Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiona8888

POMÓŻCIE!!! BŁAGAM

Polecane posty

Gość i tak ją puknie
:)

właśnie poszłam z nim do łóżka i to był mój pierwszy facet! I TO DLA MNIE CHOLERNIE DUZO!!! MOZE DLA WAS NIE ALE DLA MNIE TAK!

Gość maleństwoooo
ile masz lat? ile ma twój facet? ile ma tamta?

Gość i tak ją puknie
jak jest fajna to ją puknie :) a Ciebie w dupe kopnie, bo nikt rozkapryszonych cip nie lubi... :)

Gość powiesz w końcu
ile macie lat? to bedzie nam łatwiej powiedziec cos czy wasz zwiazek ma szanse..

Gość powiesz w końcu
ty jestes normalna?? nie widzisz pytań:?

Gość powiesz w końcu
jak masz 17 lat a on 24 to związek nie ma szans

Fiona, wiesz co? Wbrew temu co myślisz, to dla mnie też dużo znaczy. Sama jestem z facetem, który był moim pierwszym. ALE po pierwsze, wydawało mi się że pójście z kimś do łóżka, to świadoma decyzja, wynikająca (tak było w moim przypadku) z uczucia, a NIE POŚWIĘCENIE. po drugie: to, że się z kimś prześpisz, nie daje Ci prawa ani gwarancji, że ta osoba będzie z Tobą już na zawsze, niestety...

Gość powiesz w końcu
do niej nie dociera nic...:O

Gość bettullka
posłuchaj fiona888 miałam identyczną sutuacje jak ty. nie chce cie straszyc ale moj pięcio miesieczny zwiazek rozpadł sie własnie przez ta larwe ktora wrciła z niemiec po dwoch latach. wczesniej go zostawiła i pojechała za kasa. a teraz przyjechała i jak by nigdy nic. myslałam ze nie wroci do niej bo zawsze to powtarzał ze juz jej nie kocha. ze za bardzo go zraniła. a jednak. wrocił

Gość i tak ją puknie
:)

Gość powiesz w końcu
a niech puknie bo fiona to idiotka

Więc on tez wróci. Juz wiem wszystko. Dzieki dziewczyny. A tak wogole to mam 17 lat a on 25 a on 23 chyba. Dzieki

Gość bettullka
dodam jeszcze , ze to była jego pierwsza dziewczyna i pierwsa miłość. byli ze soba 5 lat. bardzo przezyłam to rozstanie. ale teraz juz jest ok. znaczynam zyc od nowa. czas leczy rany. Twoj zwiazek nie musi sie skonczyc tak samo jak moj. wiec nie ma co sie od razu załamywac i panikowac. choc rzeczywiscie ona moze wszytsko popsuc jak bedzie tka natarczywa. ale ty pod w zadnym wypadku nie powinnas nic do niej pisac. i mowic zeby sie odczepiła od twojego chłopaka. i nie zdreczaj sie bo nerwy sobie popsujesz. uwierz wszytsko bedzie ok. ja nie wierzyłam......

Gość nie oszukuj sie
nie masz szans, on nie potraktuje powaznie laski która ma 17 lat, dziewczyno zapomnij.... co ty wiesz o zyciu o powaznym zwiazku..... co wiesz o więzi, o przyjaźni w związku o zaufaniu? jestes nadętą gówniarą która mysli ze skoro oddała dziewictwo to facet jest jej. Gdzie twoja świadomość jako kobiety, kochanki? Gdzie? gówniaro zasuwaj do ksiażek, facet kopnie cie w tyłek to kwestia czasu, nie oszukuj się. Nie ponizaj sie tylko bo bedziesz załować. 6 lat to wiele a on z nią był, z nią pewnie przezył pierwszy raz. to zbliza mezczyzne do kobiety bardzo. 6 lat to kawał zycia.... 6 lat przyjaźni, wiezi.. nie wygrasz z tym jestes z nim TYLKO marne 5 miesięcy....

Gość bettullka
jak bedziesz robic soijemy chłopakowi awantury o jakas była to napewno wasz zwiazek sie rozpadnie. dziewczyno masz jeszcze 17 lat . duzo jeszcze musisz sie dowiedziec o zyciu. i pewnie jeszcze nie raz bedziesz sobie zadawac pytanie :odejdzie czy nie?trzymaj sie i nie trac głowy....

Gość eeee nie ma szans
zostawi cie fiona, on ma 25 lat, nie traktuje cie powaznie..... zapomnij o nim, on na pewno cały czas ją kocha... a za co ma ciebie kochac? za dojrzałosć zyciową? wątpie... to smutne, ale zycie jest brutalne, a 6 lat związku jest nie do zapomnienia.

Fiona, posłuchaj nic nie jest pewne poza jednym: NIE PANIKUJ. Takim zachowaniem jakie tu zaprezentowałaś dzisiaj naprawdę możesz zrazić faceta i to Ci mówię z życzliwości. Napewno nie jest Ci łatwo, każda z nas tu to widzi. Ale nie możesz aż tak reagować. Nic nie jest pewne póki co, każdy przypadek jest inny i nie możesz myśleć kategoriami: tamten tak zrobił, więc mój napewno też tak zrobi. Przeczekaj, nie naciskaj na niego, poobserwuj co z tego wyniknie. I nie wyobrażaj sobie nie wiadomo czego, bo może się okazać że między nimi naprawdę nic nie ma, a Ty wszystko zepsujesz swoją zazdrością.

tak tylko wiecie. Ja pomyślałam że skoro dał mi nawet na tabletki anty i powaznie ze mną rozmawia i poważnie mnie traktuje. To to cos znaczy. Nie daje sie chyba tyle pieniadzy komuś kogo chce sie od tak \"puknąć\"...

Gość i tak ją puknie
a mówiłem....... :)

Gość eeee nie ma szans
fiona- dawał ci tabletki anty by sie mógł spuszczać bez stresów a nie ze ciebie kocha!!!! mezczyzna który kocha nie bedzie wciskał sztucznych hormonów w 17 letni organizm!!!!! a mówił powaznie? a jak miał mówic? ze chce sobie zaruchac? a co to jest te 40 zeta miesięczynie dla 25 męzczyzny? tyle co nic dziewczyno otwórz oczy i sama kopnij go w dupe!

Gość i tak ją puknie
nie no co Ty - daj się jeszcze puknąć :)

Gość eeee nie ma szans
olej go, bedziesz mniej cierpieć jak sama go kopniesz w dupe..