karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Tak jak w temacie. Zapraszam do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Namówiłeś mnie. Zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Co masz dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Kupiłem sobie nussbeissera na jutro do kawy, ale obawiam się, że nie doczeka wschodu słońca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kupiłem sobie nussbeissera na jutro do kawy, ale obawiam się, że nie doczeka wschodu słońca. znam lepsze desery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Lody kule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: znam lepsze desery Co lubisz? Dziś kupiłem magnuma pistacjowego, ale dopy nie urywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Co lubisz? Dziś kupiłem magnuma pistacjowego, ale dopy nie urywa. Właśnie szukałam go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Mi by urwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co lubisz? Dziś kupiłem magnuma pistacjowego, ale dopy nie urywa. pistacje lubię w formie naturalnej w skorupkach niesolone a cały ten hype na pistacje to nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Lody kule coś do kąsania na wieczór 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Może przesadzam i był dobry. Nawet nie miałem ochoty na loda i jadłem go z grymasem na mordzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co lubisz? Dziś kupiłem magnuma pistacjowego, ale dopy nie urywa. dzisiaj jadłem czekoladę z prażoną kukurydzą lody są spoko, croissanty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu To dla tego co się w konsa w jaja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Magnum wpjedala i jeszcze narzeka hrabja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 1 godzinę temu Takie jaja to dla amiszow chyba, moze dobre to jest zielona herbate pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co lubisz? Dziś kupiłem magnuma pistacjowego, ale dopy nie urywa. Lody sernikowe i kremówki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pistacje lubię w formie naturalnej w skorupkach niesolone a cały ten hype na pistacje to nie dla mnie Kiedyś przez pomyłkę wziąłem niesolone i to był największy błąd w moim życiu. Próbowałem jeszcze je reanimować na patelni z wodą i solą, ale nie udało się uratować pacjenta. Nieźle się wtedy wkur... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 1 godzinę temu chyba ma za duzo cukru i poczebny detoks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Magnum wpjedala i jeszcze narzeka hrabja Ja się zakochałem w klasycznym, a biorę jakieś wynalazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dzisiaj jadłem czekoladę z prażoną kukurydzą lody są spoko, croissanty Czekolada truskawkowa najlepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 719 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pistacje lubię w formie naturalnej w skorupkach niesolone a cały ten hype na pistacje to nie dla mnie Te wszystkie kremy pistacjowe robione na masową skalę to jeden wielki żart. Gdyby nie barwnik i nazwa lub etykieta, to ja bym czasami nawet nie wiedziała, że to ma być pistacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja się zakochałem w klasycznym, a biorę jakieś wynalazki. Wszystko dobre jak się coś przypomni noco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dzisiaj jadłem czekoladę z prażoną kukurydzą lody są spoko, croissanty Mnie lody jakoś nie kręcą. Czasem zjem, ale bez podniety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czekolada truskawkowa najlepsza. milka truskawkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, szmul napisał: chyba ma za duzo cukru i poczebny detoks Albo jakieś ruchy, żeby spalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Koniec wieczerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Włączam grzejnik, bo ciągnie po jajach, a na wikend pokazuje 28 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu A ja mam taki syf w kuchni ze jutro przeżyje załamanie nerwowe i wpadnę w katatonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach