Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo na miłość nie zasługuje...

Chcem się zabic ... ... zyletka to jedyne wyjście

Polecane posty

witajcie ;( jestem bardzo zrozpaczona :( po 3 miesiącach rozmowy na gg zaczelam spotykac się z pewnym chłoapkiem ... on ma 23 lata a ja 15 gadałam z rodzicami i nie mieli nic przeciwko tylko zeby był mądry .. no i zaczelismy chodzic ... i on powiedział swojej mamie ze ze mna jest a jego mama zabroniła mu sie spotykac ze mną ;( powiedziała ze jak mu to nie pasuje to zeby sie pakował :(:(:(:( ... i chyba to juz koniec ;( ;( bardzo bardzo mi na nim zalezya kiedy myśle ze go trace to bardziej mi na nim zalezy i on powiedział ze ma tak samo ;( powiedzaił mi ze musi sie jej posłuchac i ze to chyba koniec ale jest mu cięzko ;( rozmwaił z mamą ale nie chciała go słuchac ;( co powinien jej powiedziec zeby wkońcu zmieniła zdanie ;( bo ona uwaza ze jestem dla niego za młoda ... bardzo prosze mi nie pisac ze ma racje ... bo nie liczy sie wiek tylko PRAWDZIWE UCZUCIE ...co on ma jej powiedziec zeby zmieniakl zdanie błagam o wypowiedzi ;( jestem załamana zwłaszcza ze ciągle mi sie w życiu nic nie udaje ;( zawsze cos musi przeszkodzic ;( .... ;(;(

cale zycie przed toba kolezanko..glowa do gory, wiem ze ci teraz jest ciezko ale uwierz czas leczy rany.ten zwiazek nie ma przyszlosci-on poslucha matki...znajdziesz kogos lepszego i w twoim wieku bardziej i jeszcze bedziesz szczesliwa...glowa do gory, trzymam za ciebie mocno kciuki 🌼

Gość dlaczego dziwisz
się że mama mu zabroniła....??? Pzreciez przez Ciebie mógłby mieć kuratora na glowie!!! kto to widzial!!! W tym wieku to powinnas jeszcze z kolezankami w gumę skakać a nie za chłopakami latać!!!

nie piszcie mi ze mam dac sobie spokuj ;( proszeeee ;( już tu nie wytrzymam pociełam ręke ;( wiem ze to głupie ale juz nie wytrzymuje ppsychicznie ...;(;(;(;(

Gość na litość
Kobietko...a raczej dziewczyno...Skad wiesz ze mama mu nie pozwoliła? Moze sam zrezygnował i nie ma co sie przejmowac tylko glowa do gory!! Nie ten to bedzie inny

to dobra nie daj spokoju ale jak bedziecie razem to takie sytacje beda sie coraz czesciej powtarzac..lepiej wczesniej skonczyc ten zwiazek niz za pare lat..

jakiego kuratora... moji rodzice nie maja nic przeciwko ;( ... liczy sie moje zdanie w moim zyciu ... a co do nauki to się ucze ... ale tearz zycie straciło sens zwłaszcza ze juz 3 raz jestem nieszzcesliwie zkaochana ....... nie mam siły by zyc ...;(

Gość jak kocha to wroci
przeczekaj,spraw aby był zazdrosny,nie jest wart ciecia sie

Gość Kryptomeria
dziecko, żyletkami to ty sie lepiej nie baw. jesli facet w tym wieku slucha sie we wszystkim mamusi to sorry, ale jest frajerem. Pomysl tak logicznie. Gdybys byla 23-letnim facetem i zakochala by sie w tobie 15-letnia dziewczynka to traktowalabys to powaznie? Mysle ze z ta mamusia to wymowka, po prostu mu sie znudzilas. nie zlosc sie. takie jest moje zdanie. staram sie spojrzec na to obiektywnie.

nie zrobił by tego... bo mu zalezy ... znam go .. .. a kolezanka bardziej bo to jej sąsiad... i wie jaki on jest i nie zrobił by takiego czegos ;(;( ...:(

Gość mieć jeszcze raz 15 lat
?? Boże broń !

jego matka jest ,,zła,, nie liczy się z jego uczuciamia chyba on by nie hcciał wylądowac na progu ... a myśle ze traktował to powaznie :(:(:(....;( nawet nie wiece jak mi smutno ;( nie mam na nic checi ;( wszytsko odesżło razem z nim ;( nie przezyłyscie takiego czegos to nie wiecie ;(

Gość na litość
kochana ..rzeczywiscie poucz sie..bo z ortografii masz u mnie 1

Oj Boże ... juz z ortografia ... ;( dzięki za pomoc w dołowaniu mnie ...;/

Gość Kryptomeria
mam pytanie. rozmawiałas z jego matka?

Gość mhmmmmmm ja pitole
co ma do tego jej ortografia,dziewczyna szuka pomocy a ty jej błędy wytykasz,zenada olej drania,wbudz w nim zazdrosc ,jak kocha to wroci ,mimo protestow matki

nieee ... a czemu miała bym z nią rozmwiać?

a jak nie wroci .. on słucha się matki bo ona go wychowała ma do niej szacunek ... a na progu nie chce mieszkać ... nie mam siły ;(;(

Gość jak CHCEM to chcem...
chyba nie masz innego wyjścia jak CHCEM sie zabic...:O:O

wiesz.. każdy ma słabości moje są nerwy ... jak by ci sie nic nie udawało w życiu też bys MOżE myślała nad tym ... może i głupie rozwiązanie nawet bardzo ale nie wytrzymam tego ;(;( co on powienien jej powiedzieć zeby ją przekonac?;(

Gość ehhhhhhhhh
no własnie,sama piszesz ZE JUZ 3 RAZ JESTEŚ NIESZCZESLIWIE ZAKOCHANA!! dziewczyno,to nie jest MIŁOSC tylko zwylke szczeniackie zauroczenie!! Nie ten to inny... Masz 15 lat wiec czym ty sie do cholery przejmujesz?? daj spokój i siadaj do ksiażek!!

Gość mhmmmmmm
on sam wie co ma zrobic jesli cie kocha oczywiscie,daj mu czas i warunek,nie pros o uczucie,o milosc sie nie żebrze

Gość Kryptomeria
pytam o to bo wydaje mi sie ze z tą matką to sciema i wymowka. umow sie z nia i porozmawiaj w cztery oczy.

czekaj czekaj nie nazywaj tego szceniackim zaurioczeniem ... jedno trwało 2 lata!!! 2 płakałam miesiąc a teraz jest trzecie ... nie nazywaj tego szczeniackim zauroczeniem ....

Gość tooooo
szybko zaczęłaś...

Gość ehhhhhhhhh
sory ale jak w wieku 13 lat mozna wiedziec co to miłość?? i co ze zwiazek trwał 2 lata??chodziliście za raczke,siedzieliscie pod blokiem i tyle...wiesz,znam to bo codziennie widze takie "wielkie miłosci" pod blokiem na osiedlu... 13 latki nie wiedzą jeszcze nic o zyciu... wiec daj spokój! dobrze ci radzE!

dzięki za zdołowanie ;/ ;/;/ znacie takie coś jak ,,serce nie sługa,,? nie moja wina ze się zakochałam .... prosze was o pomoc a dostaje same pojazdy ;(

nieee ja kochałam kogoś 2 lata bez wzajemnosci ...

Gość Amatorka Kwaśnych Jabłek
w wieku 15 lat to zazwyczaj powinno się myslec o nauce a dla twojego kochasia dlatego kurator, bo ty jestes nie pełnoletnia, i na dodatek okropnie dziecinna, bo na nikim nie zrobi to wrazenia,ze się chlastasz, sama tak robiłam, byłam w twoim wieku, teraz mam 25 lat i wstydze się swojej młodosci

Gość Wiele dziewczyn w twoim
wieku leje krokodyle łzy, bo jeszcze nie były w żadnym "związku" Zazdroszcza ci.