Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

nowy temat ---------jak szalec to szaleć

Polecane posty

ahhaha :D - Jestem wykończony, musze odpocząć. (nie wiem czemu mówię to do niej) - Jasne że odpocząć. Idę na zebranie Ligi Wolności. - Z ciuchami? - Z ciuchami? - Ze szlafrokiem? Pasek ci się ciągnie. - Taa ciągnie. ... Synuniu, synuniu, w kuchni masz brioszki ci kupiłam, czekoladowe na kolacje, mama ci kupiła, z czekoladą. - Mama ci brioszki kupiła. - Brioszki! - Brioszki? Na kolację? Ty chyba masz coś z głową?! - Z dupą!!! - Z dupą to ty zawsze miałaś, wściekliznę macicy masz bez przerwy. Kup se kołek osinowy i usiądź i siedź na nim, to cię uspokoi. - Świnia, gnuj. Wychodzę za mąż! - Za psa. - Za gówno. - Suka powinna wyjść za psa wychodzić. - Nie chowaj telefonu. - - Po co ci telefon?! Do gonienia się masz wystarczą ci łapy

Gość
dłuuugo by tu opowiadac jak zwykle temat był o mnie dziewcze szukało dziury w całym dyskusja o niczym polegajaca na osmieszaniu czyli nasz chleb powszedni

Gość
brak słow .......... uwazaj na ...............teksty odbierz drugi list

Gość
a bedziesz moim Body Guard -em???????

Gość
i nawet zajefajną kulturalną *znajomą* w to zamieszały a ona sie smieje ze hej i jej tez to lotto jak i nam hihihi

Gość
- To ja lecę, śpieszę się, lecę... hihihih 🖐️

Gość
ciekawe co tez dzis wymysli moja ulubienica???????