Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feliksa 44

IZABELA CZY BEATA

Polecane posty

Gość monika czy ola
a monika brzydkie imie? ja wlasnie wole ola niz aleksandra bo za dlugie

Moniki są strasznie wredne..niestety, na kilku sie przejechałam i dlatego nie lubię tego imienia...Aleksandra średnio ładne...wolę Ola...

Gość monika czy ola
a ja znam jedna beate i tez nie wyglada na zbytnio szczesliwa a ma dopiero 24 lata i straszna z niej suka kiedys byla nie wiem jak teraz bo jzu z nia nie gadam

Gość 2*2
zdecydowanie Iza

Gość Beaty nie są szczęśliwe
niestety coś w tym jest chyba. miałam w podstawówce koleżankę Beatę, była chora na cukrzycę, a w wieku 19 lat zginęła w wypadku samochodowym. inna Beata samotnie wychowuje 2 dzieci i nie jest szczęśliwa. nawet w jakichś głupich serialach typu "klan" Beaty mają smutne zycie.

Gość no no
ja znam jedna monike i jest bardzo mila znam tez ole i strasznie rozpieszczona z niej dziewczyna

Gość monika czy ola
ta beata ktora ja znam tez wychowuje samotnie 2 dzieci wiec cos w tym imieniu jest

Gość tylko celebre
beata brzmi tanio a jedyna beata, która znam jest strasznie nieszcześliwa i nie ma swojego zdania..

Gość Beaty to pozerki
uwielbiają publiczność przed którą mogć gwiazdy

oj bEATKI sa szczesliwe a imie staje sie coraz mnie popularne dlatego nie bedziesz miala problemu np jezeli iles tam izabelek bedzie miala corcia w klasie

Gość ja jesttemm szczesliwa
jak diabli i mam na imie Beata. Nie jestem szmata, i uwielbiam swoje imie. Poza tym Beata z laciny znaczy szczesliwa i blogoslawiona. Iza kojarzy mi sie z bardzo pretensjonalna panna. Przynajmiej takie znalam wszystkie izki

imię Beata to z łac. szczęśliwa, błogosławiona. jak mogą być nieszczęśliwe ;) ja jestem Beata.

Gość wic jest nas coraz wiecej

Gość 77 hexe
ja tez beata... i tez nie lapie sie do tych nieszczesliwych. kiedys slyszalam, ze po hiszpansku znaczy to... uwaga... wieczna dziewica ! swego czasu niezlego pietra mialam, ale spoko, bez obaw... nie sprawdza sie :)

Gość ech eh
Znam Beatę i Izę.Beata to gruba laska i plotkara a Iza to dziwka:D a o Monikach mam jedno zdanie puste szmaty wszystkie.Aleksandra OK

Gość ja jesttemm szczesliwa
a tak naprawdę to chciałabym być szczęśliwa, dlatego tak napisałam. Jestem znienawidzona przez ludzi, gruba, mam celulitis, a mąż mnie zdradza ze śliczną kochanką... załamka!

Gość oczywiscie ze
izabela, to imie mojej przyjaciolki:) a beata to imie zony mojego kochanka

Gość zobol
Moja była żona ma na imie Beata. Po ślubie się roztyła, niedbała o siebie, czasem czuć ją było potem, nigdzie nie chciała wychodzić z domu. Taka nuda nastała w naszym małżeństwie az w końcu się rozwiedliśmy.

Gość tak nazwalabym corcię
Izabela to śliczne imię

Gość lepsze iza ale sa inne ladne
naprawde znam dwie beaty... jedna to jakies wór kompleksów i dziwna druga roztrzepana panna zyjąca w innym swiecie!!! tylko nie Beata to imię przynosi pecha !!!

Gość no cholera jasna
Trzeba być mega potłuczonym, by oceniać ludzi na podstawie imienia :O Ktoś poznał osobę o imieniu X, która to osoba okazała się nie w porządku i od tej chwili wszyscy o imieniu X są beee... Ludzie, walnijcie łbem w mur i zastanówcie się, co piszecie... :O Jakbym była tak ograniczona jak niektórzy z was, to nie mogłabym się w życiu zadawać z niektórymi osobami, z powodu imion, jakie noszą...

pewnie że Izabela nigdy bym swojego imienia nie zamieniła na żadne imię :) i nie przez dwa L :o bo to porażka

Gość rybka33
jestem mamą Izabeli początkowo to imię wydawao mi się okropne i bardzo pretensjonalne /zadecydowal mąż/ jednak córka jest wspaniala i gorąco to wlaśnie imię polecam. Mówiąc córce że chcialam żeby miala na imię Olga mówi że żadne nie pasowalo by jej tak jak Iza.

Gość parowiec
znam Beatę, którą zdrabniają Bela, co też pasuje jako zdrobnienie Izabeli Sama nie wiem co gorsze, na Izabele pewnie będa wołać Izka, okropnie...

25 lat jak zyję ani jedna osob a w życiu nie powiedziała do mnie Izka więc chyba takie skracanie imion nie zawsze jest regułą zresztą do wielu imion są głupie skrócenia i dokładane rymy ;)

Beata, Beatka, Beti, Beatunia, Betina ;) Same fajne odmiany, a Beaty to kobiety z klasą i duużym poczuciem humoru ;) :classic_cool:

Gość hania_30
Beata zdecydowanie! Beatka, beti.

ja mam Izabele :) i zdrabniam Izka - nie uwazam,zeby brzmialo to okropnie :) mowie tez czasem Izunia, Izula :)