Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margo Sun

faceci z Sympatii

Polecane posty

Gość Margo Sun

Czy na tej Sypmatii na Onecie sa sami debile czy mi sie wydaje ? Moze ktos tam znalazl szczescie ?

fakt,pelno kozakow teraz tam jest:P ale jakies 2,5 roku temu moje szczescie znalazlo mnie wlasnie na sympatii:P ale to byly inne czasy :D:D

Gość Margo Sun
Morfeusz serdecznie przepraszam ,nie powinnam generalizowac. Moze powiem 90% osob -mezczyzn i kobiet na Sympatii to porazka.

Gość ale ze co
ze wszystkimi niby gadalas i sie widzialas czy po fotach tak oceniasz ? :O

Gość Malinowski junior
blachary dobre sa ,rozoy kolorek i sztuczne pazury kolesie tez dobrzy sa ,kazdy ustawiony hehe

ooo...podoba mi się...już zdecydowanie lepiej:D 👄i🌻 dla Margo za szybkie zreflektowanie się;) kawę rozdałem na innym topicu...zapraszam

Gość Margo Sun
Nie ,po fotkach nie. Chociaz przyznam ze niektore osoby powalaja uroda , pieknych ludzi tam mozna poogladac. Pisze prace na temat uzaleznien od sieci ,duzo obserwuje ,zachowania w sieci itp. Opisy niektorych osob mnie rozwalaja. Nie mam zamiaru nikomu dokuczyc personalnie ,tak tylko chcialam zobaczyc czy inni tez to widza.

Gość Margo Sun
Morfeusz /z tego filmu o ktorym mysle ?;)/ bardzo dziekuje ,poczytam i tamten topik:) A dlaczego ludzie szukaja szczescia w sieci ? Szczegolnie ci ,ktorzy wg wlasnych opisow maja same zalety i sa najpiekniejsi na swiecie ?

Gość Margo Sun
hahahha Morfeuszy -tym tekstem zdobyles moje serce haha Czym różnią się sandały letnie od zimowych? - Zimowe mają ocieplane paski. Alez ja wylewna jestem ;)

Margo...dobrze myślisz...:) Ja tam nie mam opisu i...nie mam zamiaru się lansować (a może już to robię w Twoim odczuciu???). Co do piękna...dla mnie jest ono ulotne...opakowanie jakie jest nam dane (czyli nasza powierzchowność) to tylko wydmuszka...którą musi wypełniać treść...jakieś wnętrze...aby całość mogła nosić miano...istoty ludzkiej...rozumnej nie pozbawionej uczuć i emocji... Od Margo taka moja definicja piękna...powiedziana przy śniadaniu:) Może Tobie się przyda takie stwierdzenie do pracy dyp.;)

Gość Margo Sun
Dobrze gadasz ,ja caly czas notuje ;) Powiedzialam o urodzie bo ktos tu pytal czy ja mialam zaszczyt sie spotkac z kims z Sympatii czy tylko po obrazku oceniam. Nie oceniam wcale ,patrze i mysle. Moge powiedziec tylko tyle ,ze ktos jest piekny ,ze to co widze jest piekne . W realnym zyciu mielibysmy zagadke typu "co sie kryje za przepieknym opakowaniem?" . W sieci dodatkowo nie wiemy czy osoba na obrazku to ta za ktora sie podaje. A moze to jakis koniobijca ,jak to pieknie ujela ostatnio moja corka. Mam nadzieje ,ze zaslyszala to slowo i nie zna jego znaczenia :)

Gość goraca slodka
Moje faworytki to lasencje z nikami typu slodka,napalona,rozgrzana. No i wszystko jasne ,panna lat 13 chce byc dorosla.

Gość Michaleek
Spotykalem sie z trzema roznymi laskami z sympatii . Przy spotkaniu jakos ich wspaniale cechy zanikaly . Zmyslaja tam ile wlezie.

Gość panterka84
a ja poznalam na sympatii swojego obecnego chlopaka z ktorym jestem prawie 2 lata i jestesmy bardzo szczesliwi,a milosc kwitnie,myzlimy o zamieszkaniu razem-wiec nie moge WAM PRZYNAC RACJI,ALE RACZEJ SPOJRZALABYM NA PROBLEM INACZEJ-SPOTYKALAM SIE KILKANASCIE RAZY WLASNIE PRZEZ PORTALE RANDKOWE I EFEKT BYL BEZNADZIEJNY SAME BURAKI,ALBO DZIWOLAGI-I TAK JAKIES 13 RAZY AZ ZA 14 MILOSC MOJEGO ZYCIA SIE TRAFILA. MOZE PO PROSTU WIEKSZOSC LUDZI NIE JEST TAK WSPANIALA JAKBYSMY CHCIELI ,ZOBACZCIE ILE RAZY MOZNA SIE UMOWIC Z KIMS NA DYSKOTECE I NIE PRZYPASC SOBIE DO GUSTU A WTEDY PRZECIEZ WIDZISZ TA OSOBE,A NA SYMPATII ITP TO JUZ WOGOLE GRA W CIEMNO CO DO OPINII ZE TO FURTKA DLA ZDESPEROWANYCH-TEZ UWAZAM ZE TO NIEPRAWDA ,4 MOICH ZNAJOMYCH TWORZY DZIEKI TAKIEMU KONTAKTOWI NAPRAWDE ZGRANE PARY, A NIC IM NIE BRAKUJE ANI INTELIGENCJI ANI URODY ,ALE W DZISIEJSZYCH CZASACH JAK CIAGLE BRAKUJE CZASU,ROBI SIE PO 2 FAKULTETY ITP CZASEM PORTAL RANDKOWY TO JEDYNA OKAZJA ZEBY KOGOS POZNAC

Gość smaczna niunia
mi sie jednen chlopak bardzo podoba z sympatii! :P szkoda tylko ze mieszka w dublinie... :(

Gość Michaleek
niech ja tylko znajde laske co ma taki opis ze sie poplakalem

sam mam profil na sympatii i jestem tam ogolnie znany i podziwiany. nie spotkalem sie jednak z zadna dziewczyna przez ten serwis i w sumie nawet nie zamierzam. co do lasek i ich opisow - najbardziej denerwuje mnie gdy pisza o wymarzonym partnerze \'idealow nie ma\'. przeciez tam nie bylo w ogole pytania czy idealy sa czy ich nie ma wiec nie wiem skad one wszystkie to biora! sympatia ogolnie jest dla przegrancow zyciowych - wole poznac dziewczyne w biedronce przy stoisku z kwaszona kapusta niz przez sympatie! :classic_cool: 🖐️

Gość Michaleek
No to po co masz tam swoj profil jesli mozna zapytac ? Mowisz ze dla przegrancow, tak sie czujesz ? Podziwiany uuuuu ,moze zostawisz tu link . Pewnie czytaja laski z Biedronki .

Gość chłopak 24
ja się ostatnio zarejestrowałem, ale myślę o kasacji konta.. Nie da sie tam normalnie do nikogo pisać, a nawet jak ukryłem w treści maila to tylko jedna osoba na paręnaście zorientowała się i napisała coś do mnie. Wydaje mi się, że jestem w miarę normalny.

myślę, że jeszcze max. tydzień i usunę konto.. trzeba albo liczyć na fart, że się na kogoś wpadnie albo umierać, z taką wrodzoną nieśmiałością jak u mnie...

Gość ghh
hehehe, aż zajrzałam w ten anons, faktycznie niezła beka

Gość Madi max
ta jest dobra . nie lubie jak panienki psuja opinie prawdziwym kobietom buuuhhaaa www.zuzublondi2.sympatia.onet.pl

Gość Madi max
a tu sie kurna zrobilem glodny , tyle czekoladek www.anthea.sympatia.onet.pl

Gość Radasek
a ten kobiet szuka. Niezla przykrywka amigo www.amigos81.sympatia.onet.pl

Gość suczki a tam
Jedna obiecala mi seks, a potem mnie zrobila w konia! Jeszcze chciala zebym za to zaplacil. Suki i tyle.

Gość szczeciniaczek
ten wygrywa ,opis ma jak pacjent kozetki u psychiatry www.mguda.sympatia.pl