Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka1982

Jacy są Polacy???

Polecane posty

Gość dr von klocek
polko1982 > a znajdz mi nawet bambusa z ciemnej dżungli, gdzie biegał całe życie z kawałkiem bambusa na h*ju, gadającego w narzeczu tutsi butsi STAWIAM GO NA ZMYWAK I PRACUJE.

Gość polka z polski
no co Ty, nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mnie facet nie przepuścił w drzwiach, raz nawet stary ledwo chodzący dziadek otworzył mi drzwi do windy, aż mi sie głupio zrobiło

Gość polka1982
no ale musi sie kominikowac chocby w sklepie czy banku czy zapytac o co kolwiek........a za co nas cenia za granica i tak licznie zatrudniaja????dlatego ze jestesmy pracowici...tak zostalismy nauczeni a watpie czy ten bambus tak grzecznie by stal i zmywal...ci to dopeiro sie opierdalaja

Gość dr von klocek
PS. ja się witam w windzie, w restauracji (jak mało osób), puszczam auta jak korek. Kwestia JAKI SENS jak mnie nikt nie wpuszcza i nikt nie odpowiada.

Gość polka1982
im wiecej takich jak ty tym lepiej kiedys ktos cie przepusci...wiec juz sie uspokoj......

Gość dr von klocek
A guzik. Bo w polsce takie nieprzepuszczenie czy wpierdolnictwo do kolejki jest mylnie uważane za cwaniactwo. Stoję czasem na poczcie puszczam deklaracje ok 22 wieczorem i wiadomo, człowiek uje*any cały dzień, kolejka z 50 osób, wpada jakiś łepek z textem "ja tylko zapytam" i załatwia swoje, wpadnie gówniara bez kolejki "bo mama obok stoi a mama ma orzeczenie że inwalidka", a to ktoś od kogoś listy wezmie, a to wpuści kogoś a tamten wyciąga 100 listów za potwierdzeniem... takie mendy w tym kraju.

Gość polka1982
ojj widac ze takiego temperamentu nie da rady uspic hihihii

Gość polka z polski
wtedy wszyscy zaczynaja sie kłocić i jest wesoło

Gość polka1982
jak ci tak zle w tej polsce to albo sie juz wyprowadziles a jak nie to sie wyprowadz

Gość polka1982
nie wiem czy byl tu jakis topik na ktorym sie nikt nie klocil hihihi

Gość dr von klocek
pewnie że nie da rady. Teraz nabrałem masy to takeigo delikwenta z dyńki mogę pociągnąć.

Gość polka1982
hahahahahahah zabawny jestes .....

Gość polka z polski
klocuś lubi sobie ponarzekać, jak każdy, ale kocha swoją ojczyznę:)

Gość dr von klocek
Ps. ad. wyprowadzania. Mieszkałem w różnych krajach ale tu mam dom, i dlaczego zawsze jak coś nie tak to leci text "wyprowadz się"; "nie słuchaj" itd Qwa, płacę niemałe podatki na których żeruje kilku górników, emerytów, bachorów z popegeerowskiej miejscowości to niech oni się wyprowadzą a nie ja. Ja bez nich przeżyję, oni bezemnie raczej nie. Tylko są za głupi zeby to zrozumieć. Leppery w pupę kopane. :p :p

Gość niemili
polko z polski, piszesz, że ludzie są zawyczaj mili dla Ciebie. hmmm... w moim bloku patrzą na mnie jak na nienormalną, kiedy mówię "dzień dobry" wsiadając do windy. kiedyś jedna z osób mieszkających w tym bloku, pani doktor, czyli osoba oświecona, wyraziła w głos zdziwienie, że " ona nawet ludzi nie zna a jej czapkują". takiej to... no tylko w ryj dać mogę dać. wrrr... wczoraj moja mama, osoba chodząca o kuli, stała na parkingu czekając aż podjedzie samochód. stanęła za jednym z samochodów. przyszedł własciciel auta i nawet nie powiedział: "przepraszam, czy może pani się odsunąć, bo będę wyjeżdżał" tylko stanął buc dwustulikowy przed kobieciną metr pięćdziesiąt w kapeluszu i gapił się na nią wrogo i z pogardą. dzisiaj w slepie warzywnym baba podeszła do skrzynek z owocami i wzięła sobie sliwkę. ot wzięła. wzięła i zeżarła, i nawet potem nie kupiła ich więcej. takie sytuacje widzę codziennie.

Gość polka1982
jak to ladnie okresilies w pupe hehehehe

Gość ksiondz stefan brzeszczot
do niemili >> fakt. Kilka osób z bloku znam, ale najgorsza to qwa sąsiadka, człowiek jej czapkuje a ona z zawiści nic, no albo burknie takie DZIEŃDOBRY byle na odpier*ol.... Tak sięzastanawiam czasem czy lachy na nich nie położyć i nie zacząć robić jak oni, tyle ze ja to dopiero zawzięty jestem, jeszcze bym kogoś pobił :)

Gość polka z polski
ja tam zawsze się witam i mało mnie obchodzi czy ktoś mi odpowie, czy nie, a te przykłady , które podałaś zdarzają się zawsze i to nie tylko u nas, ludzie są po prostu niewychowani, ale ja chce wierzyć,żt to tylko wyjątki

Gość polka1982
niemili.....takie zachowania jak ustapienie miejsca w autobusie czy temu podbne zaobserwujesz tylko w Polsce.nie mowie ze robi tak kazdy ale wiekszosc.Zobacz jak to jest w slynnej teraz Anglii...nikt ci miejsca nie ustapi bo oni nie znaja takich manier. A cmok nonsens????? to tez maniera Polaków wprawdzie zanikajac aleeeee jest

Gość dr von klocek
sorry dziołchy, nicki mi się mieszają :p :p :p

Gość niemili
cmok w rękę to akurat dobrze, że zanika. wolę żeby mnie całowali ci, których sama do tego wybieram;)

Gość polka1982
każdy szczyci sie w tym ze w Polsce sa takie maniery a nie inne i ta tradycja celeborwania świat i wogole....to jest to co powinnismy pielegnowac.....

Gość polka z polski
nie mów, że cię nie łechta jak cię facet buchnie w mankiet

Gość polka1982
no podszywaczy tez nie brakuje hahahaha

Gość dr von klocek
apropos miejsca w autobusie - NIE USTĘPOWAŁEM jak jezdziłęm. Napatrzyłem się dość na strauchy wracające z kościoła akurat w tych godzinach co ludzie z roboty, na stojące kobiety w ciąży bo tym starym wapniakom ruszyć d*py się nie chciało, na te zaczepki: stanie prókwa nad młodym, sapie, wali go torebką, jęczy ALE NIE POPROSI. Co to kurfa obowiązek ?

Gość polka1982
to tylko dobrowolna maniera....a to juz sa poprostu wymuszenia..mnie kiedys tez takak torebka walnela to jak jej pojechalam po rajtach to sie uspokoila prokwa jedna....

Gość polka z polski
to na poważnie było:)

Gość polka1982
najbardziej w Polsce smiesza mnie te wszystkie święte babki które latają ile sie da do kościoła a jak tylko wyjdą to obgadują sasiadki i jadą po wszystkich heheh

Gość polka z polski
podobno o polakach sie mówi, że jesteśmy "praktykujący niewierzący"

Gość polka1982
no zaczynamy popadac w skrajnosci to teraz musimy sie wysilic i pokazac nasze zalety!!!! do dzieła rodacy!!!