Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja z Irlandii

PRZESTROGA DLA PAR WYJEZDZAJĄCYCH RAZEM ZA GRANICĘ!!!

Polecane posty

ee...czyli jestem facetem? bo ja gadac nie lubie...gadam jak musze albo jak mi sie glupawka wlaczy :P

Gość Do Kirusa
Hehe no tak sprytnie z tym kontem :P Aleś Ty przebiegły :D

Gość BędęDaleko
Ciekawa opowiastka pisana przez życie :P

Gość heeheh
Koleś się dał wydymać i tyle :D Ja tam nigdy nie mam 100 procentowego zaufania do panienek a wspolne konto to moze z zona kiedyś a nie z laską :D

Gość Do tego nade mną
Oki może był trochę naiwny ale ją kochał:) Ty pewnie nigdy nie kochałeś tylko dymałeś :D

Gość Do tego nade mną
Tak naprawdę chciałabym żeby mnie ktoś w końcu wydymał :( Wszyscy chcą tylko zebym obciągała a ja bym chciala cos wiecej...

Gość Koliaa
Teraz tam się obrzucają wyzwiskami zamiast pocieszać kolegę :) nie ma to jak kafeteria :D nie ziomalki? :D

Gość Koliaa
O kur..... chyba przesadziłeś :P

Na szczeście nie dotyka to wszystkich par. Moja dobra koleżanka wyjechała z chłopakiem do Anglii do pracy. Jakiś tydzień temu dowiedziałam się od niej, ze się zaręczyli i wkrótce ślub. :-) Dobrze, ze niektóre scenariusze kończą sie happy end-em :-))

Gość Koliaa
Good flood :D szkoda że zamkną taki śliczny topiczek :D Żegnaj Alicjo z Duplandii , spoznilas sie i nie poznasz naszych mądrych opinii o Duoczeniu w Duplandii :P

Heya :) Moi znajomi też razem wyjechali - są w Szk0cji już 3 tygodnie i radzą sobie. Oni już w Polsce 2 lata mieszkali razem wiec myslę że nie będzie wstrząsów i też pewnie się zaręcza :) Tego im życzę!

Gość Fanka Maseczki
Co ten koleś z ostatniego posta ma na twarzy? :D coś mi sie wydaje że przystojniak z niego :P Haha wyobrażacie sobie co by byłoo na kafeterii jakby tak każdy dsaawał swoją fotkę do profilu? :D hahahaha nie byloby tylu podszywów :( a przeciez o to chodzi w kafeterii ;)

Gość Polish Girl
Oj nieładnie sie robi na tamtym forum :) chyba ludziom odbija w tej Irlandii :D

Gość stuk puk
Narazie moj chlopak jest za granicą i mam nadzieję że jak dojadę to nas to nie spotka!

Gość ja mam za jakis czas wyjechac
dokladnie za miesiac jade do irlandii :( prawda jest taka ze wiecej tam facetow i jak nie mają kobiet to ciagle pija! przeraza mnie to ! znowu niektorym dziewczynom sie niezle w glowie przewraca bo uwazaja sie za niewiadomo jak piekne na tle dziewczyn z irlandii! To z obserwacji moich znajomych...wcale nie ejst tak k9olorowo jak niektorzy mysla...Nie wiem jak bylo w tym przypadku...moze gosciu mial po prostu pecha a moze ta dziewczyna sie w koncu od niego uwolnila...

Gość idiss
hahaha przez kogo maja być niby rozchwytywane te Polki??? Przez brzydkich irlandczykow ktorych jest tam garstka? buhahaha. Przeciez tam sa sami polacy, ukraincy rosjanie fujjj, czyli same brzydale!!! I czym te polki sie tak szczyca? czeszki sa przeciez sliczne a Polski wcale nie!!