Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasenka

krem przeciwzmarszczkowy - 22 lata - trzeba?

Polecane posty

Gość asasenka

wlasnie sie nad tym zastanawiam... czy powinnam juz cos zaczac robic? prosze o rady. mam skore mieszana, na czole i w okolicach oczu a takze miedzy brwiami zaczynaja mi sie robic zmarszczki... nie jest to zaden dramat,ale... ;) zastanawiam sie czy uzywanie takich kremow cos daje, czy tez skora sie do nich przyzwyczaja i co gdy przestane ich uzywac,zmarszczki sie pojawia? a czy kremy pod oczy wogole dzialaja? jakie kremy - jezeli uwazacie ze powinnam juz zaczac dzialac - polecacie z tych raczej tanszych? z gory dzieki za odp. :)

Gość rewelacja.
kosmetykow przeciwzmarszczkowych powinno sie uzywac po 25 roku zycia :)

Gość asasenka
ok, dzieki, w takim razie nie bede sie tym przejmowac :) a jak juz bede miala te 25, o ile dozyje oczywiscie ;) jakie polecacie? i czy widzicie jakas poprawe w ich dzialaniu? pozdr

Gość rewelacja.
ja uzywam olay age defying i iwostinu elixine. wiesz jak sie ma 25 czy 30 lat to zmarszczki nie sa takie duze zeby jakos widziec rezultaty. poprostu ich uzywam ale na zmarszczki szczegolnie nie zwracam uwagi. mysle ze blizej 35-40 roku zycia staja sie bardziej widoczne :)

Gość Juzionałtka
Można używać, ale raczej tych opartych na naturalnych składnikach aby skóra się nie rozleniwiła Ja używam nanobase, kupiłam niedawno w aptece, glicerynowy i dobry krem

Gość taka tam sobie starzejaca sie
na forum polecane byly kremy eva natura-profilaktyka zmarszczek mimicznych a na wizazu avon rejunewate na noc ja na razie uzywam avonu, potem sprobuje evy mam prawie 25lat, uwazam, ze po prostu trzeba zaczac stosowac kremy przeciwzmarszczkowe, kiedy sie zauwazy, ze skora juz tak szybko sie nie regeneruje, ja mam sucha i pierwsze nieduze zmarszczki mimiczne wokol oczu i ust ale 22 lata to chyba przesada, nawet 18latki maja cieniutkie linie tam gdzie skora sie najczesciej zgina;)

Gość na razie używaj
kremu nawilżającego , ale raczej do cery normalnej , bo te do tłustej mogą wysuszac i powodowac zmarszczki np. eris , AA, oriflame a podczas zimy , kremu chroniącego przed zimnem powinno byc trochę lepiej a kremy przeciwzmarszczkowe to po 25 roku zycia

ja tam uzywam przeciwzmarczszowego pod oczy i tez mam 22 lata granica 25 lat to jest dla tych co nie maja zmarczek, a ty jak widzisz to mozesz smialo uzywac

Gość na razie używaj
aha no i jeszcze w lecie na słoncu koniecznie kremy z filtrami , unikac solarium i opalania w godzinach szczytu słońca

Gość dlaczego trzeba używać ciągle
filtrów? Przecież używane stale są szkodliwe.

Gość nie stale
tylko w trakcie dłuższego opalania