Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz 34 Warszawa

Jestem doświadczonym i majętnym facetem po przejściach. I jestem bardzo samotny.

Polecane posty

Gość Tomasz 34 Warszawa

Mam 34 lata. Własną firmę, niezle zarobki, duże własne mieszkanie i samochód. Miałem wiele kobiet. Z trzema moimi ex kobietami mam dzieci, razem 4 dzieci. Na dwójke płace alimenty. Z żadnymi nie utrzymuje kontaktu, tak jak z ex mamusiami. Teraz też spotykam się z kobietami, ale nie wychodzą mi dłuższe związki. Jestem już troche zrezygnowany i czuje się samotny. Ostatnio spotykałem się z interesującą kobietą i otworzyłem się przed nią. Powiedziałem jej o całej mojej sytuacji i dzieciach. Wystraszyła się tego i skończył się nasz związek. Postanowiłem, że nie będę się nadto otwierał i mówił o dzieciach i mojej przeszłości. Ale mimo to nie spotkałem po tym dobrej kobiety. A nawet jak spotkam to bedę się bał przed nią otworzyć i opowiedzieć o tym wszystkim. Narazie czuje się samotny. Nie wiem czemu kobiety przeraża, że jestem facetem doświadczonym i że mam taka przeszłość i dzieci? To takie straszne dla was? Są kobiety, których nie przerażam i czy by to akceptowały? Przecież to nic wielkiego, nadal mam przed sobą sporo życia i chętnie spędziłbym jej z wartościową kobietą. Mam duże wymagania, ale mogę sporo zaoferować w zamian. Czemu kobiety tak to ode mnie odraża?

Gość ło matulu
straszny jest facet który nie utrzymuje kontaktów z własnymi dziećmi. Może byłbyś mniej samotny gdybyś od czasu do czasu je odwiedził?

Gość misu ty chyba masz gorączkę
wyobrażam sobie ile wydajesz na alimenty :O

Gość pulcia
Jesli by ciebie nie przerazala kobieta po 3 powazniejszych zwiazkach z 4 dzieci majaca 34 lata to Ty mnie nie przerazasz! Uwazasz,ze to wszystko co ciebie dotyczy ( chodzi mi o zwiazki ) to nic takiego? A Twoje dzieci???? Czlowieku! Jestes najbardziej nieodpowiedzialny i egoistyczny facet na swiecie i jeszcze sie dziwisz,ze nie mozesz spotkac wartosciowej kobiety?? Na prawde dziwne!

Na razie masz do zaoferowania tylko dzieci!Nieodpowiedzialny człowieku,kiś sobie swój majatek!

Gość no moze ja ....
skoro nei utzrymujesz kontaktu z dziecmi to wyobrazam sobei, jakim beznadziejnym czlowiekiem jestes... kasa - majetny czlowieku -- to nie to, na co leca kobiety, wbrew temu co powszechnie mowia faceci widocznei jestes zlym, zarozumialym, zimnym czlowiekiem i czuja to na ogleglosc przykro mi

Gość Tomasz 34 Warszawa
Utrzymywanie kontaktów z moimi byłymi i dziećmi raczej nie wchodzi w gre. Moje ex ułożyły sobie już jakoś życie i nie chcą żebym je nachodził. Wiec na siłę tego nie będę robił.

Gość Samotna wśród ludzi .......
A czemu płacisz tylko na dwoje dzieci? A pozostałe? Z twojego opisu wyłania się facet dość bezwzględny. I tego boją się kobiety a nie Twoich byłych związków i doświadczeń

ale ja się nie pytam o twoje obecne z nimi stosunki . tylko czy doszedłeś do jakiś konkluzji w związku z rozpadem tamtych związków

Gość Tomasz 34 Warszawa
Nie układało mi się bo to czułem na początku jakoś przechodziło i one okazywały się zupełnie inne niż myślałem. Nie mogliśmy się dogadać, za dużo było problemów i wzajemnej niechęci. Poprostu tak mi się trafiało i tak chciał los. Nie wiem jakie to ma znaczenie dla kobiet, ale nigdy się jeszcze nie ożeniłem. Cały czas jestem kawalerem. Jestem dobrym człowiekiem, wyrozumiałym i pożądnym. Wszystko co osiągnełem dorobiłem się własnymi rękami. Nie oszukuje i zawsze się we wszystko angażuje. Podobam się kobietą, ale niestety przyciągam do siebie niewłaściwe kobiety.

Gość kasztanka**
z podobnym człowiekiem do Ciebie się związałam.. nie przeszkadza mi jego przeszłość.. a doświadczenie- zawsze cenne.. aczkolwiek- zaczyna przerażać mnie jego bezwględność- wobec ludzi, i chyba też- wobec mnie- choć tego jeszcze nie przejawia.. czasami jest przerażający- kiedy mówi o swoim cierpieniu, o swojej przyszłości- bezwzględne oddanie się pracy i przyszlej partnerce.. wymagania- ma wobec siebie ogromne, wobec mne tak samo. Muszę być NAJlepsza we wszystkim.. To mnie oddala od niego.. Może jesteś podobnym typem? Może- to właśnie Kobiety odstrasza? Jak wysokie są Twoje wymagania wobec nich? Czy narzekasz/ubolewasz nad swoim losem, nad tym jak Ci się życie potoczyło przy nich? Czy- jestes bezwzględny wobec innych ludzi przy kobietach?

Gość Masz 34 lata ...
i bagaż na plecach, bo po prostu myślisz jajami, ledwie poznasz kobietę to już jej robisz dziecko, gratuluję, rób tak dalej ... przyjemności :-D PS Co do własnej firmy (hmmmmmmm czyzby jednoosobowa :-D) , niezłych zarobków (to co dla jednego jest niezłe dla drugiego jest nędzne), dużego własnego mieszkania (najwazniejsze, że jest duże :-D) i samochódu (kto dzisiaj nie ma) ... to lelejesz taka wodę, że spodziewam się powodzi :-D

Gość Tomasz 34 Warszawa
Płacę tylko na dwoje, które miałem z jedną kobietą i byłem z nią najdłużej związany. Druga z moich ex, jest ambitna i stwierdziła że nie chce ani grosza na dziecko. Sama potrafi je wychować i nie chce nic ode mnie. Widzieć też mnie nie chce. Czwarte dziecko jest z kobietą z którą się spotykałem jak była będąc ze mną w jeszcze innym związku. Ten jej drugi związek z tego co wiem przetrwał do dziś. A w tej chwili tamten jest jej mążem i uważa że to jego dziecko. Dlatego ona nie domaga się alimentów i nie chce mnie widzieć.

miałeś taką ilość partnerek, ale jednak jesteś sam....no właśnie dlaczego? wychodzi na to, że jesteś kiepskim partnerem? , kochankiem? :O:O:O

Gość ogniwo_lancucha_pokarmowego
"Poprostu tak mi się trafiało i tak chciał los." No i wszystko jasne. Ty przecież nie masz żadnego wpływu na własne życie...

Gość 1 zdanie
a jakie "wysokie" wymagania masz wobec kobiet ??

Gość to masz problem jak
każdy facet. Twoja samotność, to zakłamanie !!!!!

Gość dr von klesck
chłopie znajdz sobie kumpla do browara i jakąś qwe na noc. Za drogo cię baby wychodzą a i doświadczenia coraz gorsze.

Gość WIEdzmamama
w sumie jeden masz plus dla mnie bo pewnie nie chcesz juz wiecej dzieci ;) warto pomyslec o antykoncepcji na przyszlosc;) ciekawa jestem kogo szukasz -modelki z umyslem einsteina?;)

chyba barbi z umysłem 4-letniego dziecka. Ciekawe, dlaczego Twoje byłe nie chcą mieć z Toba nic wspólnego.....

Gość dr von klesck
bo ma firmę, dały d*py, mają alimenty, i poszłłłłłyyyyy w tany..

Gość i obyś został sam jak palec
:o snob bez serca! matki możesz olać ale własne dzieci? ile jeszcze ich narobisz? :o

Gość A mnie to nie dziwi że
jego byłe nie chcą mieć z nim nic wspólnego....., wystarczy przeczytac to co on napisał

Gość JJJJJJJlo
mysle ze on robi dzieci na zamowienie ,stad ten majatek:P

Gość Side -effect
Ojajao Tomku chyba cos nas wkręcasz...tyle lat i juz tyle dzieci???Masz firmę a na prezerwatywy kasy nie starczyło?