Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko....

Krecone wlosy POMOCY!!!

Polecane posty

Gość sloneczko....

dziewczyny ktora z was ma krecone wlosy i wyglada normalnie Ja bylam u trzech fryzierow i nikt nie umie ladnie pocieniowac moich wlosow:-) za kazdym razem robi mi sie namiot na glowie czyli przyklapniete na gorze i napuszone na dole Katastrofa Wlosy mam do ramion a z tylu jeszcze zrobila sie jakas kitka Moze macie zdjecia z przykladowymy fryzurkami albo jakies doswiadczenia w tym kierunku Prosze pomozcie

ja tez mam krecone wlosy i moja fryzjerka zawsze scina mi tak ze od gory mam duzo krotsze ( i dlatego tez ona ladnie sie podnosza i kreca) no i stopniowo wszyskie tak sa wystopniowane... musi byc po prostu ostre ciecie.... i polecam suszyc glowe suszarka z dyfuzorem a wczesniej przed nalozeniem rozprowadzic na mokrych wlosach pianke do wlosow (bierzesz ja na reke i rozprowadzasz grzebieniem) tylko uwazaj zeby pianka nie byla za mocna bo wtedy ci sie posklejaja!! ja uzywam z sansilk do wlosow kreconych taka rozowa!! i uzywalam kiedys takiej zielonej 4 seasons (jest bardzo tania kosztuje cos ok 3,50 ale ja bylam z niej bardzo zadowolona- ona co prawda nie jest do kreconych wlosow ale daje fajny efekt) slyszalam tez o tej nowej z nivea- podobno tez ja polecaja- ja jeszcze nie stosowalam!!! a na efekt ostateczny polecam brylantyne w zelu z joanny albo styling gel (mokra wloszka)!!

Gość sloneczko-
a jaka masz dlugosc wlosow?? wszystko robie tak jak ty ale wlosy sa zle obciete i po 5 minutach znowu namiot:-) katasrofa

no ja mam wlosy do ramion!! kiedys jak mialas dluzsze wogole mi sie nie krecily i tak chodzilam do roznych fryzjerow i nikt nawet nie zauwazyl ze moga sie krecic mialam taka mini szope!! i poszlam kiedys do innej fryzjerki i mi tak fajnie wystopniowala ze z prostych wlosow wyszlam z kreconymi--- co bardzo mi sie podobalo!! no musisz szukac fryzjera ktory zna sie na kreconych wlosach bo faktycznie dobre sciecie to podstawa!!!

Gość siudmy dzien
dziekuje

Gość siudmy dzien
ze ktos oporuszyl ten temat bo ja mam taki sam problem

Gość sloneczko....
dzieki wielkie powiem ci szczerze ze boje sie fryzierow nic nie umieja moze tem ostatni raz sie uda