-Wilma- 0 Napisano Październik 17, 2006 co robić, gdy przyjęłam tabletke dokładnie 12 godzin po czasie? robic 7-dniowa przerwe czy nie? i czy zabezpieczac sie dodatkowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beybeee Napisano Październik 17, 2006 moim zdaniem zastosuj stosunek przerywany :) nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madalena 0 Napisano Październik 17, 2006 12 godzin to nie tragedia, spokojnie wszystko będzie dobrze, bierz dalej tak jak trzeba i nic nie kombinuj, mi się nie taz tak zdarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beybeee Napisano Październik 17, 2006 to jeszcze zalezy od tego jak dlugo bierzesz tableti jesli miesiac lub 2 to proponuje dodatkowo stosunek przerywany :) no a jak wiecej bierzesz to w sumie i tak jestes zabezpieczona:) ja mialam raz 24 h spoznienia wzielam 2 naraz i dzidziusia nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Wilma- 0 Napisano Październik 17, 2006 Dzięki wielkie:) a biorę 3 opakowanie tabletek, właściwie niedługo już je skończę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach