Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreef mnie zalefa

co waszym zdaniem nalezałoby zrobić

Polecane posty

Gość kreef mnie zalefa

zeby "uzdrowić" sytuacje w Polsce... ??? :o :o :o

Gość ja stawiam bierny ooór
mówie co myslę i robię swoje. Na ulicy wyksztalciuchy maja male szanse, bo szyb tłuc nie bedą, samochodów nie podpalą.. Poza tym inteligentny człowiek w kazdej sytuacji przezyje. Za to elektorat Leppeera , Elpeera i Kaczek predzej czy pózniej poząluje.

Gość ja stawiam bierny opór

Gość kreef mnie zalefa
rzad zmienic zupełnie, to Ci "nowi" przeciez będą identyczni!!! ja tego nie rozumiem.. dlaczego inne panstwa jakos nie maja tak kretynskiej sytuacji :o dlaczego w polscie nie moze byc jak na zachodzie??

Bo każda demokracja musi dojrzeć. Nasza ma dopiero 15 lat więc ma prawo jeszcze odstawiać cyrki;-) Przypomnij sobie co się działa w latahc 70 w stanach i Europie zachodeniej. Też był kryzys bezrobocie i ludzie na ulicach. Ale znaleźli się ludzie tacy jak margaret Tearcher która \"chwyciła byka za rogii\". Ukróciła przywileje górników, zwolniła duzo ludzi, postawiła na rózwój nowych technologii. Irlandia jeszcze 30 lat temu była biedna, ale umieli wykorzystać szansę jaką było wejscie do UE i co? Jest bardzo dobrze. Trzeba wyciagnąć z tego wnioski i robić tak samo.