Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzreprowadzam

Schizofrenia POMOCy !!!

Polecane posty

Gość Senny
To juz chyba wszyscy sie wypowiedzieli Zatem dzieki i zamykamy rozdział chociaz jak ktos ma cos do dodania to chetnie go wysłuchamy:)

Gość lusi 555
cześć Senny wiesz ja cię rozumie wiem co to znaczy nie doświadczyłam tego osobiście ale w mojej rodzinie ktoś bliski zmagał się z tą chorobą i też mówili on udaje nie widać po nim żadnej choroby on nie udawał wszyscy w twoi bliscy powinni być z tobą wierzyć ci i wspierać jeżeli tego otrzmasz od nich choroba może się posuwać oby tak nie było pozdrawiam gorąco

Gość tdgv
Senny, niestety ale masz do siebie podczepionego jednego albo wiecej ducha, który z jakichs powodów po śmierci nie odszedł "do swiatla" w Zaświaty a ponieważ brakuje mu energii czerpie ją od Ciebie. MASZ PRAWO NIE ZGADZAĆ SIĘ NA TO Jeżeli nie chcesz skorzystać z usług egzorcysty(tylko swieckiego!), to pomódl się w następujący sposób: Wzywam Cię mój Przewodniku( 3x) i proszę o oczyszczenie mnie z wampirów energetycznych(3x) proszę o odprowadzenie tych dusz do Światła na poziom im odpowiadający(3x) Dziękuję Ci za spelnienie mojej prosby i proszę o zastosowanie wobec mnie zabezpieczenia przed ponownym podczepieniem złych energi(3x) Na pewno odczujesz poprawę! Gdyby była niepełna, to jednak poszukaj wyprobowanego egzorcystę i niech Cie porządnie oczyści a potem juz tylko sam oczyszczaj się jak wyżej ( bo duchy niestety lubia ponownie sie doczepiać)

Gość gość
Na podane dolegliwości pomogło mi oczyszczenie aury ze strony energiaduchowa.pl , po kilku sesjach stanęłam na nogi i zaczęłam działać, aby żyć jak najciekawiej.