Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margo Sun

faceci z Sympatii

Polecane posty

Gość szczeciniaczek
sorry zle napisalem www.mguda.sympatia.onet.pl

Gość Robasek
daje gostek czadu ,chyba sie urwal z Tworek

A ja uważam, że portale randkowe są OK. Właściwie, bardzo łatwo wyłapać, z kim masz do czynienia. Naprawdę, czasem wystarczy kilka zdań, czasem trzeba się nagadać - ale, tak naprawdę, nie ukryjesz swojego stylu.

Gość zmyslowa Anitka
a mi sie strasznie podoba ten chlopak: www.collani.sympatia.pl :P szkoda tylko ze tak daleko mieszka... :(

Gość Mokra Wloszka
mniam! :P i ten brzuszek mmmm....

Gość kororowa
narcyz i w dodatku lalusiowaty

Gość Evey
a mi sie podoba. i ten usmiech... schrupalabym to ciasteczko! :P

Zadna rewelacja, ze przez internet nie pozna sie nikogo zbyt dobrze. To miejsce jest tylko po to, zeby sie \"zgadac\" i umowic na spotkanie (albo sobie odpuscic jak od razu widzisz, ze ktos Ci nie pasuje). Przynajmniej ja tak traktowalam randki, na ktorych kiedys bylam. Z 2 facetami, ktorych w ten sposob poznalam mam nadal kontakt: jeden, to moj dobry kolega, a drugi, to moj facet:-))) Wszedzie mozna znalesc fajnych ludzi:-)

Gość frustrad ... dobre hehehe

Gość widzew_lodz
Eee, do kitu ta sympatia jest. Dałem się raz nabrac na spotkanie klubowe w realu - jedno z tych, które oni organizuja. Knajpka niby OK, potańczyc mozn,a ale przy stole sympatii prawie same paniusie i faceci po 50-ce. Jak byście się poczuli, jak podchodzi jakiś siwy dziadek i do ciebie "Cześc, Wojtek jestem" :P. Prz innych stolikach normalne towarzystwo, bawia się , zadowoleni. Tak więc ostrzegam innych przed tymi spotami. A swoją drogą w tym miejscu mozna podobno sobie kogoś znaleźć bez pomocy netu, pełno samotnych przychodzi, niektóre tylko aby znaleźc faceta do ciupciania

Gość panna nieznajoma
ostrzegam przed wojskowymi na sympatii szczególnie jednym zboczeń cem któremu chodzi tylko seks. zainteresowanym kobietom moge podać imię i nazwisko....