Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardenn

system antyplagiatowy i problem...

Polecane posty

Gość gardenn
Dzięki katarina wiesz ja też tobie zyczę tyrania 5 lat na jednym z najtrudniejszych wydzialów, a potem przez pracę zawodową i zycie osobiste nie móc obronić sie normalnie jak czlowiek.wierz mi że nie jestem ani z siebie dumna ani specjalnie szczesliwa tacy sa wlasnie ludzie.... najgosze rzeczy potrafią wybaczyć a za kradzież cukierka potrafią zgnoić uważając siebie za prawych i idealnych....

Gość gardenn
tak oczywiście " prawa " katarino. jezu zaloże sie że polonistka////

Gość każdy orze jak może
:)

Strzelaj drugi raz :D Jakkolwiek tego nie nazwiesz, żeby sobie poprawić nastrój, to jest zwykła kradzież / oszustwo :O Koniec dyskusji.

Gość każdy orze jak może
jak student ma być sprawiedliwy skoro nauczyciele są niesprawiedliwi np. w ocenianiu

Gość gardenn
nastrój mam spieprzony bo boje sie ze wyjdzie na jaw. nie mam moralniaka ze kupilam prace...każdy jest ulepiony z innej gliny p.s jak mnie zlapią kanary też nie place mandatów...

Gość krowa na granicy
zgadzam sie z katriną :). jesli twoje zycie zawodowe i osobiste ci nie pozwolilo tej pracy napisac, moglas studia skonczyc jak nasz byly prezydent z niepelnym wyzszym i prace napisac za rok, 3 lata, 5 lat czy 10. Rozumiem ze sie usprawiedliwiasz sama przed soba bo zadzialalo u ciebie tak zwane zjawisko dysonansu poznawczego , ale dla mnie jestes zwykla oszustką .Bez pozdrowień a to przyzwolenie spoleczne jest juz w ogole przerazajace

Gość gardenn
powtarzam ze sie nie usprawiedliwiam nie zalozylam topiku- kupilam prace pomozcie mam moralniaka ale chodizlo mi plagiat to tyle bo nie mam czasu bo...modyfikuje prace cholera pzreczytaalm dokladnie wstep i za przeproszeniem ta osoba co pisala nie byla zbyt ambitna w tej pracy,musze dopisac swoje rzeczy wlasciwie wstep juz caly zmienilam bo tak na marginesie swoją prace tez napisalam ale wydawala mi sie beznadziejna .... i powtrazam ze nie mam morlaniaka ze kupilam prace i sie nie usprawiedliwiam TAK popelnilam oszustwo i zlamalam prawo autorskie, przynaje sie

Gość jest od 2002
od polonistów się odstosunkuj

jak masz problem z plagiatem to obron prace w chinach, tam plagiat to norma :classic_cool: moze jeszcze dostaniesz wyroznienie ;)

Gość jest od 2002
do krowy na granicy nasz były prezydent nie uzyskał absolutorium, więc ma średnie. na dodatek kłamał, że jest magistrem i zarzucał rektorowi, że to rektor jest oszustem.:D przyzwolenie społeczne jest, bo uważam, że napisanie pracy magisterskiej to sprawa banalna.żadna to sztuka, tyle że pracochłonna sprawa. wolałabym zamiast zdawania egzaminów pisać takie prace. nie mam nic przeciwko sprzedawaniu własnych tekstów a skoro są kupcy... przy okazji można się czegoś nauczyć.

Gość jest od 2002
bardziej od kradzionych lub kupionych magisterek mierżą mnie prywatne pseudo-uczelnie.

Gość jest od 2002
i jak Ci poszło?