Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochiwaczka_

czemu ja sie tak szybko zakochuje? wlasnie GO poznalam...cnd

Polecane posty

Gość No cóż
"czemu ja sie tak szybko zakochuje? wlasnie GO poznalam...cnd" Masz taką potrzebę :) Ja bym nie dzwoniła.

Gość zakochiwaczka_
ja nie zadzwonie ,bo na razie nie mam kasy na karte,dopiero w piatek jakas gotowka wpadnie:) mysle ze jakbym miala os na koncie napisalybym mu pewnie sms na dobranoc:( pogielo mnie....czemu ja sie zawsze tak szybko zakrece?:(

Gość No cóż
"czemu ja sie zawsze tak szybko zakrece?" napisałam Ci :)

Gość zakochiwaczka_
co mam zrobic zeby "sie odkrecic" ,zeby tak nie bylo..... jak mam go zapomiec....:Ö(

Gość zakochiwaczka_
hi hakuna,kochana jestes ze wrocilas,juz cie scigalam po innych topikach:):) to prawda,jestem tu sama,nie mam zadnej zyczliwej duszyczki,nie znam zadnych polek, nikogo:( ludzie sa tu jacys dziwni,niedostepni,dlatego jak go dzis poznalam byla tego szczesliwa.... w sumie sie mienalismy juz raz,potem mnie znalazl na miescie itd. romantyczne to bylo,ale ja powinnabyla nie mowic za wiele,zeby wydac mu sie bardziej tajemnicza itd. spieprzylam sprawe!:(:( ale ok,jak sie nie odezwie to nie byl wart zachodu..znajdzie sie inny...:(:( .(:(:(:(:(:(:(:(

Gość uppppppppppppppppppp

Gość zakochiwaczka_
hakunka:)🌼- ja wiem ze moze przesadzam ale nie jestem zadowolona ze tyle mu opowiadalam i tez jakies rzeczy prywatna albo sie np.pochwalilam ze moje siostra ma super praca i duzo zarabia i jej facet tez ,a jeszcze niedawno byli biednymi studenatmi1pogielo mnie-1 on pomysli ze mi chodzi tylko okase,a tak nie jest-!! gadalam glupoty i on sie nie odezwie..inaczej juz dzis by napisal.... on zapytal o moj nr ale nie mowil nic o spotkaniu:( i nie odprowadzil mnie tylko pozegnalismy sie na miescie:(:( i jak mam spac... chce milosci,bliskosci,faceta,,juz bylam blisko i wiem ze zrabalam sprawe:(:(

Gość zakochiwaczka_
sorry za literowki,ale juz mis ie rece trzesa.pozy tym ci tutaj nie wlaczli ogrzewania jeszcze i przymarzam:(:(:( tak sobie mysle..to i tak chyba nie ma sensu,on ma kase itd a ja biedna dziewczyna z polski,a wale juz to wszystko:(:(:(:(

Gość zakochiwaczka_
on jak mnie zaczepil to przeciez nie wiedzial ze ja jestem tu tylko jako au pairka,jak mu powiedzialam to robil dobra mina do zlej gry ... a numer dal tylko tak...i tak nic z tego nie bedzie... chce do mamy..:(:(:(:(

Hakuna --> dzwonie do kumpla pilota i po helikopter, a Ty wycągnij od niej adres i poszukaj w szafie dobrego pasa ;)

Gość zakochiwaczka_
mialam spodnia na sobie:):);):) diabli wiedza na co on zwraca uwage , ale skoro ja sama wiem ze to schrzanilam to mnie to uczucie nie myli:( mnie z jego gadania wkurzylo ze chodzi co weekend na disco, nie lubie takich typow:( wiadomo ze szczescia szuka i pewnie ciagle nowa zaczepia...:(

Gość zakochiwaczka_
3 grosze hakuna zapraszam was!!! bedzie mi weselej,zjezdzajcie sie!! ja naprawde potrzebuje kogos kto mnie pare razy w glowke walnie!!!:);) ja tu odroznic cos powaznego od zwyklego zauroczenia....:(:( czemu faceci to takie skomplikowane stworzonka?:(

Gość zakochiwaczka_
ok hakuna,3 grosze,dwa wam za pare dni znac, wtedy powiecie mi co robic! ale ja juz teraz wiem ze nic z tego nie bedzie i sie nie spotkamy wiecej i on sie nie odezwie:( jest juz 22.25 a on nie napisal slodkich snow:(:(:(

Gość zakochiwaczka_
zbyt duze ryzyko hakuna :):);) ale dzieki ze dobre checi...kurd ejak tu zimna, upierdliwe oszczednisie niemieckie:( przymarzlam do tego krzesla juz:( musze do wyrka ale i tak nie usne......:(

Gość zakochiwaczka_
hakuna nie rob sobie jaj::(:(:( doradz co zrobic jak nic z tego nie bedzie,jak sie nie odezwie? ja juz nigdy nikomu nie zaufam i nie chce nikogo nowego poznawac :(:(bo i tak porazka:(

Gość czy ty czasami nie
przesadzasz??!!??!??!?!?!?!?!?! kobito!!! masz dopiero 22 lata!!!!!!!!!!!!!!! Niektórzy życie układaja sobie dopiero po trzydziestce!!!!! kto powiedział że w wieku 22 lat masz już mieć zaklepanego faceta itp.?!?!?! Nie zadzwoni ten to zadzwoni następny, życie przed tobą więc nie panikuj 🌼 nos do góry i nie smutaj się 🖐️

Gość zakochiwaczka_
ale kurde no hakuna z kim ja mam wychodzic? nie mam tu nikogo takiego:( zmykam do wyrka,moze jutro mi sie polepszy, dam znac ok buziaczki i slodkich snow!!!:);):):)🌼

Słuchaj co mówi Hakuna, bo kobieta wie co mówi a teraz śmigaj do łóżeczk bo juz tu w Polsce słychać jak Cię wołą do siebie :) PS. Nie zapomnij się wyspać, no chyba że wolisz się umawiać z facetem majac wory pod oczami. PPS. Ja szukam kogoś i jakoś nie poddaję się, choć jak kazdy mam chwile zwątpienia. Nie ta to inna, może któraś się na de mną WRESZCIE zlituje ;)

Gość zakochiwaczka_
czy ty czasami nie---- dzieki za slowa otuchy ale ja mam taka cholerna potrzeba bycia z kims ze jak tylko spotkam kogos kto mi wizualnie odpowiada i fajnie jest z nim pogadac ,chemia sie zgadza itd to wariuje :( nie chce byc samotna i dlatego tak mi zalezy na tej samotnosci..i jesli on sie nie odezwie to bedzie to raczej moja wina..stad ta panika i zle samopoczucie :( spijcie slodko.buzka.papa.

Gość zakochiwaczka_
3 grosze,slodki jestes tylko uwazaj bo sie w tobie zakocham ,spakuje torby i juz w ojczyste strony!!:):) zart:)::):) hakuna,dzieki za wszystko co napisalas,napisze wam jak sie ta sprawa potoczyla. wiecie co,jak pomysle ze by mi sie z nim udalo itd,byloby ok ale przyszedlby czas mojego powrotu do PL i wtedy jeszcze bardziej by bolalo:(

Gość czy ty czasami nie
tak to jest już na tym świecie że ludzie potrzebują bliskości innych, jednak w Twoim wieku taka panika jest niewskazana, całe życie przed Tobą. Nos do góry, wszystko się na pewno dobrze ułoży 🖐️

Gość zakochiwaczka_
zycze wam tez milej nocki i slodkich snow!! buzka i pozdrowienia! 🌼

Gość zakochiwaczka_
dzieki za wszystkie wpisy,od jutro wrzucam na luz. nie chce sie na smierc zadreczyc :( buziaczki!:);):)

Ja już mam Twój adres :D po zanjomości z moderacją ;) Hakuna --> pakuj walizki jutro lecimy a i ten pasek też weź :) Mam nadzieję, ze nie jest za ciężki ;) co by sieśmigło nie urwało :D Zakochiwaczka_ --> za stary dla Ciebie jestem ;) mam prawie 30 zim :D

Gość zakochiwaczka_
hi hakuna,hi 3grosze. ci u was? ja rano wstalam jak zwykle o 6.30 i na szczescie nie musialam sie z dzieciakami szerpac,ona je ubrala , niedobrze mi dzis jakos,i juz wiem czemu. ja nie moge jesc smietany a wczoraj w sosie do makaronu bylo kurcza troche smietany:( i dzis zdycham...on wczoraj juz nic nie "skrobnal" i nie wydaje mi sie ze dzis to zrobi.ake jakos nabralam dystansu,wczoraj bylo "na swiezo" i o malo co nie zglupialam jak wrocilam do domu i przemyslalam to:( dzis czuje sie inaczej,to nie jedyny facet na tym swiecie,hakuna masz absolutna racje,ze nie powinnam go traktowac jak potencjalnego kandydata na mojego faceta,i jak ma cos czyje byc to bedzie. lepiej wyjsc z takiego zalozenia niz za kazdym razem jak poznaje kogos nowego,robic sobie nadzieje:( zobaczymy czy sie odezwie w ciagu tyg,jesli tak to mu odpisze itd. a jesli w ciagu tyg.nie odpisze to napisze mu tylko,ze nie rozumiem czemu wzial numer skoro i tak nie ma zamiaru sie odezwac i ze mogl lepiej od razu powiedziec ze mu cos nie pasuje itd. -to zrozumialabym predzej niz fakt,iz robi zludne nadzieje. pozyjemy zobaczymy:):) zycze wam milego dnia ,dobrej pogody i mam nadzieje ze skrobniecie cos potem:) buzka! 🌼 dla was! moncia:):);)

Gość jakbym czytala o sobie
mam to samo,tez jestem za granica tylko ze w szwecji:(

Gość i tez samotna do bolu
wiec rozumiem doskonale co przezywasz ,ja mam 26 lat wiec sie pociesz slonce

Gość zakochiwaczka_
hakuna ,3 grosze!!!!!!!!! napisal mi!!! hurarararar!!! napisal wlasnie sesa!!!!!!!!! o kurde jak sie ciesze!!!!! napisal jak mi leci , i ze sie bardzo cieszy ze wczoraj sobie tak milo gawedzilismy i ze chce to powtorzyc!!!!! boze ale ulga!!!! czyli jednak nie powinnabylam tak panikowac !!!!:_))))))):):):):):):):) ale superowo ,spotkam sie z nim znow,na tym spacerku nie wygladalam za specjalnie ale jak ja sie odstrzele na kolejna randke!! bedzie moj :-):):):):):):):):):):):):):): chyba sie zaraz upije z radosci!!! wracajcie hakuna i 3 grosze!!! buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 love was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):);)