Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz wiadomość

ślub BYDGOSZCZ

Polecane posty

Gość masz wiadomość

witam! czy jest ktoś z bydgoszczy-ślub w 2007 kwiecień i okolice? pozdrawiam 28.04.2007

Gość hanka24
Hej:) Ja jestem, slub 18 maj 2007:) Gdzie macie wesele? My hotel palac w myslecinku:) ja mam nietypowa sytuacje bo wychodze za maz za holendra:) Fajnie ze sie odezwalas bo moze powymienamy sie informacjami:) Bylabym wdzieczna za namiary do gogos kto potrafi w bydgoszczy ladnie zagrac na skrzypcach lub trabce i oprawic msze sw. Pozdrawiam. i czekam na odp:)

Gość masz wiadomość
Hej My także mamy w myślęcinku hmmm narazie mam zamówionego skrzypka brat organisty,ale też szukam czegoś dla porównania. Fotografa mamy,ale nie mamy kamerzysty..... szukam "starego"samochodu.... jak u was spprawy się mają? pozdrawiam :)

Gość masz wiadomość
próbowałaś pytać w szkole muzycznej? może tam kotś się tym zajmuje :)

Gość hanka24
Hej, no pewnie zapytam w szkole muzycznej, w ktorym kosciele macie slub..o ile jest to slub koscielny..., my mamy podobnie, fotografa ale jeszcze nie mamy kamerzysty, no i dj tez zamowiony:) odezwe sie pozniej, teraz musze leciec, pa

Gość cassillie
Moge podac namiary na śpiewaczkę - młoda dziewczyna, solistka Opera Nova; na pewno zapewni piękną oprawę muzyczną ślubu, i nie żąda za nią - o dziwo - bajońskich sum.

Gość masz wiadomość
cassillie---> poproszę o namiar Tak ślub mamy kościelny (konkortadtowy)...pochodze z solca-kuj i zdecydowaliśmy się na kościół w moim mieście. dj także mamy cieszę się na ten myślęcinek ponieważ tyle spraw dzięki temu odeszło-obsługa,wystroju nie trzeba -w której sali macie?(my w tej na piętrze). kupujemy winko i wódkę-jeszcze nie zdecydowaliśmy jakie suknie jeszcze nie mam mniej więcej mam projek w głowie...tylko nie wiem gdzie go zrealizować fryzjera-polecam bardzo gorąca na gimnazjalnej bardzo miłe kobiety,salno bardzo uroczy,usługa jak najbardziej na 6 ...czekam na wieści jak u ciebie spray się mają pozdrawiam

Gość cassillie
masz wiadomość - podaj mi, proszę, Twój adres mailowy, prześlę namiary :) Jeśli macie jakiekolwiek pytania o sprawy muzyczne - śmiało je zadawajcie, postaram się pomóc :)

Gość masz wiadomość
bulka21@wp.pl czekam na info. pozdrawiam :)

Gość hanka24
Ja bardzo chcialabym zeby ktos zagral mi na trabce albo na skrzypcach, ale jednak chyba na trabke bym sie zdecydowala szybciej...jesli masz jakis namiary prosze o maila romkap@hotmail.com

Gość cassillie
masz wiadomość - namiary poszły hanka24 - niestety na konkretnego trębacza namiarów nie mam :( może student/-ka Akademiii Muzycznej?? śpiewaczkę znam osobiście, więc mogę zaświadczyć o jej profesjonaliźmie, z instrumentalistami z Bydgoszczy nie mam niestety kontaktu :(

Gość Nastak
Cassillie, czy możesz mi także wysłać namiary na tą osobę? Z góry dzięuję i pozdrawiam. kwyr@wp.pl

Gość martaw
Jestem muzykiem z Bydgoszczy.Mam kwartet smyczkowy.Grywamy na Slubach Cywilnych i Koscielnych.Jakby co,to prosze o kontakt 609232100.

Gość upupup