Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Oj Natka ja mam tyle nauki ze mi juz niedobrze :o Ale normalnie padam dzis na pysk... musze jakos szybko zregenerowac sily. ;)

cvs jestes bezczelna, najpierw mieszasz ludzi z blotem, potem facet wraca do kogos-to jestes dla tej dziewczyny nagle milutka i przepraszasz i blagasz o rady, teraz wrocil i znowu jestes hamska, nie przychodz tu wiecej, nikt za toba nie tesknil i tesknic nie bedzie

Gość agaagaagaAGA
On do niej nie wrocil

wrocil wrocil:) masz kolezanko zle informacje a raczej nieaktualne:) no ale wali mi to:)wazne ze jestem szczesliwa i nie mam zamiaru wam udawadniac ze jest inaczej:) a tak wogole.jak widac niewiele wiesz...i probujesz mi wmowic przy okazji inne smieszne rzeczy:) wasza glupota nie zna granic:)ale to juz wasza sprawa:) zwisaja i powiewaja mi wasze slowa:)sama w tym momencie agaagaagaAGA na skonczona idioke wychodzisz:) hehe..przynajmniej humor mi sie poprawil...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cvs Ty powinnas aktualnie humor miec wyjebisty bo przeciez ex wrocil , tu juz nikt Ci niczego poprawiac nie powinien :o :P I jesli ze zegnasz to juz nie wracaj.

Heloł, tak to ja drogowy pirat :D Dzisiaj jezdzilam z mlodym instruktorem, tak mnie zagadywal ze zapominalam jak mam jechac, ale oczywiscie mi gadal ze baby sa niedobre :P Ale posmialismy sie troche, bo on juz zonaty, zona najkochansza, ale rowniez niedobra, uparta, no i baba :D Wesolo bylo. Jednak rozmowa podsumowana zostala, ze z nami zle, a bez nas jeszcze gorzej :)

No ja mysle :) Najgorzej ze musze wziac wolne hmm juz nie wiem jak ja to z nim zalatwie :P

A daj spokoj, dzisiaj to juz przegial, jeszcze zebym ja mu nie mowila o tym lipcu :o Idiotyczne, bo darlismy sie na siebie na ulicy :P

Skasowalam konto na randkach, przez ktore sie poznalismy. w moich zylach plynie tylko alkohol i nic nie jem. Koniec, i mam nadzieje, ze zycie we mnie jakos samo wygasnie. Moze w koncu samochod mnie walnie?! Milo by bylo stracic tak zycie. Niewiele wiecej moge napisac, moi przyjaceie maj mnostwo wizii i powodow czemu sie tak skonczylo. Ja niestety nie. Zaszyje sie teraz gdzies w swoim alkoholowym swiecie i mam nadzieje, ze szybko to sie skonczy! Moze bede miala guza mozgu lub cos, w koncu to sie przytrafia czesto ludziom:))) CCEKAM Z NIECIERPLIWOSIA NA TAKI OBROT SPRAWY! Pozdrawiam wszystkich:)

Chyba Cie trzeba opieprzyc troche :o jak tak mozesz pisac??????? :O

Niewiadimo powiem Ci nieladnie, weź Ty dziewczyno koło i się jebnij w czoło !! Do diabla ciezkiego co Ty za glupoty opowiadasz :o Szok. Facet sensem zycia :o Wybacz ale gadasz jak nastolatka od ktorej odszedl pierwszy chlopak ! Nienawidze takiego gadania, drazni mnie to jak malo co. 😠

Heejj.:) Normalnie Aga wiesz co :o jak w ogole mozna myslec o smierci? Z powodu jakiegos wypierdka?

No normalnie szok, az mi sie cisnienie podnioslo jak to przeczytalam 😡 !! Siora uczysz sie :P ? Ja probuje :D

Najgorsze, co można sobie zrobić, to uznać faceta za jedyny i wyłączny sens swojego życia. Niewiadomo,sama sobie krzywdę robisz. Proszę, zmądrzej. :O

Gość Natia to prawda
ze sie rozstaliscie?? Szkoda :(

Ja tez jestem pilna :D Juz wiem nawet co to jest palazzo in fortezza :D A szefu tak jak myslalam nie pojawil sie, palant :P :D