Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz32__

Sprawdzanie komórki przez żonę

Polecane posty

Gość maz32__

Powiedzcie proszę, jak to jest u WAS? Mianowicie czy żona sprawdza Wam telefon komórkowy? Tzn smsy, połączenia, galerię ... itp? Moja robi to NAGMINNIE i po prostu każde, moje zwrócenie uwagi kończy sie awanturą. Argument: mam pewnie coś do ukrycia. Ja sam nie trzepię jej telefonu, nie mam ochoty, nie ciekawi mnie to; zresztą moja żona nie pozwoliłaby mi na to. Najfajniej jest wtedy, gdy przynosi mi komórę z przeczytanym smsem i mówi np.: o! pisał Tomek i chce zadzwonić i pyta się czy nie jest za późno. Powiedzcie jak to wygląda u WAS. Dzięki, pozdrawiam

Gość ola111
a czego ty czlowieku jej dajesz swoj prywatny telefon????? to twoja wina, daj sobie spokoj, jestes mieciel i tyle!!!

Gość trala..
żenada...ble..fuj..oblesne..mąz daje komorke żony do odczytu..bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość maz32__
nie daję :) sama bierze...

Gość trala..
naucz ją..raz a dobrze! okrzycz ją! nie potrafisz..? jestes pantoflem?

Gość maz32__
krzyki nic nie pomagają

Gość A masz coś do ukrycia
??????????????????????????

Gość joasinek
a czy nie ma do tego powodów ?? zastanów sie ....

Gość trala..
ehh..takie są baby! to nie wiem co poradzić..powiedz komuś, zeby powysylal kilka bzdurnych smsow..nich wie, ze niby kogos masz..heheheh..będzie rozmyślać nocą..hehehehe

Gość maz32__
no własnie NIE ale to wkurzające, nieprawdaż?

Gość ola111
daj mi numer komorki, to jej napisze pare slow, to ci da spokoj, a tak na marginesie, co to za hetera ta twoja zona?????

Gość żonka taka jedna
to nic złego jeżeli jest tak po prostu. Ja też czasami przeglądam komórkę męża z nudów (bawię się) albo czytam sms jak chcę sprawdzić "co w firmie" bo mąż zw zaganianiu może coś przeoczyć. Ale jeżeli tak by się działo "dla szpiegowania" to byłby zły sygnał. np. brak zaufania.

Gość trala..
mi tez daj jej numer..oj..wezme sie za nia! :)

Gość maz32__
byłyby niezłe jaja :)

Gość joasinek
moze zona ma silna potrzebe kontrolowania wszytskiego moze powiedz jej delikatnie czy chcałaby bys Ty sie tak zachowywał albo ona ma cos na sumieniu i mierzy Cie swoja miara ???

Gość trala..
Ty masz na codzien jaja, jak Ci przeglada komorke..a teraz my sie z Nia zabawimy..hehehe..:classic_cool:

Gość ola111
ja nigdy nie zagladalam sama do komorki meza czy swojego mezyzczny, chyba ze sam tego chciala , ale tylko na chwile , otem nie chcialam, mam swoj telefon, wystarczy

Gość ola111
a moze ona pracuje jako policjantka, sedzina, albo nauczycielka??? czy cos podobnego?? moze to zboczenie zawodowe???

Gość maz32__
byl taki czas ze odpuscilem, ale sie to wzmogło, wiec teraz po prostu bede sie wykłócał, tak mysle wiem, ze bedzie obraza majestatu, ale moze sie nauczy ...

Gość ola111
na pewno bedzie, ale masz ku temu prawo, to twoj prywatny telefon, ja bym nie dala nikomu, a ona ma swoja komorke?? tez do niej zagladasz???

Gość joasinek
ja tez jestem nauczycielka ale nie szperam u meza w telefonie

Gość nie dotykam telefonu męża
TO NIEDOPUSZCZALNE!!! BRAK KULTURY!!! PONIŻEJ POZIOMU KOBIETY Z KLASĄ!!!

Gość żonka taka jedna
ja myślę,że to wszystko zależy od tego jakie w domu panują zwyczaje i co komu przeszkadza. Nam jest wszystko jedno czy przeglądamy swoje komórki czy nie, nie mamy gg na hasła ani komputera.Nigdy mi nie przeszkadzało że mąż czy dziecko odebrało sms, który przyszedł ani im też. Jakoś tak żyjemy w symbiozie. ;) Może dorośliśmy do tego:P. Pozdrawiam.

Gość ola111
ahhahaahahah tak przypuszczalam mezu, belfrzy tak maja, masz pecha, ale nie daj sie, jak zobaczy ze jestes uparty, popusci,

Gość maz32__
pewnie ze ma swoją ja nie zagladam ostatnio dostalem smsa od kolegi z Nowego Jorku, u nich dzien, u nas noc 3 rano ciekawe kto do ciebie pisze o tej porze? odparlem, ze Oskar pochwalil sie wlasnie zakupem auta. pokazalem zreszta dla swietego spokoju i zasnalem

Gość ola111
ja tez nie mam tajemnic, ale to co moej to moje, nikomu nic do tego, jak przychodzi SMs od mojej kolezanki, gdzie pisze swoje intymne sprawy, to tez maz ma to czytac??? to moje sprawy, a jak chce to mu mowie ale nie wszystko oczywiscie...

Gość ola111
o rany, masz pecha, ale moze ja wychowasz, a tak na marginesie, to chyba ja uczyli na studiach, jak trzeba sie zachowywac, jak ona uczy te dzieciaki????

Gość nie dotykam telefonu męża
ola111... zgadzam się z Tobą symbioza symbiozą ale małżeństwo nie może byś "zniewoleniem" współmałżonka!!! a może żonka sama ma nieczyste sumienie i osądza "po sobie"...!!!