Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie

kochacie sie w dni plodne??

Polecane posty

Gość piszcie

jak licze sobie dni plodne to wychodzi ze przez 14 dni mam plodne,cyli na pewno w ktres z tych dni,a okres mam przez 5 dni, czyli wychodzi ze przez 7dni na miesiac moge sie kochac!!! a dni plodne to okolo 4 dnich!! ostatnio kochalam sie w okresie dni plodnych i troszke sie boje:/ co wy o tym sadzicie?? calyz czas uzywam prezerwatywy, uwazam ze nigdy nie mamy pewnosci kiedy sa dni plodne, a kiedy nie, zaszla ktoras z dziewczyn kochajac sie z prezerwatywa???

Gość buziaczka
Ja się chcę kochać i mamy do tego warunki z moim mężczyzną to się nie zastanawiam jakie mam dni...

Gość Fruwająca świnia
No nidgy nie ma pewności przeciez. Ale znam trzy osoby, które juz od miesięcy staraja się o dziecko i narazie nic. Czyli nawet bez zabezpieczenia nie jest tak łatwo. Kobieta potrafi być płodna bardzo króciutko.

Teraz jestem na tabletkach antykoncepcyjnych...Ale zanim zaczelam je brac to kochałam się w dni płodne...wiele razy...z prezerwatywą...i nic sie nie stalo

Gość madziaraka
to okrutne ze tyle ludzi stara sie o dziecko a tyle dzieci niechcianych sie rodzi:/ na jaki aspekt zycia by nie spojrzec wszedzie jakas niesprawiedliosc:((

Gość fiubzdzuchnaaas
to jest wlasnie to!NIE CHCESZ - a jest ciaza! CHCESZ - i ni czorta nie ma!

Gość Fruwająca świnia
Tak sobie myśłę, Madziarka, że pół biedy jak te niechciane dzieci się w ogóle rodzą, gorzej jak są zabijane...