Najbardziej lubię jak mnie bzyka razem ze swoim psem na przystanku PKS w każdy wtorek o godz. 17.27. To już jutro!hura hura hura!

Gość tilka.milka
żonaty, ale muszę sie zastanowić, czy moge coś więcej powiedzieć.Albinoska, jeszcze sięodezwę, napewno dziś wieczorem.Pa,pa

Gość albinoska
sikun skąd ty się urwałeś/aś

Gość albinoska
sikun a jak to jest z psem??????????????????

Gość albinoska
a ja to bym chciała zeby mój straznik to był takim kochankiem jak sobie wymazylam...:) tylko niewiem czy coś z tego bedzie:) dziś mnie troche zbył że tak się wyrażę:( ale dam rade.musze to tylko ładnie rozegrac.twarda sztuka z niego:) a ty milka.tilka juz sie zastanowilas ile mozesz napisac:) nawet nie napisałas tej pierwszej literki nazwiska ani wieku??????? ja odpisałam! :D:D:D Buźiaki.bede później

Gość tilka.milka
wiek się zgadza. co do mnie to nie musisz się obawiać, nie jestem rywalką w tym względzie, ale żona...

Gość albinoska
tilka tzn ze ty z nim nic???;D to chcialabys tylko???

Albinoska________>>>>>>>>>> nie wstyd Ci???? ma zone i dziecko??? to po co sie tam pchasz?? nie masz zadnych barier, ??? szukaj lepiej stalego zwiazku, a nie rozwalaj rodziny!!!!!!!!!!!

Gość albinoska
ja to nie wiem czy się uda.on dość wierny chyba jest..jak na razie hehe ale jak się za niegio wezmę to....:D:D:D:D a ty tilka chciałabys z tym swoim czy nie masz odwagi??

Gość do Albinoski
wszedzie musisz sie sz ta pizda pchac????

Gość albinoska
misia jak ją kocha naprawde to po co na kawki do mnie przychodzi i gada o seksie jaki to on nie jest w łóżku?????? choć nie p[owiem-na razie się nie udało go do domu zaprosić. chyba że mocny to on tylko w gębie jest:( ale skoro tilka go zna i tez ma na niego ochote.. to zobaczymy jak długo się opierac bedzie:D:D:D

Gość albinoska
a tak w ogóle to mój pierwszy obiekt który ma żonę. nigdy wcześniej mnie nie wzięło na zonatego. za często do mnie do pracy widocznie przychodzi.:):( takie życie:)

Gość albinoska
a tilka?????????????? nie odpisałasna pytanko jaka jest jego pierwsza literka nazwiska????/ odpisz bo jestem ciekawa czy to ten sam???? a ty mialas z nim juz cos wspolnego??? dobry w łóżku???a jak całuje??hmmmmmmmmmmmmmmm.mniam

rozumiem.... ale i tak przeciez wiesz ze nigdy z nim nie bedziesz.... wiesz jakie to sa zwiazki z zonatymi, latami obiecuje ze odejdzie od zony..... a to dziecko za male, a to zona chora i takie tra la lal a po co ci to???

zastanow sie dobrze cio robisz, poki nie jest za pozno.... chcialabys byc na miejscu jego zony???? bo ja NIE!!!!!

wiem ze3 moje slowa nic dla Ciebie nie znacza.... za duzo dzis la na swiecie, bariera miedzy dobrem i zloem juz jest rawie zatarta....