Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo na miłość nie zasługuje...

Chcem się zabic ... ... zyletka to jedyne wyjście

Polecane posty

wolała bym sie nigdy nie zakochac niz mam kochac kogoś z kim niem oge byc ...

Gość ale piszeszże miałaś już 2
,a trzeci ..przestraszył sie matki albo prokuratury

jakbys sie chciala naprawde zabic to bys tu tego nie pisala chcesz tylko zwrocic na siebie uwage

może wkońcu to zrobie .. moze chcem zwrocic uwage moze chce,m pomocy ktorej nikt nie jest mi w stanie dac..;( .. same pojazdy z waszej strony a ja chcem pomocy ..

Gość fuckin shit
fuck naucz sie w koncu ze pisze sie CHCE a nie CHCEM!!! grrrrrrrrrr

Gość fuckin shit
czy tylko mnie to tak razi w oczy??? boze co za młodziez niewyedukowana!!

WYPIERDALAJ Z TEOG TOPIKU JAK MASZ MNIE DOBIJAC ;(;( ZAMIAS MI POMOC MNIE DOłUJESZ JAK JA NIECIERPIE TAKICH LUDZI ;(;(

Gość ehhhhhhhhh
dziewczyno daj sobie spokój!! wszyscy ci tu mówia ze jesteś za młoda wiec skoro pytałaś to ci odpowiadamy! a ortografia rzeczywiście sie kłania nisko!!

Gość topik jest świetny
założył go jakiś zabawny 19 letni chłoptaś, któremu nie chciało się oglądać w telewizorni " Na dobre i na złe"

nie ten topic załozyłam ja .. a załozyłam dlatego ze prosze o pomoc ;(;(;( bardzo cierpie z tego powodu ;(;(

Gość dammakaro
... i nie "chce" tylko "chcę"

Gość fserf
zyletka? A nie lepiej od razu sie powiesic?

co on ma powiedziec matce zeby ją przekonac .... ;(

pomożcie ;( to naprawde pomaga ..:(:( a wy tylko mnie dobijacie :(:(

skoro juz tak to niech jej powie zeby dala wam \"probny czas\" w ktorym moglabys przekonac matke ze dojrzalas do milosci z dojrzalym facetem(jesli tak jest naprawde...) nie widze innego wyjscia...ewentualnie to on zna swoja matke i on powinien pomyslec nad tym jak ja przekonac skoro jemu na tobie zalezy

w tym problem ze pytałam sie go o to samo powiedział ze ją dobrze zna i nic nieda sie zrobic :(:( ... no to zaproponowąłam ze bysmy sie spotkali tak ze ona by o tym nie widziała to powiedział ze jesli by go zobaczyła miał by przejebane :(

no co ty ... predzej by mnie wysmiali ....

no to trudno...nie wiem...zastanow sie porzadnie nad tym...pewnie duzo mysli nie dopuszczasz do siebie i wyobrazasz sobie ze z nim byloby ci najlepiej...a pozatym to chlopak jest juz dorosly...powinien miec wlasne zdanie... a nie sluchac sie swojej matki..uwierz mi..tacy ktorzy tylko ze zdaniem mamusi zyja sa najgorsi...i ja wiem ze jemu ciezko bo moglaby go wywalic..ale to jest czlowiek na tyle dojrzaly,ze powinien myslec jak sobie dac rade w zyciu bez matki

to nie sprawiedliwe ;(;(

pomożcie ;(

Może jego mama boi się,że z Twojej strony to nie jest żadne poważne uczucie tylko flirt,czy zauroczenie??? Między Wami jest bowiem dość duża różnica wieku.W przypadku starszych osób nie jest to aż tak rażące ale 15- latka z 23- latkiem to wybacz,ale jest różnica...On też jest młody i podejrzewam,że się matce nie sprzeciwi... :(..A może po prostu porozmawiaj z Jego matką??Powiedz co czujesz i że podchodzisz do tego poważnie..Może jak sobie tak szczerze porozmawiacie to zmieni podejście do Twojej osoby.Wiem,że to trudne ale ja bym tak zrobiła. Powodzenia..

Gość a chociaż wiesz jak
się podcina żyły tak fachowo a nie jak na filmie???? Jak chcesz wiedzieć to Ci napiszę!!

Gość nie załuguje na miłość ....
nie wiem ...;(

a chociaż wiesz jak --> twóój poziom inteligencj jest... delikatnie mówiac niski idź sieleczyć na nogi, bo na głowę już za późno. nie załuguje na miłość .... --> jesteś jeszcze młoda całe życie przed tobą, jeszcze nie raz spotkasz \"miłość po grób\" i co będziesz sieza kazdym razem cięła? I jak siepokażesz potem swojemu chłopakowi ze szntami na rękach? Pogoni cię prosto do psychiatry, a potem zamknie w domu bez klamek. Waż słowa jeszcze nie znasz słowa miłość... Znasz? Wydaje Ci się? Miłośc to nie tylko wspólne spędzanie czasu, to także oczekiwanie, tęsknota to... Ehh jak poznasz połowę z tego to moze zrozumiesz co to jest miłość. Nauczysz się odróżniać miłość od chwilowego zauroczenia. itp. itd. NIEWARO się ciąć, bo coś nie wyszło, nie wszystkowychodzi. Powodzenia w życiu i ne przejmuj sie kłopotami, bo po to są żeby w życiu nie było nam za lekko i po to są też ludzie aby w tych kłopotach pomagali.

Gość nie załuguje na miłość ....
ehhh NIC SIE ni udaje nic .. mam już dosc ;(

A co mają mówić ludzie co maja 30, 60, 90 lat i np. nawet nie spotkali jeszcze miłości życia lub mają problemy typu nieuleczalne choroby, są bezrobotni, bezdomni, itp., itd.? Jesli myślisz teraz tylko o sobie to jesteś egoistka :P