Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrraakadabrraa

prosze poradźcie...

Polecane posty

Gość abrraakadabrraa
ale serce nie sługa

Gość Kociol
Kronik 79....tez tak mysle.

Gość monamiiiiiiiiii
cholera !!! sama jestem kobieta ale jak to czytam to mi rece opadaja ... jesteś tak glupia czy tak naiwna ??? bo już sama nie wiem :(

Gość abrraakadabrraa
cyniczek ustatlilismy z nim ze wiecej do tego nie dojdzie..ale sama niewiem co mysleć co czuć,

Gość abrraakadabrraa
cyniczek mylisz sie mój jest mi wierny to wiem na pewno

Gość abrraakadabrraa
;(

Gość abrraakadabrraa
;(

Gość abrraakadabrraa
kurde no

Gość abrraakadabrraa
kurde no

Gość abrraakadabrraa
a mi sie odechciewa pisania.łatwo jest komusnawzucac jaksie samemu nie znalazlo w takiej sytuacji.Sama niewiem czemu wyszłam za męża.nie sadziłam że sie kiedys jeszcze zakocham.Niestety stało się a co sie stało juz sie nie odstania..Może jestem naiwna ale jak sami wiecie miłośc zamydla oczy. miałam nadzieje że to coś wiecej z jego strony...miałam tylko nadzieje.

Gość niech mnie kule......
twego męża to mi żal - jakaś cipa... ode mnie kopa w dupe dostałabyś od razu - a amantowi serce waliło, bo już czuł na kilometr zapach twej rozochoconej pipy!!! a może on cię pokochał ? buahahahaha ps. tępa sztuka jesteś. pozdrawiam :)

Gość abrraakadabrraa
dziwne bo akurat nie miałam zbytniej ochoty na seks wtedy.Tlko że to się tak dziwnie potoczyło to On zaczoł

może i zaczął (czy zaczoł jak piszesz)!! ale czy ty oby nie jesteś mężatką ? skoro on zaczął to nie twoja wina tak ? morde skułbym takiej żonie - poważnie !! co przestałaś kochać męża czy poprostu cipsko swędzi i brakuje motylków w brzuchu ? ps. ciesz się, że ten mąż to cipa....

Gość abrraakadabrraa
Raczej to pierwsze...Kocham tego drugiego niestety. Ale my i tak ie bedziemy razem bo juz toustalilismy On tez ma rodzine... A mójmaz ne jest cipa...mylisz się..On po prostu mnie kocha.

ja ci powiem jak jest : jesteś bardzo pewna miłości swojego męża i dlatego tak naprawdę masz go gdzieś !!! pewnie tak zabiega o ciebie i daje ci odczuć swoją miłość, że aż ci się w głowie przewraca !!! chłop może dużo znosić, ale gdy któregoś dnia przejrzy na oczy to już nic nie pomoże !! wtedy ty, widząc co tracisz zaczniesz ganiać za nim jak suka - wspomnisz moje słowa !! pamiętaj, że jak przegniesz pałe to już nie będzie powrotu !!! a tak wogóle to co Ty myślałaś wychodząc za mąż, co ? że stan zauroczenia będzie trwał wieki ? mam nadzieję, że dostaniesz to, na co zasługujesz !!!