Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaa

która pracowała do końca?

Polecane posty

Gość ewelinaaaaa

bo ja chcę pracować, ale wciąż slyszę że ta na L4 i tamta też, czy sa kobiety którym zdrowie pozwolilo pracowac do końca?

Gość ewelinaaaaa
tzn dobrze się czułaś, nie miałas jakiejs jazdy ciązowej? lubisz swoja pracę? dzięki

Gość stażystkas
:) czesc ja przcowała do 17.00, na porodówkę pojechała o 18.00 urodziłam troje dzieci, nie miałam ani jednego dnia na L4, ale niektóre kobiety choćby chciały, to muszą iść na L4, ze względu na dobro dziecka:) pozdrawiam

Gość a ja ja
ja pracowalam, ostatniego dnia bylam w pracy, w nocy odeszły mi wody

Gość a ja pracowalam
ze 3 dni:) tylko

Do konca :) I teraz tez tak zamierzam, tzn kontrakt konczy mi sie na 2 tyg przed data porodu - wiec do dwoch tyg przed :) Da sie, spokojnie, jesli lubisz swoja prace, nie jest neibezpieczna i nie ma komplikacji w ciazy - no problem.

Gość ewelinaaaaa
chyba tak naprawdę jest wiekszośc co pracowały do końca, bo to jest normalne a to co słyszymy to raczej sporadyczne przypadki - a mówi sie o nich bo są inne niż te zwykłe??? nie wyobrażam sibie siedzieć w domu.... kurcze.

Lubiłam sowja pracę, ale przyznam, ze czasem było ciężko, zwłaszcza jak po pracy szłam jeszcze do szkoły rodzenia, ale dałam radę i jestem z siebie dumna.

ja pracowałam do końca 8 miesiąca czułam sie świetnie ,no poza bolącą kością ogonową :)

Gość a ja pracowalam
ale w domu jest super, mowie ci, tyle rzeczy do zrobienia, zero stresu, tylko odpoczynek, spacvery, zadbanie osiebie, gdybym pracowala nie mialabym na to czasu, obiad w 5 minut, nie wspominajac ze o siusiu musze w pracy pytac czy moge isc, ledwo bym wrocila a juz bym musiakla pytac czy moge:) wszystko zalezy od rodzaju pracy:)

Gość twaróg z trzebowniska
hehe no ja bym jednak wzięła sobie z tydzień-dwa wolnego , bo nie chciałabym napaskudzić na podłogę jakby wody odeszły w pracy :P

Z pierwszym dzieckiem do końca a z drugim szefowa mnie pogoniła na zwolnienie 3 tyg przed porodem, bo cholernie mnie wszystko bolało i spuchłam jak balon. Tak to jest jak stare próchno w ciążę zachodzi :D:D:D:D:D:D Ale w domu byłam pod telefonem, bo dziewczyny ciągle do mnie dzwoniły, tak, że prawie jak w pracy, tyle, że nie musiałam się ubierać :D:D:D