Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellarossa

skruszył mi sie ząb podczas całowania i boli!

Polecane posty

Gość bellarossa

moze nie widac tego tak bardzo z daleka ale z bliska juz widac.. czuje jezykiem no i jak palcem dotykam to tez. a jak paznokciem skrobie to dalej mi sie kruszy!! boze co robic? słyszeliscie kiedys zeby ktos miał takiego pecha.. eh :(

ja mialam:) podczas całowania jak sie wygłupialiśmy ukruszyła mi sie jedynka:) mialam tak samo! poszłam od razu do dentysty \"załatał\" i nie ma śladu:) goń do stomatologa!!

Gość bellarossa
no włąsnie mi tez jedynka.. tylko,ze teraz jestem chora wiec nawet nie mam jak isc do lekarza.. dopiero w przyszłym tygodniu bede mogła wyjsc z domu bo mi sie własnie zapalenie oskrzeli zaczeło i lewego płuca :P ne no jeszcze taka głupia jestem,ze chora i sie całuje.. tego nawet nie mozna nazwac całowaniem tylko raczej własnie wygłupianiem :P całe szczescie tego tak bardzo nie widac.. myslisz,ze przez tydzien moze sie cos złego z tym zrobic?

nie no mysle ze nie tylko uwazaj na tego zeba!! tzn staraj sie nie jesc twardych rzeczy i nie skrob go sobie paznkciem:) bo czym bedziesz miala wiekszy \"ubytek\" tym dentyscie bedzie trudniej go \"naprawic\" :)

Gość bellarossa
mam nadzieje,ze przez ten tydzien nic sie z nim złego nie stanie.. co do tego linku to niestety ja jestem z warszawy. ojej no to czeka mnie stresujacy tydzien.. co moge mamie powiedziec? ze jak jadłam hm co mogłam jesc,zeby mi sie ukruszył? albo w jaki sposob mozna sobie cos takiego zrobic..

Gość bellarossa
prosze pomozcie mi wymyslic co mogło byc przyczyna tego ...

jadlas grzanke albo sucharka i sie ukruszył:) albo twarde jablko:) albo po prostu uderzylas sie reka jak cos robilas i potem zobaczylas ze chyba od tego ukruszyl ci sie zab:) albo powiedz ze nie wiesz kiedy to sie stalo ze nie czulas i dopiero teraz to zauwazylas:) wybierz cos:) moge wiedziec ile masz lat:)??

Gość bellarossa
mam 19 lat juz praiwe 20... powiedziałam,ze o kubek sie uderzyłam :P hehehhee no ale kurcze nadal nie moge w to uwierzyc...

Hihihi... Jestem stomatolożką. :D To już teraz będę wiedziała, od czego się dziewczynom psują jedynki. ;) :D

Gość zbyt namiętnych
:-o

Gość bellarossa
noi niedobrze z tym zabkiem. nie oge nagryzać bo boli.. ech..