Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaM.

UL. W Katowicach??

Polecane posty

hej gdzie miesci sie ul.Wita Stwosza w Katowicach?? jak wysiade kolo empika to gdzie mam sie kierowac?? dzieki za wszelkie info

Gość jesionka_bo_zimno_coś
O w mordę :-0 To najlepiej od razu na inny cprzystanek :-0 Czekaj poszukam, bo jestem zmotoryzowana

Więc tak: przyspieszone autobusy 815 i 888 odjeżdżają z ulicy Mickiewicza, przystanki przed Ślązakiem (tam są trzy czy cztery w jednej lini, znajdź który) Ślązak jest zaraz obok empika, widac go - prosto i trochę w lewo. Autobusy 133 i 170 odjezdżają z Sokolskiej - z przystanku po stronie KURSKA (moloch Chorzowska 50+Sokolska 34). Spod Empiku musiałabyś się cofnąć w stronę przystanku PKS i przejść na druhą stronę podziemnym przejściem pod Sokolską. Czyli: skręcić w prawo, dojść do końca budynku empika, ra rogiem skręcić znów w prawo i po przekątnej minąć Rawę. Będzie widać przystanek po TEJ stronie ulicy. Musisz przejściem podziemnym przejsć na drugą stronę i już :)

Dzieki Ci bardzo!!!! hmmm tzn jakos tam musze trafic chodzi mi dokladnie o KZK GOP siedzibe

Hmmm.... to możesz jeszcze spróbowac dojechac 600 pod klinikę okulistyczną i przejsć kawałek z buta. Ona tez odjeżdża z Mickiewicza.

hmmm ale jak wysiade na mickiewicza to na nogach tez tam dojde?? czy musze po prostu jechac autobusem??

Ty masz WSIĄŚĆ na Mickiewicza, a nie wysiadać :D Wysiadasz na przystanku który nazywa się Katowice Wita Stwosza i idziesz w górę tej ulicy a na samym końcu stoi monumentalna postgierkowska konstrukcja w której mieści się siedziba KZKGOP. A kiedy pojedziesz autobusem 600 wysiadasz na przystanku katowice Klinika Okulistyczna i musisz zlokalizować w zasięgu wzroku most nad autostradą biegnąca w dole. Przejść nim na drugą stronę autostrady. To duży budynek. Widac go. Zaraz obok jest głóna siedziba Policji - taka granatowo-pomarańczowa hybryda konstrukcyjna :)

ahhha heheh oki czyli na mickiewicza wsiadam w 600 i tam po prostu mam sie kogos zapytac na ktorym przystanku wysiasc ehh?? oki jakos musze dac rade

wsiade na ulicy sokolskiej w 170 i to jest bodajze 3 przystanek na Wita Stwosza ufff

Za co ? :D Cała przyjemnośc po mojej stronie :classic_cool: