Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaga

czy to koniec ?

Polecane posty

Gość aaaga

Co oznacza,gdy mężczyzna coraz mniej kontaktuje się ze mną.Pisze coraz mniej smsów..rzadziej dzwoni.Czy to oznacza,że nie ma już takiej potrzeby,czy tak to jest z facetami?...dodam,że ogólnie jest zapracowanym facetem...ale kiedyś raczej też był.

To znaczy ze mozesz jeszcze zawalczyc - w takiej sytuacji:) ale raczej to koniec... A Ty jak sie kontaktujesz z nim? Rzadziej niż kiedys?

Gość to wcale nie musi
byc koniec. Z facetami tak już jest,że jeżeli pracują , bo wkładają w to całą swoją energie i nie mają podzielności uwagi.wiem dobrze co piszę

Gość aaaga
nie kontaktuję się rzadziej...wiem,że jest bardzo zapracowany.Nie wymagam od niego teraz spotkań siedem razy w tygodniu,ale potrzebuję jego głosu,czy choćby smska.

Gość Dziunka23.........
Łeee tam!Przewrażliwiona jesteś.Mój facet też sie do mnie żadko odzywa,bo też pracuje i to ciężko.Ale nie uważam to za jakąś tragedię!Jesteśmy już ze sobą ponad półtora roku i w sumie ja też nie lubię jak ktoś mi przeszkadza jak się uczę.Fakt faktem,że na początku związku czy nawet naszej znajomoście pisywał do mnie częściej,ale to przez ten okres fascynacji kiedy to chciał się do mnie bardziej zbliżyć tym sposobem,gdyż mieszkamy daleko od siebie.Nie przejmuj sie tym wcale i spróbuj go zrozumieć...Faceci już tacy są:)

Gość aaaga
staram sie rozumieć.ostatnio powiedział ,że w zasadzie nie smsy są najważniejszę,że one nie sprawią,że będziemy ardziej się kochali......może faktycznie jestem przewrażliwina,ale on wie,że mam ogromną potrzebę kontaktu z nim....a znacznie je ograniczył.

Gość szogunica
hej a może on ma jakies problemy??? niepomyślałas o ty???

Gość aaaga
o wszystkich problemach wiem..więc myślę,że to nie to....boje się,że to może byc znudzenie.

Gość takasobieja.........
wiesz ja przez coś takiego zarwałąm związek który trwał ponad trzy lata...............przez ostatnie pół roku związku mój facet nei pisał nie dzwonił prawie wogóle, na gg tez nie miał ani chęci ani czasu gadać............ja pisałam dzwoniłam (nawet mu konto uzupełniałam żeby do mnie pisał mimo że ja nie pracowałam a on tak ale to nie pomagało) przyjeżdzał też rzadko bo raz w tygodniu i nawet nie dzwonił że przyjedzie a ja dośc czesto przez to siedziaąłm w domu i czekałąm jak na męża....bezsens.......czasem a nawet dość często czułam się jak bym nie miałą faceta.......aż to wygasło z moijej strony.........powiedziałąm dość........byłam w innym związku po tem, zakochałam się nawet i sama niewiem czemu wróciłam do tamtego (po ponad 4 miesiącach)..................więc nie koniecznie to koniec.....m,oze facet sobie uświadomi że cię kocha tak jak mój to sobie uświadomił tylko pytanie czy nie będzie za późno i czy Ty nadal będziesz chciała.............

Gość aaaga
Chwilami nie potrafię go zrozumieć...jest mi ciężko bez niego i on o tym wie....Przyjaciólka powiedziała mi dziś,że to wygląda jakby uciekał...dlatego tak spanikowałam...Może ona ma rację...a może on jest szczery w swoich wyznaniach...może te cholerne smsy nie są faktycznie tak ważne...Sama nie wiem

Gość kicia 123
a ile jesteście razem

Gość aaaga
pól roku jesteśmy razem

Gość GosSka
To nie musi oznaczac konca! Pewnie jest zapracowany! Ja tez tak mialam, na poczatku znajomosci, bardzo czeste smsy, teraz mniej, bo wiecej pracy ma...Rozumiem Go...bo ja tez pracuje i pozniej jeszcze inne zajecia...wiec zdarza mi sie do Niegio nie odzywac nawet po kilka dni!! Co Ci moge napisac..nie narzucaj sie, nie blagaj o kontakt...bo to wyglada jak zebranie!!! On zateskni i sie odezwie...a Ty zajmij sie czyms w tym czasie!

Gość aaaga
Dziękuję bardzo...chyba teraz spokojnie wrócę do swojego życia.Przeraziła mnie opinia przyjaciólki.A przecież nawet o tym właśnie ostatnio mówił,że boi się tego,że przez ten swój pęd przez życie może mnie stracić...a ja zapewniłam go,że może byc spokojny,bo ja rozumiem.

Gość GosSka
Głowa do góry !!! Czasem warto niektore rzeczy przeczekac, az same sie wyjasnia... A my, kobietki jestesmy takie ze odrazu panikujemy, i przez to mozemy wszytsko popsuc! Zycze wiecej dystansu do calej tej sytuacji i Powodzenia :-)

Gość nie chcę
cie dołować ale to już koniec niema szans na jaki kolwiek związek za tydzień wcale się do Ciebie nie odezwie

Gość taka jedna ja jestem
A ja myślę, że na faceta trzeba spoglądać sercem:)Oni też bywają zestresowani, zapracowani, zawaleni obowiązkami itd. Mają jakieś mamy, które czasem coś od nich chcą itd itd...., jeśli jesteście sobie bliscy, to teraz Ty częściej do niego dzwoń, zrób mu jakąś wspaniałą niespodziankę:) Zobaczysz, będzie super. Wg mnie to napewno nie jest koniec:)

Gość aaaga
Dziękuję bardzo...to budujące...:)))) Teraz jestem spokojniejsza i całym sercem z nim.Jego ciężki dzień jeszcze trwa.Pozdrawiam wszystkich.