Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaa

normalnie przesliczna jest ta suknia!wiecie moze ile kosztuje?

Polecane posty

Gość a mam pytanko
w jakich miastach są salony madonny? Czy jest w kielcach np, a może w warszawie? Czy w takich salonie są wszystkie suknie co widać na tej stronie czy tylko wybrane kolekcje? Bo już sama nie wiem:-(

Gość taka jedna ja jestem
Zapłaciłam 2300. Suknię sprzedałam. A co do tego w jakich miastach są salony, to jest to zamieszczone na stronie internetowej, wraz z adresami i telefonami. Z tego co wiem to salony są w Warszawie, Krakowie i Poznaniu. Odnośnie kolekcji, to są suknie ze wszystkich kolekcji zamieszczonych na stronie (większość modeli) oraz suknie z poprzednich kolekcji (np. 2005) oraz suknie kreatorów, których nie ma umieszczonych na stronie, ale Madonna z nimi współpracuje (nie wiem dlaczego tak jest, może na zasadzie, że ta firma nie zgadza się, żeby umieszczano jej logo na stronie, jeśli na tej samej stronie jest logo firmy X??, nie wiem, ale tak jest). Pozdrawiam

Gość ogórek kiszony
ładne zdjęcia i sukienka na nich - pytanie , jak wygląda na żywo i na normalnej kobiecie , a nie na takiej szczudłatej

Gość taka jedna ja jestem
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Jedna z sukien, która ogromnie podobała mi się w internecie była ta http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=1&poz=70 jednak, gdy zobaczyłam ją w rzeczywistościach w ecru i w bieli byłam bardzo rozczarowana i zdecydowałam o zupełnie innej, może nie tak zupełnie, ale jednak innej:)

Gość iucxigqi8
SUKNIE PRONOVIAS SĄ DROGIE. tA ODEON PEWNIE KOSZTUJE OK. 5-7 TYS. MI SIE SPODOBALA JEDNA Z TEJ NOWEJ KOLEKCJI I KRZYKNELI MI 4.400, A NAWET 1 KORONKI NIE MA, PROŚCIUTKA I TYLE KASY... :O

Hej Dziewczyny, Czy ktoras z was moze slyszala jakie sa jakosciowo suknie LA SPOSA ???? Na zdjeciach wygladaja ladnie, ceny troche nizsze niz PRONOVIAS, ale wlasnie jak jest z ta jakoscia ???????

Gość justaaaaaaaa
a moglabys wkleic jakies fotki

Gość justaaaaaaaaaaaaaa
dostalam odpowiedz!!! szczerze mowiac myslalam ze te suknie beda droższe skopiuje tresc wiadomosci moze ktoras z was jest zainteresowana Suknia OKAWA z bolerkiem kosztuje 992 euro tj. 3968zł. a bez bolerka 808 euro tj. 3232 zł. . Na tę suknię możemy zaproponować 10% rabatu od wyzej podanych cen tj.3570 z bolerkiem i 2900zl bez bolerka. Suknia występuje w kolorach; ecri ,złotym i białym. W kazdej chwili moze ja Pani przymierzyc w naszym salonie / w kolorze ecri/ . Suknia ODEON kosztuje 844 euro , tj. 3376 zl na te sukniee takze mozemy Pani zaproponowac 10 % rabatu t. 3040zl. Nie mamy jej w salonie ale jesli sie Pani zdecyduje mozemy ja dla Pani zamowić. Zapraszam.Łącze pozdrowienia

Gość justaaaaaaaaaaaaaa
tylko mnie jedno zastanawia , napisala pani ze nie maja odeona ze jak sie na nia zdecyduje to moga ją zamowic , no tak ale ciezko jest zamowic bez przymierzania czy mogliby by ją zamowic tylko po to zebym ja ją przymierzyla? bo nie wiadomo przeciez jak bede w niej wygladala

Gość złośliwy babiszonek
Justa cześć W przeciwienstwie do tego co zwiastuje moj nick moja wypowiedź nie będzie złośliwa, a życzliwa. Suknie, które wybrałaś są bardzo ładne, szczególnie Okawa, naprawdę podobają mi się, ale mam jedną sugestię. Napisałaś, że jesteś w ciąży, z tego co doczytałam chyba chcesz wziąć ślub po urodzeniu dziecka. W związku z tym moje pytanie, czy nie lepiej wybrać rownie piękną suknię, która nie wymaga talii osy?? Skąd wiesz, że będziesz w takiej dobrze się prezentować??

Gość justaaaaaaaa
hmmmm no wlasnie nie mam pewnosci, ale wydaje mi sie ze odeon w przeciwienstwie do okawy nie wymaga takich przepieknych ksztaltow, a wogole to mam nadzieje moze i sie ludze ze wroce do poprzedniej figury , jestem mloda dosyc szczupla mam zamiar karmic piersia wiec mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle , na dzien dzisiejszy waze 57 kg przy 171 cm no i 17 t.c mam nadzieje ze duzo nie przytyje, a ze slub planuje na lipiec/sierpien to bede miala 3/4 miesiace no pozbycie sie zbednych kilogramow mam taką cichą nadzieje ze mi sie uda:):)

Gość agniesia26
justaaaa z jakiego miasta jestes? ja jestem zainteresowana tez suknią tej firmy model laguna

Gość justaaaaaaaa
ta suknia nie jest w moim miescie mam spory kawalek do niej , najblizej jest salon w poznaniu .wklej link do tej laguny bo dlugo bede musiala jej szukac 14:12 justaaaaaaaaaaaaaa tylko mnie jedno zastanawia , napisala pani ze nie maja odeona ze jak sie na nia zdecyduje to moga ją zamowic , no tak ale ciezko jest zamowic bez przymierzania czy mogliby by ją zamowic tylko po to zebym ja ją przymierzyla? bo nie wiadomo przeciez jak bede w niej wygladala

Gość justaaaaaaaa
juz mam tą lagune dosyc ladna jest:)

Gość cwiucg
niestety ale tej sukni justo nie przymierzysz i w tym cały szkopuł. Dla mnie to jest chamstwo, że zamawiasz kiecke i nie mozesz jej przymierzyc. Z czyms takim to tylko modelki moga sie zmierzyc :o

Gość Romina***
Justa, suknia Odeon, moim zdaniem jest zjawiskowa:) Dawno nie widzialam czegoś tak pięknego i przykuwającego uwagę jak ta sukieka. Kto wie może ją przymierzę, chociaż obawiam się, że musialabym do niej odrobinę schudnąć. Uważam, że ta suknia stracilaby na wizualności gdybyś wybrała biały model, ten odcień podany w linku jest idealny i ja bym przy nim została. Jeśli chodzi o Okawę, to średnio mi się podoba, no i nadaje się raczej do bardzo szczupłych kobiet.

Gość justaaaaaaaaa
no a czy przez tą swoją gore z tymi ramiączkami nie wyglada jak jakas zwykla sukienka ,a nie jak typowo slubna suknia bo juz zaczelam sie zastanawiac

Gość justaaaaaaaaaa
upup

Gość ijfho8
Namagnesowana_Pinezka ----> TAK TA SUKNIA JEST SLCZNA, NIEPOWTARZALNA :) JUZ JA KIEDYS GDZIES WIDZIALAM :)

Gość amatork_a
e tam widziałam ładniejsze :)

Gość justaaaaaaaaaa
no to pokaz ja z checią tez popatrze:P

Gość upupupupupupupupupupupup

Gość agniese
wiecie cos o tej sukni http://www.suknie slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=463