Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszulka06

czy ktos moze mi odp

Polecane posty

mam takie pytanie mam nie regularne cykle ostatni byl tylko 19 dni ale ogolnie to miedzy 26 a 28 dni ostatna@mialam 21.09.06 wiec jesli ten cylk mial by miec 28 to @powinnam dostac 18.10.06 dzis to jest na 3 dni przed zrobilam test ciazowy i wyszedl pozytywnie to znaczy ze jest ciaza to czy on sie nie pomylil ze to jest to i moge sie cieszyc dodam ze wynik wyszedl prawie od razu pozytywny i ta druga kreska jest gruba i bardzo widoczna nie jestem na nic chora aby wynik byl falszywy ale czy moge juz myslec ze mam bede miala dzidzusia dodam ze bardzo chce i bardzo bym sie cieszyla gdyby to byla ciaza na 100% wiem ze musze pojsc do gina ale tochyba jeszcze za wczesnie

tak jestes w ciazy :D ja tez robiłam tes 4 dni przed @ i wyszły dwie kreski :) a wiec GRATULACJE!!!

bardzo ci dziekuje no to super strasznie sie ciesze tobie tez gratulacje moj kochany jeszcze w pracy juz nie moge sie doczekac aby mu powiedziec ale nie chce przez tel poczekam aby osobiscie

Ja po pierwszym nie uwierzyłam. Poleciałam do apteki po dwa następne testy i też wyszły pozytywne :-)). Moja mała ma prawie 3 latka teraz, a ja nadal mam te testy schowane na pamiątkę :-)) Powodzenia!!!