Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buśka

CO NA KACA???

Polecane posty

no rosołek jest dobry, ale jak już kac jest, ja jak wiem, że się coś dużego szykuje, to biorę tabletki 2kc w trakcie picia i nie mam bólu głowy rano i nawet do pracy moge spokojnie isć, mnuie pomaga:)

Dokładnie! 2kc naprawde pomaga! Na poczatku myślałam, że to pic na wode, ale ostatnio spróbowałam, bo kolezanka miała i faktycznie - kolejnego dnia czułam się świetnie :) Ale jak juz dojdzie do kaca to wtedy faktycznie rosołek :) i duzo snu :D

tak, moim zdaniem nie działa 2kc na tych co nie przeczytają ulotki i biora to na drugi dzień i oczekują cudów, a to trzeba w trakcie picia kilka tabletek wziąć

A oprócz tabletek jest jeszcze 2kc drink, ale jeszcze go nie probowałam. Okazja bedzie w ten weekend :) Mam nadzieje, ze bedzie tak samo skuteczny jak tabletki - nawet przeczytam wczesniej ulotke :P

na kaca sen-rosołek-sen :D 2kc też można ale to jeszcze w trakcie picia trzeba brac, bo na drugie dzien to juz za pozno.

a tak powaznie:) sode oczyszczoną łyżeczkę oraz pól łyżeczki octu.Wymieszac z kranówą w szklance.KAC natychmiast odchodzi.Nie palić i nie pić żadnego %

o matko ocet bleee. Ja jak nie mam 2kc pod ręką, to czasem zamiast zapoi piję taką multiwitaminę w musujących tabletkach, trochę kac mniejszy

Niee, ocet odpada :P Bez dyskusji :P a na kaca sen i odpoczynek :) po prostu lezec w cieniu i czekac az przejdzie :P można tez pic dalej, ale to tylko odkladanie kaca w czasie

JASne, że tak, bo jak się kacowi nie zapobiegnie zawczasu to już się go nie ominie:) Także lepiej się uzbroić w 2kc i nie zdychać, niż potem leczyć się na drugi dzień na miliony sposobów:)

Gość leady.28
na kaca praca i rosołek

Nie no praca odpada zdecydowanie :P Ja tutaj się zgodzę z kolezanka - lepiej zapobiegać niż leczyć, dlatego też 2kc w trakcie imprezy powinien zalatwic sprawe ;] a drugiego dnia tylko zjesc cos cieplego i mozna zyc :D

i jak dla mnie koniecznie po piciu musze wziac magnez...inaczej czuje sie wymeczona, na nic nie mam sily :P

to lepiej w czasie picia 2kc wziąć, tam magnez tez jest, ale i inne skaldniki takze wszystko w jednej tabletce a nie garść prochów:) takie jest moje zdanie

Gość mariona_s
ja wolę popijać 2kc drinkiem jesli już, o tabletkach nie zawsze pamiętam

Marion, może coś w tym jest. 2kc biorę od niedawna, a wczesniej wlasnie radzilam sobie na inne sposoby, m.in. biorąc magnez po imprezie. MOze warto to zastapic 2kc:>

warto bo 2kc ma więcej witamin i skladników niz sam magnez, chociaż łykanie magnezu na codzień jest spoko:)

Gość krokusek111
na pewno jest spoko bo i alkohol i kawa magnez wypłukują...a drinka 2kc jeszcze nie próbowałem, czas na zakupy;P

Gość fajnajulia78
wypłukane przez alkohol elektrolity uzupełni np. orsalit, używa się go przy wymiotach i biegunkach, ale na kaca tez może być. do tego ciepłe śniadanie i sporo snu. ale to wersja na niedzielnego kaca, bo kiedy trzeba iść do pracy ze snem może być krucho...

Gość mariona_s
hehe no na tygodniu zazwyczaj kac jest najbardziej uciążliwy;)

Gość ssssssssssuussssss
ja kaca wolę unikać! i biorę 2kc w trakcie, najlepszy sposób żeby kaca nie było!

Gość eurazja333
smoothies z rabenhorsta! są swietnie, zwłaszcza schłodzone. przed imprezą sobie wstawiam ze trzy do lodówki i tylko się zwlekam rano z łózka żeby po nie sięgnąć ;p efekt murowany, to taka bomba witaminowa!

Gość batka23
ja mogę szczerze polecić Pyralginę. Najlepiej Pyralginę Sprint. Dla mnie najlepszy lek przeciwbólowy, który pomaga mi w walce z bólem głowy i kacem.

Gość gość
zielona herbata, jajecznica i coś wyrównującego poziom elektrolitów np. Aqualit.