Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiona8888

POMÓŻCIE!!! BŁAGAM

Polecane posty

posłuchaj Fiona... Ja mam tak samo jak Ty, mnie to przeraża, 4 lata temu zostawił mnie chłopak (z mojej winy, zdradziłam go) 2 lata póżniej do mnie wrócił (czyli 2 lata temu) od tamtej pory jestesmy 2 lata ze soba. Strasznie przezyłam nasz rozstanie, zawalil mi sie caly swiat dopiero w tamej chwili zrozumialam co straciłam.teraz jestesmy szczesliwi ale ja nadal cierpie na lęki tego typu ze mnie znowu zostawi, ze odejdzie i ze zno bedzie tak samo. mimo ze wiem iz mnie kocha to nadal drże ze zaraz zrobie cos nie tak i odejdzie. cierpisz na lęki paranoiczne, widzisz cos czego nie ma tak jak ja. niestety na to nie ma lekarstwa, jedyne wyjscie to takie zeby twoj facet byl przy tobie i zebys czula ze to ty jestes ta najwazniejsza~!! POWODZENIA

Gość eeee nie ma szans
jak sie bzykacie to sie spuszcza.chyba wiesz jak to działa u faceta? czy jestes za mloda?:O

Do takasobieja: Wiem, powiedział ze poprostu się sobie znudzili. Za długo to trwało. Rozstali sie normalnie choć już na końcu czesto sie kłucili. Tak... choć raz w życiu chciałabym się poczuć dla niego najważniejsza...

Gość ale sie nie poczujesz
bo jestes rozhisteryzowaną gówniarą która nic nie wie o mężczyznach:O

Fiona, no ok. Czyli znudzili się sobą, rozstali się i koniec. Może naprawdę między nimi już nic nie ma? Poczekaj, nie panikuj, nie wymyślaj. Może naprawdę robisz z igły widły, a on z Tobą chce być. Nie wiem, 5 miesięcy to dość długo, chyba za długo jak na związek tylko dla \"puknięcia\" :O

Gość i tak ją puknie
to wybadała.... hehehehe

że odkąd jest ze mną zmienił się i to bardzo. Żadnej dziewczyny nie traktował jak mnie teraz. I jeszcze te jego słowa... \"Wiesz od pół roku niespotkało mnie takie szczescie jak Ty\"... ale to tylko słowa...

a może nie tylko? skąd wiesz? czemu aż tak bardzo nie wierzysz w to co mówi? i po co z nim jesteś skoro aż tak bardzo mu nie ufasz i nie jesteś go pewna?

Gość Veneath
Przeczytałam Twój temat Fiono... u mnie to trochę inaczej wygląda, ale życzę powodzenia 🖐️ :)

ehhh ja zmykam, Fiona, ale radzę Ci - przede wszystkim zachowaj spokój. Paniką nic nie zdziałasz, ani krzykiem, ani zakazami. A na Twoje pytanie czy go zostawić odpowiadam: NIE. Bo może się okazać, że on naprawdę Cię traktuje poważnie, a Ty zaprzepaścisz swoją szansę. Przeczekaj, zobacz co się będzie działo. Na rozstanie zawsze jest czas. Takie jest moje zdanie.

Bo kocham... a wiesz... jak to jest jak sie jest zakochanym jak to ktos kiedyś zaspiewał \"Ślepa jest miłość, ale wszystko widzi. Wtedy zarówno kocha i nienawidzi...\"

Gość bellarossa
wkleje to co napisałam juz w innym temacie. co ja mam zrobic? jestem beznadziejna. zle sie czuje z tym co zrobiłam i ztym jakie mam mysli.. boze.. jakbym czytała własne słowa, mysli.. wiesz oc zrobiłam? włąsnie napisałam smsa do mojego chłopaka któy niby nie miał byc do niego tylko do jakies nowego kumpla.. zrobiłam to tylko po to,zeby go wkurzyc bo spotkał sie z kolezanka a ja jestem o nia zazdrosna.. to nie jest zwykła kolezanka tylko przyjaciólka od serca. pisza sczesto smsy, rozmawiaja na gg. własnie dzis spotkali sie,zeby pogadac o jej problemie z chłopakiem. nie moga sie doagac. moje zazdrosc jest okropna. czuje jak niszcze nas zwiazek, a ja tak bardzo go kocham.. co mam zrobic? nie che go tak ranic, nie chce sama tak sie stresowac.. moze faktycznie lepiej jakbym sie z nim rozstała..

tez mysle o rozstaniu. poprostu moja zazdrosc jest chora. ale ja patrze z góry na wszystko. jest dziewczyna ma 23 lata jest chlopak ma 25 lat kiedys mieli 6 letni zwiazek. obok kreci sie malolata. daj spokoj wiadomo ze do siebie wrócą. ale niektórzy ludzie nierozumią czyjejś paniki...

Ale widzisz ta dziewczyna chociaż ma chlopaka. To już pół bidy. Chociaż jak jest cwana to okreci go sobie wokół palca i zacznie udawac jaka ona cierpiąca i zeby sie nią zaopiekował. Ludzie już tacy są. Nic niezdziałasz. W sumie dobrze tu ktoś napisał \"że co ma być to bedzie. jak jest przeznaczony to bedzie z tobą\" a jesli odejdzie to znaczy ze to byl błąd. A jak to mówią \"człowiek uczy się na błędach\". Tylko czasem te błędy tak bardzo bolą...

fiona: Po prostu zaskocz swojego ukochganego czymś zoragnizuj jakis fajny wieczor, moze jakis wypad gdzies w jakies nastrojowe miejsce, zeby czuł ze ma obok siebie kogos wyjątkowego, to powinno was zblizyc, badz czula delikatna i wyrozumiala i przede wszystkim nie panikuj przy nim, badz pewna siebie meczyzni uwielbiają haryzmatyczne kobiety:) głowka do gory jestem z toba

Gość bellarossa
no własnie tego sie boje. on ajest młodsza ode mnie. boje sie,ze moj chłopak jest juz zmeczony tym jaka jestem . nie znam jej i nie wiem jaka jest. wiem tylko,ze dla mojego chłopaka spotkania z nia sa wazniejsze niz moje prozby.. jak to boli. płakac mi sie przez to wszytsko chce. nie moge sie na niczym skupic..

Gość Macie
Forum - strona główna » forum Życie uczuciowe Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje moje tematy » Data Odp. Temat Autor 16:23 79 POMÓŻCIE!!! BŁAGAM (ost.) Fiona8888 + 16:22 13672 Antykoncepcja-POMÓZCIE!!! (ost.) Claudia + 16:20 2 trudne zapomnienie przeniesienie + 16:20 685 dla odmiany....szczęśliwe mężatki i szczęsliwi żonaci (ost.) wiewiorka13 + 16:20 318 Imprezy integracyjne dla pracowników .... zmora małżeństwa czy ...??? (ost.) Julia69 + 16:19 9239 Codzienność w związku - radości, smutki, samotność... (ost.) Emmi + 16:19 22375 jestem w zwiazku z obcokrajowcem (ost.) mika 1122 + 16:19 12 Czuję zazdrość - zerwać? Veneath + 16:18 3346 FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET (ost.) skołowana internautka + 16:15 54 Związkofobia facetów z rocznika 78... (ost.) LukrecjaBorghia + 16:14 168 Koniec męczarni i życie jest piękne (ost.) Sygryda córka wikingów + 16:13 55014 Fatalne zauroczenie-On jest Księdzem!!!! (ost.) ULLA + 16:13 47 Jakie znaki zodiaku zdradzają? (ost.) słoneczko....... + 16:12 12162 DLACZEGO JESTEM SAMA??? (ost.) sama28 + 16:11 10811 samotni, poznajmy się............................................. (ost.) ania22. + 16:11 4744 DRUGIE ZONY I MATKI,JAK SOBIE RADZICIE? (ost.) kwiatek74 + 16:05 21269 ..Bar Pod Zapomnieniem.. (ost.) zapomniany1980 + 16:05 18 czy to normalne angelikkkkaaaa + 16:00 34256 Sposoby zdradzanych żon (ost.) Niedowiarek + 15:58 38713 Kochanki (ost.) Ktoś + 15:58 8899 Po pracy- komputer---w samotności (ost.) sama-samotna + 15:56 36 Zaufanie w zwiazku - moja dziewczyna mnie oklamuje. (ost.) Pozbawiony_zaufania + 15:48 2617 Szukam mężczyzny stanu wolnego powyżej lat 47 (ost.) przeprowadzam + 15:45 771 Odzyskam ją? Czy jeszcze się łudzić? (ost.) Mr. Nobody + 15:42 19034 O mężczyznach, którzy nie uzewnętrzniają uczuć. (ost.) kropelka rosy + 15:39 8588 I w tym caly jest ambaras aby dwoje chcialo na raz... (ost.) Moje serce bije mocniej + 15:38 79 ROMANS W MIEJSCU PRACY !!! (ost.) Julia69 + 15:37 4 - Smutna23 + 15:37 8 o znajomościach internetowych wrgweewwre + 15:37 0 Czytając kafe przecieram oczy, i myśle do cholewci ja tez impega + 15:34 16 ON ma dziewczyne..? *gwiazdka + 15:32 13138 Czy jesteś w związku, w którym partner molestuje Cię psychicznie? (ost.) POMOC DORAZNA + 15:31 27 decyzja....od którj zalezy dalsze życie.... glupia zuzia + 15:31 1597 Nie mam pomysłu na temat, ale topic będzie BOSKI (ost.) Giovanni + 15:25 3267 Jeżeli też jesteś nieśmiala/nieśmialy - wstąp (ost.) Nieśmiała + 15:24 4247 Jeszcze roczek do ślubu... (ost.) domenka + 15:22 11 Jak sie pozbyc niesmialosci do kobiet przeniesienie + 15:22 163 Jak odzyskać ukochaną ?? (ost.) dav + 15:21 27 ja? on?? luli lali yo + 15:18 5 gdzie dwoch sie bije trzeci korzysta! cdv fb gh + następne »

Nulcia Tez tak własnie pomyślałam. Zero paniki. Odważna \"kobieta\" hihih choć to moze śmeisznie brzmi bo mam aby 17 lat ;) koniec rozmów o niej. Jesteśmu tlyko my. A co ma być to będzie. Mimo wszystko obiecał mi że sie z nią niespotka a jesli spotka sie gdzies na miescie to mi odrazu powie.

bellarosa Niewiem kobitko co ci poradzić. Wiem napewno że tak być niepowinno. A rozmawiałaś już z nim o tym że ona jest la neigo ważniejsza? Że ci przykro?

nawet jeśli sie spotka to jeszcze o niczym nie przesądza. Usiadz przed lustrem zobacz ze jestes piekna i wyjatkowa dziewczyna rozluznij sie zrob sobie ladny makijaz uzyj ulubionej perfumy załoz ulubione ciuszki wtedy poczujesz sie piekna a jak ty beedziesz suie czula piekna to i twoj ukochany bedzie w ten sam sposob myslal o tobie, ludzie nas odbieraja tak samo jak i my myslimy sami o sobie!! a zaproponuj mu ze pojdziesz na to spotkanie z nim, udawaj ze chcesz sie z nia zaprzyjaznic, czasem lepiej z wrogiem sie zaprzyjaznic uwierz mi!! jak ja cie swietnie rozumiem!! nawet nie wiesz jak bardzo, sama to kiedys przerabialam w poprzednich zwiazkach

hmmm wiesz ta pierwsza czesc jest dobra ale niestety ta druga juz odpada. Bo ona ma przyjsc do niego napewno. u niego sie spotkają. A po drugie to napewno niebedzie chciał mnie przy tej rozmowie bo wtedy ona nic niebedzie chciała mówic napewno. Zresztą wiem z emnie nielubi i ja jej tez...